Online cykel shop – Bikester
Helt nye cykler på vej nu
Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Slick Wax 250ml

ID: 1642913

219 DKK
Inkl. moms. plus Leveringspris

Desværre er det ønskede produkt i øjeblikket udsolgt

Beskrivelse af

Dynamic Slick Wax 250ml

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

Slick Wax er et meget holdbart og sofistikeret kædesmøremiddel. Det er nemt at pleje kæden uden bekymringer. Den beskytter din kæde mod korrosion, snavs og slitage, får den til at køre mere jævnt og stille end nogensinde før, samtidig med at den holder din drivlinje tør og ren.

Fedtet kæder hører fortiden til, når du begynder at bruge Slick Wax. Påfør den blot på en ren, tør kæde, og du behøver næsten aldrig at affedte din kæde igen. Du skal blot påføre den igen, når det er nødvendigt, og fjerne snavs eller overskydende voks med en klud eller børste.

Egnet til alle vejrforhold og til alle cykeldiscipliner. Uanset om det er din racercykel, MTB, gruscykel eller elcykel, har du kun brug for 1 produkt til at klare opgaven. Ved at bruge Slick Wax forlænger du levetiden for dit drivlinetræ med op til 40 %, og den vil #længe holde længere på din kæde end andre kædevoks.

Første ansøgning: Rengør kæden og drivkæden rigtig godt, skyl med vand bagefter for at sikre dig, at der ikke er rester af kæderenseren tilbage. Lad kæde, kassette og krankboks tørre helt ud. Ryst flasken kraftigt, og påfør 1 dråbe Slick Wax på indersiden og ydersiden af hvert enkelt kædeled. Vent 2-3 timer, og påfør endnu en dråbe på indersiden og ydersiden af hvert enkelt kædeled. Sørg for at vente 2-3 timer, før du kører, for at få det bedste resultat. Fjern eventuelt overskydende voks med en børste eller en klud.

Detaljer

  • Brugger standard: 90 N/mm²
  • Vandtæthed: Høj
  • Beskyttelse mod korrosion: Meget høj
  • Viskositet 20°C: middel
  • Friktionskoefficient: lav

Funktioner

Tilsigtet brug
MTB-begynder/Tour, Maraton/Cross Country, All Mountain/Enduro, Downhill/Freeride, Allround / Begynder, Tour / Cross Country, Marathon / XC, All Mountain / Trail, Enduro, Dirt, BMX, Racer, Cyclocross, Gravel, Aero, Endurance, Triathlon, Trekking, Bike Travel, Hybrid, Pendler, Livsstil/Bycykel, Hverdag, Lifestyle / Single Speed, Urban Sports, Pendling
Vigtigste oplysninger
Type:
Smørremiddel
Anvendelse:
Kassette, klinger
Anvendelse:
Kæde
Leveringsomfang
Leveringsomfang:
1 x 250 ml flaske
Modelår
2022
Produktnummer
1642913

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.