Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nu er det jul igen! - De bedste julegaver til cykelfans

Dynamic

29 Produkter
Dynamic

Dynamic – Cykelpleje af højeste kvalitet

Dynamic har i mange år leveret pålidelige og effektive produkter til rengøring og vedligeholdelse af cykler til hverdags- og konkurrencebrug. I takt med den tekniske udvikling af cykelkomponenter bliver Dynamics smøremidler stadig mere komplekse og udvikles i overenstemmelse med ydeevne. Dynamics brede udvalg er optimeret til de mest ugunstige miljøforhold med alt fra cykelrengøringsmidler og affedtningsmidler til bremsevæsker, moderne skivebremsesystemer og carbonmonteringspasta.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

En velsmurt cykel med Dynamic

Levende væsener har brug for væske og føde, men ting som eksempelvis cykler skal også bruge nogle midler, for at være brugbare og funktionsdygtige. Det er noget, som Dynamic har specialiseret sig i, for mærket byder på både rengørings- og plejemidler, så din cykel kan vedligeholdes på bedste vis. Lader man blot en cykel stå til uden den nødvendige pleje samt de obligatoriske eftertjek, så vil holdbarheden forkortes. Samtidig får man en cykel, der ofte ikke er forsvarlig at cykle på, da bremser, gear, kæde og alle de andre essentielle ting skal smøres og justeres. Med produkterne fra Dynamic kan du værne om den tohjulede, så den både fremstår skarp og klar til brug. Efter en lang og udfordrende cykeltur har man ikke altid lyst til at afslutte turen med en omgang cykelrengøring. Men det belønner sig at bruge 10-15 minutter, så snavs og skidt kan blive vasket væk. Det hindrer samtidig, at mudder og andre elementer ikke tørrer og skaber rust. En solid allround multispray fra dette mærke kommer man langt med, da den rækker til mange gange til alle de forskellige komponenter.Dynamic Alpencross Hele sortimentet er fyldt med pålidelige og effektive produkter her på Bikester, så du kan holde din cykel velkørende.

Pleje og rengøring gør forskellen

Det er ikke altid, der er behov for at rengøre hele cyklen, da det afhænger af vejr og terræn. Det har Dynamic naturligvis taget højde for med deres alsidige og komplette udvalg. Her på Bikester bydes der nemlig på rengørings- og plejeprodukter til de store eller små ting. Det er alt fra universalspray til hele cyklen, eller produkter specifikt til eksempelvis sadel, gear, bremser, kuglelejer, kabler, kæde og flere andre ting. Sprayflasker, dåser, tuber, bøtter og papirbreve indeholder de forskellige ting, hvad enten det er montagepasta, cykelrens, forsegler, beskyttelsesvoks, kæderens, silikonespray og alt mulig andet uundværligt. Det er obligatoriske produkter i boksen med cykelpleje, men det er også nemt og praktisk at have dem med sig på turen. Produkterne er nemlig designet i handy størrelser, så du roligt kan tage på cykelferie eller langtursrace med klubben uden at gå ned på udstyret. Hos Dynamic står rengøring, pleje og dermed vedligehold øverst på listen, så man slipper for at vågne op til en rusten og uduelig jernhest. Derfor holder mærket din cykel i gang på smidig vis, så bremser, gear, kæde og andre essentielle dele glider derudad på sikker og ønskværdig måde.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes