Online cykel shop – Bikester
Varmt vintertøj til cykling
E-scootere
En bæredygtig, miljøbevidst livsstil er en nødvendighed i vores tider. Elektriske løbehjul er en lige så praktisk og sjov måde at være klimavenlig på. De er manøvrerbare, kompakte sammenfoldelige og transporterer dig hurtigt og sikkert fra A til B - et spændende alternativ til en bycykel.

E-scootere

1 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Segway Ninebot Max G30LD KickScooter
Segway Ninebot Max G30LD KickScooter
Segway
Ninebot Max G30LD KickScooter
5.199 DKK
gratis forsendelse

Frisk fart på en sjov og nutidig måde

Bedst som alle troede, at cykler var det primære transportmiddel i trafikken, så har udviklingen og innovative producenter budt ind med nye løsninger til at komme ud over stepperne. Det er blevet moderne at begive sig omkring med motor, og det er blevet mere almindeligt at køre på elcykler. Det er bedre at få noget motion end slet ingen motion. Den devise hører E-scootere også ind under, og selvom alle kender det klassiske løbehjul, så er det alligevel nyt med eldrevne løbehjul i trafikken. Her på Bikester er vi naturligvis med inden for nutidens og fremtidens køreformer, og én ting er sikkert - E-scootere er især blevet et kæmpe hit i alverdens storbyer. Den helt store styrke ved disse eldrevne køretøjer er, at de er praktiske og funktionelle. De fylder ikke meget i trafikken og er dermed også nemme at navigere rundt med. CITYBUG Citybug 2Det slanke, klassiske design med to små hjul, en stå-plade og et lineært styr giver dig mulighed for at komme omkring på smidig facon. Det er blot at stille dig op med begge ben og dreje på håndtaget – og du kommer fra A til B på fiks vis.

E-scootere – de ses overalt i Danmark!

Der er ingen tvivl om, at E-scootere er optimale til kortere ture. Da der ikke er noget sæde monteret på løbehjulet, er det begrænset, hvor mange kilometer du kan holde til at stå op. Du kan altid stige af og trække ind imellem, hvad enten du skal forbi forhindringer eller blot ønsker lidt afveksling på køreturen. I den forbindelse kommer E-scooterens lethed igen til sin ret, da den er nem at trille med, når du går med den ved din side. Generelt holder en fuld opladning til et sted mellem ca. 10-30 km. Der er i dag et stort fokus på miljøbevidsthed, og her spiller E-scootere en positiv rolle, da de kører på el og dermed er mere CO2-venlige. De er helt oplagte til de ture, der er for korte til en cykel, men som du heller ikke lige er i humør til at gå. Det er en perfekt mellemting, som via sit smarte design er motiverende at hoppe på. Husk at sætte dig ind i færdselsreglerne, inden du begiver dig ud i trafikken. I Danmark må en E-scooter ikke kunne køre hurtigere end 20 km/t, og den må ikke veje mere end 25 kg. Desuden skal du være fyldt 15 år, for at bruge den i trafikken.