Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6
DYEDBRO - Stilfuld rammebeskyttelse
DYEDBRO blev grundlagt i 2015 af to venner i Madrid. De ønskede at kombinere rammebeskyttelse med design. Klistermærkerne og folierne med deres originale motiver passer næsten alle rammer, og giver din cykel et individuelt look. DYEDBRO fik hurtigt entusiastiske fans fra MTB-scenen.

DYEDBRO

2 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • hvid
  • gennemsigtig

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
DYEDBRO Krankbeskyttelsessæt 175mm
DYEDBRO Krankbeskyttelsessæt 175mm
DYEDBRO
Krankbeskyttelsessæt 175mm
Vejl. udsalgspris 104 DKK 69 DKK
Hurtig levering
- 33 %
UDSALG
DYEDBRO Camo Rammebeskyttelsessæt, gennemsigtig/hvid
DYEDBRO Camo Rammebeskyttelsessæt, gennemsigtig/hvid
DYEDBRO
Camo Rammebeskyttelsessæt, gennemsigtig/hvid
Vejl. udsalgspris 329 DKK 249 DKK
Hurtig levering
- 24 %
UDSALG

Giv din cykel et unikt udtryk med en rammebeskyttelse fra DYEDBRO

Gør din cykel personlig og iøjnefaldende med DYEDBROs rammebeskyttelse fra Bikester. De mange flotte designs bringer et unikt udtryk til din tohjulede, mens de beskyttende egenskaber tager kærlig hånd om cyklens stel og levetid. Altså får du flere funktioner i ét og samme produkt.

Et trendsættende brand født i Spanien

I 2015 slog to skarpe hoveder sig sammen i Spaniens hovedstad Madrid. DYEDBRO GuadalupeDen ene havde tag på print og grafik, mens den anden slog sine folder inden for den professionelle BMX-verden. Det skulle vise sig at være den perfekte sammensætning af egenskaber. I hvert fald blev det startskuddet til DYEDBRO og et stort sortiment af unik rammebeskyttelse, der er kendetegnet af flotte designs, sjove symboler og medrivende grafik. I dag har ryttere på alle niveauer og over alt i verden fået øjnene op for den trendsættende producent. Med disse produkter fra Bikester har det aldrig været lettere at give din cykel et individuelt look, alt imens du passer ekstra godt på den og forlænger dens levetid. Nu kan du altså slå to fluer med et smæk og gøre det med stil og maner.

Fortæl din historie, mens du tager hånd om din cykel

Maleriske dødningehoveder, mønstre, som snor sig på kryds og tværs, flotte farverige blomster og søde sjove enhjørninger. Hvilken historie skal din cykel fortælle om dig og din person? Mulighederne er mange med det alsidige udvalg af rammebeskyttelse fra DYEDBRO og Bikester. Denne beskyttelse tager form af folie og klistermærker, som er ligetil at sætte på cyklens stel, så du kan bliver klar til at drøne videre akkompagneret af et stilfuldt udtryk. Et gennemsigtigt look sørger for, at din cykels oprindelige farve stadig er synlig, mens de beskyttende funktioner sætter ind over for revner og anden slitage på stellet. En lille advarsel følger: Denne rammebeskyttelse vil uden tvivl få misundende blikke til at se din vej.