Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Slutspurt! - Gør et udsalgskup

Duro

7 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Duro – Glade farver til kvalitetsbevidste forbrugere

Er du til cykler, kvalitet og farver? Så er du havnet det rigtige sted. Duro leverer nemlig kvalitetsdæk til din cykel i et væld af sjove farver. Duro Fixie Pops Lime-o-RitaDet betyder, at du her på Bikester kan finde lige netop den model, der falder i din smag.

En erfaren producent

Siden 1945 har Duro leveret dæk af højeste kvalitet. De mere end 70 år på markedet skinner igennem i samtlige af deres produkter. I dag forhandles mærket verden over, hvor der laves både dæk til cykler, biler, motorcykler og mindre køretøjer såsom plæneklippere og golfvogne. Uanset køretøjet, så får du her en producent, der forstår at lave dæk, som kan holde til lidt af hvert.

Smarte farver fra Duro til din cykel

Er du vild med rød? Eller er din yndlingsfarve grøn? På Bikester kan du finde lige netop den farve dæk, du søger til din cykel. Det betyder, at det er slut med at ræse rundt med kedelige, neutrale farver som sort og grå. I stedet kan du dekorere din cykel med et par farverige dæk fra Duro, og på den måde matche dækkene med cyklens stel. Det bliver vist ikke mere gennemført end det.

Kvalitet og holdbarhed

Duro er dog langt mere end sjove farver og smart design. Siden opstarten har producentens mål været at levere kvalitet og holdbarhed til en pris, der er til at betale. Alle produkter er 100% gennemtestet, og på den måde kan du være sikker på at få et par dæk, der kan modstå samtlige af årets 365 dage.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes