Online cykel shop – Bikester
Helt nye cykler på vej nu
Early Rider: En god begyndelse
Med det engelske brand Early Rider har selv de mindste mulighed for at opleve den samme cykeloplevelse som de store. Her finder du fatbikes i småformat, stilfulde løbecykler med trærammer eller robuste børnecykler med racerstyr. Early Riders børnecykler er designmæssigt på et helt særligt niveau.

Early Rider

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • beige

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Early Rider Classic 12"/14" Hjul Børn, beige
Early Rider Classic 12"/14" Hjul Børn, beige beige
Early Rider
Classic 12"/14" Hjul Børn, beige
RRP 1.109 DKK 999 DKK
gratis forsendelse

Early Rider – når børn skal lære at cykle fra start

Det startede som en enmandsbeskæftigelse, men blev hurtigt til et familieforetagende. Early Rider er i dag solidt forankret på den internationale cykelscene takket være en perlerække med børnecykler af forskellig art. Dermed kan du sikre dine børn det bedste afsæt i begyndelsen starten på deres liv med cykel. Det britiske mærke har bl.a. vundet flere Red Dot Awards og Eurobike Awards, hvilket i sig selv er kvalitetsstempler. Grundprodukterne er kendetegnet ved at være rodfæstet i britisk innovation kombineret med designinspiration fra Californien. Det munder ud i fede cykler, der passer præcist til nutidens behov inden for børnecykler. Der er så mange værdier og faktorer forbundet med det at lære at cykle. I Danmark er cykling en del af vores dannelse, men det er ikke kun hårdt slid og træning. Early Rider har nemlig et motto, som alle børn og voksne skal huske på. Firmaet garanterer ganske enkelt ”fun for free”. Cykling skal også være sjovt, hvilket det med sikkerhed bliver på en af de veldesignede cykler med fokus på ergonomi. Mærket sponsorerer både børn og unge, som kommer med brugbare input direkte fra asfalten. Early Rider TrailDermed får du en cykel, der lever op til tidens trends og funktionelle krav.

En fast del af din barndom – cykler fra Early Rider

Det siges generelt, at det er bedst at begynde at cykle så tidligt som muligt. Fra omkring 2-års alderen kan de fleste poder lære at balancere. Hos Early Rider sørger de for, at børn i alle aldre kan være med. Det ses også på det alsidige udvalg af modeller her hos Bikester. Firmaet har inddelt deres cykelsortiment i forskellige navne og alderskategorier, hvilket gør det hele mere overskueligt. Lite-modellerne er designet til de yngste i familien. Det er cykler beregnet til børn mellem 1.5-3 år. De er fremstillet i letvægtstræ, som tilmed er vandtæt. Derudover er der hverken monteret støttehjul eller bremser, så barnet vil blive udfordret optimalt i forhold til motorik og balance. Den næste model hedder Classic og egner sig bedst til børn mellem 2-4 år. På Classic designs er dæktommerne større samtidig med, at sadlen kan justeres, men ellers minder modellen om Lite-udgaverne. Early Rider har også tænkt på de større børn, som allerede har helt styr på det med at cykle. Trail, Belter og Hellion er tre forskellige modeller, der dækker aldersgruppen fra ca. 5-8+ år. Det er cykler monteret med bremser, kæde og gear, så ungerne kan cykle til og fra skole samt til alle fritidsaktiviteterne.