Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Elcykel mærker

E-bikes er fremtiden - tohjulede mobilitetsløsninger, der hjælper dig med at cykle længere end nogensinde før. Alle, der er interesserede i elcykler, finder et utroligt omfattende udvalg af de nyeste elcykler fra de bedste mærker hos Bikester, Europas største butik for cykler og tilbehør. Fra e-MTB'er til e-city- og e-trekkingcykler til e-roadcykler med midtermonteret motor eller navmotor, hvad enten det er en pedelec eller S-pedelec, med integreret eller eksternt batteri, har vi det rette udvalg i alle prisklasser. Alle elcykelmærker, der er opført på Bikester, er overskueligt ordnet her i vores mærkehub, så du hurtigt kan finde den elcykel, du ønsker. Vi udvider hele tiden vores udvalg af elcykler, så du vil løbende finde nye mærker på denne side.

Vores elcykelproducenter

Bianchi elcykler - det rigtige boost til enhver lejlighed

E-bikes fra dette traditionelle italienske mærke giver dig præcis det skub, du har brug for til enhver rejse. Med elektriske racercykler fra Aria- og Impulso-serierne øger du din kraft, så du kan bestige enhver stejl bakke. E-Impulso fås også i grus- og touringudgaver. Hvad angår e-SUV'er, har Bianchi flere at vælge imellem. Bag e-Omnia- og T-Tronik-kollektionerne finder du et betydeligt udvalg af elektriske mountainbikes - nogle som hardtails og andre med fuld affjedring til de mest varierede MTB-udfoldelser. Men der er også Omnia- og Tronik-udgaver til bybrug samt e-Spillo, som gør cykling til en leg takket være det diskrete batteri over baghjulet.

Bianchi elcykler

Cube elcykler - ren cykelsjov med hybridhjul

Cube har over 100 e-cykler på tilbud, og de er alle udstyret med førsteklasses Bosch-drivsystemer. Du kan genkende dem på ordet hybrid i modelnavnet. Elektriske hardtail mountainbikes findes under navnet Reaction Hybrid, og Stereo Hybrid beskriver cykler med fuld affjedring. De har vandring fra 120 mm, der er velegnet til daglig brug, til enduro-egnede 160 mm. Til by- og turcykling er der modeller med lavt gennemtrin, f.eks. Ella og Supreme Hybrider, samt eventyrlige elcykler som Kathmandu, Touring og Nuride Hybrider. Cube-serien består også af hurtige pedalcykler og kompakte, sammenklappelige elcykler og ladcykler, selv børnene kan komme af sted på en elcykel med Hybrid Rookie.

Cube elcykler

Diamant elcykler - tradition møder motorerne

Tradition er vigtig for Diamant, men det betyder ikke, at mærket, der blev grundlagt i 1885, er fremmed over for e-mobilitet. Alle Diamant e-cykler har kraftige Bosch-motorer og et plus i deres navne for at angive det ekstra boost, de giver. Her kan du finde elektriske trekkingcykler som allroundcyklen Aurus+, forskellige udgaver af den lette Zing+ samt Mandara+ og Opal+, som er særligt velegnede til længere ruter takket være deres valgfrie Range Boost. De elektriske bycykler fra Diamant som f.eks. udgaverne af Beryll+, Turmalin+ eller Juna+ i retro-look er specielt designet med henblik på komfort og sikkerhed. Modellerne af Zouma+ fås også som speed pedelecs med motorstøtte op til 45 Km i timen

Diamant elcykler

e-bike manufaktur - e-mobilitet af højeste kvalitet

Dette mærke fra Oldenburg i Tyskland har dedikeret sig til e-mobilitet i topklasse. Kvalitet og harmoni er de søjler, som e-bike manufaktur baserer sine produkter på: De højtydende batterier er integreret for at sikre et glat ydre, men deres elcykler er fyldt med energi indefra takket være de kraftfulde Bosch Performance Line-drivsystemer. E-SUV'erne imponerer med deres sprælskhed, deres egnethed til daglig brug og deres alsidighed, og by-elcyklerne er kraftfulde og praktiske til betonjunglen. Hvad angår ekspeditionscykler, tilbyder e-bike manufaktur touring-pedelecs til mange timer i sadlen. Der findes også trekking-cykler til lange, sportslige ture.

e-bike manufaktur elcykler

FOCUS e-bikes: modeller til alle formål

Det tyske mærke FOCUS tilbyder elcykler til off-road, by- og turcykler. Uanset om det er en e-MTB med fuld affjedring eller hardtail, en touring- eller bycykel, vil en kraftig midtermonteret motor støtte dig i alle dine bestræbelser. E-bjerg cykler har ofte mindst Ydelse CX Gen. 4-serien fra Bosch eller den gennemprøvede Shimano Steps EP8-motor om bord. På mærkets e-roadcykel får du støtte fra Fazua Evation-motoren/batterienheden Fazua Evation, som er stilfuldt integreret i underrøret. FOCUS kalder sine e-cykler for SQUARED (Høj-To) Experience, fordi de giver dig mulighed for at opleve mere med den samme indsats

FOCUS elcykler

Ghost e-bikes: "hoved af, motor på"

Det bayerske mærke Ghost er kendt for sine banebrydende mountainbikes, der kombinerer innovation med gennemprøvet teknologi. Parret med kraftfulde motorer fra Bosch og Yamaha lader disse touring hardtail e-mtbs med fuldt integrerede batterier eller deres full-sus trail e-mtbs, all-mountain e-mtbs og enduro e-mtbs intet tilbage at ønske. Ghosts portefølje omfatter også fuldt udstyrede bycykler til hverdagsbrug og e-touring-modeller til længere distancer. Du finder en e-bike til ethvert formål, der er udviklet med stor opmærksomhed på detaljerne.

Ghost elcykler

HAIBIKE e-bikes: e- bjerg cykler af højeste klasse

HAIBIKE blev grundlagt i 1995 i Schweinfurt og lancerede den "originale" e-mtb, EQ XDURO, tilbage i 2010. Mærket var også med til at starte en helt ny type cykling: ePerformance. Ud over sine innovative e-bjerg cykler tilbyder HAIBIKE også e- touring cykler af høj kvalitet, e-fitnesscykler, s-pedelecs og e-bikes til børn. Ud over de gennemprøvede Bosch Gen 4-motorer og Yamaha PW-X2-motorer anvender mærket også det specielt udviklet HAIBIKE FLYON-system. Her mødes en af de kraftigste midtermonterede motorer på markedet med op til 120 Nm drejningsmoment med et formfuldendt, kompakt design, fuldt integrerede komponenter og tilslutning muligheder.

HAIBIKE elcykler

Husqvarna e-cykler - Motoren er programmet

Det svenske mærke har produceret cykler siden 1896, men specialiserede sig hurtigt
i motoriseret udstyr, især motorcykler. Indflydelsen fra sidstnævnte kan stadig ses
i Husqvarnas e-mountainbikes og replica-serien af e-læringscykler til børn. De robuste
og højkvalitets e-MTB'er som Mountaincross-serien har et fremragende forhold
mellem pris og ydelse. Husqvarna har også spændende grus-, trekking- og bycykler
med pålidelige Shimano-mellemmotorer. Husqvarna har tilmed et succesfuldt e-racing team!

Husqvarna elcykler

Kalkhoff e-cykler - Hverdags e-cykler

Kalkhoff blev grundlagt i Cloppenburg i 1919 og har altid imponeret med pålidelige
cykler til fritids- og hverdagsbrug. Den første serieproducerede Kalkhoff-elcykel blev lanceret i 2007. Alle mærkets elcykler bærer bogstavet "B" i deres navn, hvilket henviser til den serie af Bosch-mellemmotorer, der er installeret i cyklerne. Kalkhoff opdeler sine elcykler i City, Trekking og Allroad: de bærer serienavnene Image, Endeavour og Entice. Der er altså en ecykel til byen og landet, til on- og offroad, men mærket har også alsidige SUV-cykler, der kan klare det hele. Kalkhoff laver også hurtige S-pedelecs.

Kalkhoff elcykler

Koga E-bikes - hollandsk kvalitet

Siden 1974 har Koga tilbudt førsteklasses cykler, der er designet og håndlavet i Heerenveen. Deres høje standarder gælder naturligvis også for mærkets elcykler, som også kontrolleres i virksomhedens testcenter. Udviklingsopgaven for alle Koga-cykler er en kombination af det sporty, komfort og eksklusive design med perfekt håndværk. Den elektriske pedalhjælp på by-, trekking- og touring-cyklerne leveres af de pålidelige Bosch-mellemmotorer eller af ION-teknologien, der er udviklet i Holland, hvor den børsteløse motor er skjult i baghjulsnavet.

Koga elcykler

Bestig hvert eneste bjergtop med en Kona elcykel

Mountainbike-eksperterne hos Kona skuffer ikke med deres elcykler og sørger for, at alle bakker og besværlige stier er inden for rækkevidde. Hver model er udstyret med pålidelige Shimano-motorer, og deres assistanceniveau kan justeres. Kona Remote-modellerne med varierende fjedertræk er designet til en bred vifte af anvendelsesmuligheder, fra all mountain til enduro. E-bike-versionerne af de populære Kona-modeller El Kahuna, Dew og Libre giver den samme køreglæde som deres motorløse alternativer, men med ekstra kraft til pendling eller offroadkørsel.

Kona elcykler

Kreidler e-bikes - Hver dag, hver vej

Det traditionsrige mærke fra Oldenburg udfører alle vigtige produktionsprocesser for sine cykler og elcykler i Tyskland. Det gælder både udvikling, design, produktion og kvalitetssikring. Resultatet er holdbare, pålidelige og stilfulde Kreidler-by-, trekking- og SUV-elcykler til hverdagsbrug og fritid. Bosch e-cykelsystemer med kraftige motorer monteret i midten giver fuld kontrol og ekstra fremdrift. Det interne SECCON-koncept for sikker kørsel er baseret på de fire søjler: sikker kørsel, sikkert at blive set, sikkert at stoppe og pålidelig sikkerhed.

Kreidler elcykler

En rejse på opdagelse med Lapierre elcykler

Med deres elcykler ønsker Lapierre at gøre det muligt for dig at udforske nye oplevelser og flytte dine grænser. Mærket tilbyder cykler med kraftig motorhjælp fra Bosch Performance, Fazua eller Yamaha til din tur i bjergene, på landevejen, trekkingturen eller i byen. De elektriske mountainbikes fra e-Zesty- og Overvolt-linjerne gør opstigningen lige så behagelig som nedturen. Hver Lapierre e-bike er designet med henblik på alsidighed og for at være sjov at køre på, så du kan blive i sadlen så længe og langt som muligt. Og glem ikke børnene! Med elcykler til børn kan selv de små holde trit med de store.

Lapierre elcykler

Orbea elcykler - elegant og sporty

Dette veletablerede mærke fra Baskerlandet har ikke bare været involveret i professionel cykling gennem årene, men har på samme tid gjort sit for at fremme udviklingen af elcykler med hensyn til design og innovation. Deres elektriske racercykel Gain er udviklet i en minimalistisk stil med Orbeas Enough Energy-koncept, som omhandler et glidende drivsystem, der er elegant integreret i det bageste nav, Det fungerer uden at dominere din tur. Orbea tilbyder også et bredt udvalg af offroad-elcykler, fra hardtail, Enduro og skovsti. Deres fokus er på at øge din distance og
komfort. Også by-, trekking- og SUV-cykler i høj kvalitet er en del af sortimentet.

Orbea elcykler

Ortler elcykler - unriversel e-mobilitet i byerne

Ortler ønsker at gøre din pendling lettere og at give dig mere mobilitet i hverdagen. Cyklerne er udviklet i Tyskland med gennemtænkte detaljer, så man kan tage indkøb og børn med på turen. Og hvis du har meget at flytte, har Ortler endda en elektrisk ladcykel, CPNHGN, i deres sortiment. Hvis du er tiltrukket af landskabet, venter en elektrisk trekkingcykel fra Ortler som Montana på dig. Alle elcykler er udstyret med lys, stænkskærme og bagagebærere til hverdagsbrug, med et tidløst design og udstyret med pålidelige Bosch-motorer.

Ortler elcykler

PROPHETE elcykler - Hold dig på farten

Det tyske mærke PROPHETE er et af de førende på cykelmarkedet. Samtidig samarbejder de med mange andre giganter i branchen. PROPHETE tilbyder også elcykler til dem, der lige er begyndt, bygge med motorer fra AEG eller Blaupunkt. Uanset om der er tale om motorer med midtdrift eller forhjulstræk, eksternt eller integreret batteri, er der hos PROPHETE en løsning til ethvert behov og en elcykel til ethvert formål. Fra komfortable elektriske bycykler til praktiske elektriske long-John- eller trehjulede ladcykler, til alsidige SUV-cykler og terrængående e-trekking- og mountainbikes, der er noget for enhver smag, den nye PROPHETE APP gør betjeningen af din nye e-bike en mere praktisk.

PROPHETE elcykler

Elektriske cykler fra Rabeneick - mindre er mere

Rabeneick, et cykelmærke, der blev grundlagt i 1930 i Bielefeld i Tyskland, er endda tro mod deres puristiske principper med deres e-bike-serie. Det gør deres stilfulde og minimalistiske e-bike-designs "med det usynlige e" som de udtrykker det, særligt lette. De elektriske single speed-cykler med Gates remtræk til byen eller de sporty e trekkingcykler med derailleurgear er udstyret med batterier og baghjulsmotorer fra Bafang, der er praktisk talt usynligt integreret i underrøret. Hvis du slukker for motoren, kører cyklen som en "normal" cykel takket være det integrerede frihjul. My Bike-appen giver dig en perfekt servicepakke til komfortabel betjening af din e-bike.

Rabeneick elcykler

Raymon elcykler - elcykler til off-road og byen

R Raymon, der blev grundlagt i 2017 af Susi & Felix Puello. cykler bliver skabt
med ægte passion. Mærket tilhører Pierer Mobility AG. Inden for offroad-sektoren tilbyder R Raymon hele sortimentet af mountainbikes med eller uden kraftige Yamaha-middeldrevne motorer. Fra trail til mountain, trekking eller grus, har de en moderne e-bike-version til enhver lejlighed. Den lette AirRay 12.0 modtog den tyske designpris i 2022. Selv praktiske og motoriserede bycykler med vedligeholdelsesvenlige Gates remtræk og touringhjul findes i R Raymon-porteføljen.

Raymon elcykler

Hårdføre E-MTB'er fra Santa Cruz, der mestre stier og skov

Santa Cruz lever og ånder for mountainbiking. Ud over de ikoniske (motorløse) MTB'er, som vi forbinder med mærket, fremstiller de også elektriske, fuldt affjedrede mountainbikes med fuld affjedring til de mest krævende spor og ryttere. Deres Bullit- og Heckler e-mountainbikes er designet til hårde enduro- og downhill-ture og er fremstillet af kulfiber, som Santa Cruz producerer i Californien. Afhængigt af rammestørrelsen er E-MTB' erne udstyret med samme størrelse eller blandede hjulsæt for at give stabilitet og smidighed på sporet. For at hjælpe dig med at klatre endnu højere op, er de udstyret med lette og kraftfulde EP8-motorer fra Shimano og batterier med høj kapacitet.

Santa Cruz elcykler

Seriøst solide elcykler med garanti for sjov

Serious' sporty og alsidige design afspejles også i deres elektriske cykler. Kør gennem byen med en enkel intention, eller få mest muligt ud af MTB-sporene med deres kraftige Bear Rock. Serious elcykler er udstyret med pålidelige og kraftfulde Bosch-motorer - samt alt, hvad du har brug for til både by- og terrænkørsel: fra standardbelysningssystemer til stænkskærme, der beskytter mod vandsprøjt.

Serious elcykler

E-foldbare cykler fra Tern: motoriserede og alligevel kompakte

Tern ønsker at ændre den måde, folk bevæger sig på. Mærket (som har lånt sit navn fra en fugl, der flyver ultra-lange distancer) producerer kompakte sammenklappelige cykler med Bosch-motorer. Med deres elcykler kan du bevæge dig smidigt og sikkert gennem bytrafikken, og der kan også transporteres ekstra bagage på deres store bagagebærere. Takket være den smarte foldningsfunktion kan en Tern-foldningscykel foldes sammen på ingen tid - så du kan nemt lægge den i bagagerummet på din bil eller tage den med i den offentlige transport. Velkommen til en hel række helt nye muligheder for mobilitet i byen.

Tern elcykler

Vermont el-cykler: Hverdagscykler med en tilføjet motor

Det tyske mærke Vermonts by-, tur- og børnecykler er kendt for deres pålidelighed og rimelige priser. For at kunne tilbyde dette er virksomheden afhængig af direkte salg, samarbejde med erfarne partnere og brug af reservedele af topkvalitet. Til pendling og daglige ture fås deres populære Vermont Jersey nu også med motor. Et drivsystem fra Samsung støtter dig op til 25 km/t og lader dig vælge din hastighed blandt fem tilstande - hvilket gør hverdagsture og landture endnu nemmere.

Vermont elcykler

Winora e-cykler: mobilitet for alle

Winora blev grundlagt for over 100 år siden af Engelbert Wiener i Tyskland. Han lavede de første cykler i hånden til sine døtre, da der dengang ikke fandtes masseproducerede cykler til børn. Virksomhedens motto - "Mobilitet for alle" - gælder stadig den dag i dag. Mærkets elcykler bruger nu moderne teknologi til at gøre mobiliteten lettere på e-city-, e-touring- og e-load-cykler. Ligesom deres motorløse søskende tilbyder Winora e-cykler pålidelighed, høj kvalitet til en rimelig pris, tidløst, men uafhængigt design og egnethed til hverdagsbrug. Der anvendes midtmonterede motorer fra Yamaha og Bosch.

Winora elcykler