Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Easton

38 Produkter
Easton

Easton: Få en afgørende teknologisk fordel

Easton er den perfekte kombination af videnskab og passion, dog mest videnskab. Brandet blev skabt i 1984 i foribndelse med Oympiaden i Los Angeles i Californien. - og med det formål at gøre cykler bedre. Alt handler om performance. Easton har vægt på innovativitet og er markedsførende på flere områder, bl.a. i forhold til igeniørkunst.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

Easton - Cykeldele af højeste kvalitet

Er du typen, som ikke går på kompromis med kvalitet og høj ydeevne, så er EASTON det rette mærke for dig. De er efterhånden blevet verdenskendte for sit høje kvalitetsniveau af dele til både racercykler og mountainbikes. Det amerikanske firma har efterhånden en del års erfaring i fremstilling af cykeludstyr, og der investeres til stadighed store summer og megen energi i hele tiden at udvikle og forbedre den eksisterende teknologi. Siden de blev stiftet har de slået sit navn fast blandt cykelentusiaster overalt i verden. Den enestående kvalitet og overvældende positive omtaler i aviser og fagblade taler deres eget sprog.

Når din cykel fortjner det bedste

EASTON cykelhjul fås både i aluminium og kulfiber. Så slipper du for at slæbe rundt på ekstra vægt, både når du træner, og når du kører løb. De fleste mennesker tror uden tvivl, at cykelhjul og cykeldele fremstilles på samlebånd af industrirobotter. Sådan forholder det sig ikke hos EASTON, hvor det at fremstille et kulfiberhjul er en meget manuel proces, der kræver både dygtighed, erfaring og kærlighed til cykelsporten. Firmaet mener selv, at fremstilling af cykeludstyr er to dele videnskab og en del lidenskab. EASTON EA70Deres cykelhjul og nav er pålidelige og fremstillet i højeste kvalitet. De håndfremstillede dele skuffer ikke, og de holder den høje kvalitet, selv efter mange timers brug. Cykelhjulene er beregnet til at køre på skrappeste belægninger og alligevel opretholde en fremragende ydeevne. Mange cykeleksperter mener, at næstefter vægten på stellet er hjulene det vigtigste på en cykel. Et letvægtsstel med klodsede hjul bliver en klodset og ineffektiv cykel, uanset hvor dygtig en cykelrytter der sætter sig i sadlen. De leverer nogle af de letteste cykelhjul på markedet, og uanset prisklassen er du sikker på, at få cykelhjul af højeste kvalitet. Dertil kommer deres cykelhjuls uovertrufne aerodynamik og perfekte afbalancering mellem stabilitet gennem stivhed og tilpasning gennem fleksibilitet. Nav, eger og lejer i EASTON cykelhjul er i en tilsvarende høj kvalitet. Hjulene kører rundt uden nogen form for modstand. Hjulene er simpelthen designet til at overføre al din energi fra pedalerne så smidigt og effektivt som muligt til hjulene. Det minimale energitab undervejs betyder hurtigere kørsel med mindre indsats.

Udvikler køreglæde

Gør din cykelglæde endnu større ved at vælge et cykelstyr, der passer til dig og til din kørestil. Mountainbike cykelstyr findes både som riser bars og som flat bars. I aluminium ligger vægten af et cykelstyr omkring 250-300 gram, mens det i kulfiber ligger på godt det halve. Du finder også cykelstyr til triatlon og racercykler. Har du en aggressiv kørestil, bør du vælge et cykelstyr, der er lidt bredere end normalt. Særligt hvis du også er lidt større end den gennemsnitlige mand eller kvinde, vil et bredere styr give dig en meget bedre køreoplevelse. De hårde bump og landinger, hvor du lægger megen vægt på forhjulet, opleves mere behagelige og knap så anstrengende for kroppen.

Sadelkomfort i topklasse

Deres sadelpinde findes i flere størrelser og farver, så det er bestemt muligt at finde en sadel, der passer nøjagtigt til din cykel. Du kan købe en sadelpind i aluminium eller kulfiber. Sadelpinde af mindre god kvalitet har en tendens til at brække eller blive skæve, hvis du gang på gang lander hårdt på cyklen. Deres sadelpinde holder til hårde landinger igen og igen og igen.

Til den kræsne rytter

EASTON baserer sine produkter på høj ydeevne. EASTON Lock-OnI designfasen inddrages nye materialer, og er selv med i udviklingen af nye teknologier, der sætter nye standarder for hele branchen med det formål at skabe stadig bedre og mere pålidelige cykler, der kører hurtigere og holder længere. Der er en høj fokus på ydeevne og en placering blandt de ypperste producenter af cykeldele, gør dem til en frontløber, når det kommer til design og fremstilling. Det store udvalg af cykeldele tilfredsstiller selv de mest kræsne cykelryttere overalt i verden. EASTON cykeldele er blandt de letteste på markedet. Den ringe vægt er ikke opnået på bekostning af kvalitet eller ydeevne. Tværtimod er den lave vægt med til at skabe endnu større køreglæde.

Bliv en bedre cyklerytter med EASTON

Lægger du vægt på høj kvalitet, gode materialer, innovativ teknologi og flot design, skal du bestemt vælge cykeludstyr fra EASTON. Du går ikke galt i byen med styr, pedaler og cykelhjul herfra. Her på hjemmesiden kan du i vores online katalog klikke dig frem gennem de forskellige produktkategorier og hurtigt finde den eller de varer, som du har behov for. Ved hver vare finder du en kort, men præcis beskrivelse samt et foto i høj opløsning, så du kan se, om det er præcis den cykeldel, som du eftersøger. Siden er nem at finde rundt på, og du kan nemt sammenligne forskellige produkter og finde det cykelhjul eller det sæt pedaler, som vil sætte dig i stand til at yde dit ypperste på cykel, uanset om du kører racercykel eller mountainbike. Hvis du vil bruge cykelsporten som mere end en hyggetur en gang om måneden, skal du bestemt vælge en god kvalitet, som giver dig stor komfort og en pålidelig præstation hver gang. Med EASTON cykeludstyr skal du ikke tænke på, om cyklen kan holde til det, du gerne vil. Det er snarere et spørgsmål, om du kan holde til lige så meget som cyklen. Dette er ikke blot udstyr, som du smækker på din cykel. Det er udstyr, som ganske enkelt bliver en del af dig selv og din cykelstil.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes