Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


DT Swiss

(136 Produkter)
Valgt:
  KATEGORIER

  Pris (kr.)

  • -
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
DT Swiss

DT Swiss

DT Swiss er en schweizisk producent af cykeldele. Virksomheden blev grundlagt i 1994 og har hurtigt skabt sig et navn ud over landets grænser. Et særligt kendt og populært produkt er DT Swiss hjulsættet.

DT Swiss dele
SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

DT Swiss - Cykeludstyr, tilbehør m.m.

Det schweiziske mærke DT Swiss har en historie, der går helt tilbage til begyndelsen af 1900-tallet, hvor de første cykelkomponenter blev produceret på fabrikken i Biel. De har produceret moderne topkvalitet cykeludstyr siden 1994 og er i dag en førende producent af eger, nipler, nav, fælge, komplette hjul samt affjedringssystemer. Produkterne er kendt for at være solide og pålidelige, og deres cykeludstyr er kendetegnet ved at være højteknologisk, gennemtestet design af højeste schweiziske kvalitet.

Forkæl din cykel

Hos Bikester.dk kan du få et bredt udvalg af produkter fra DT Swiss. Vi har cykeldele så som forgafler og støddæmpere. Vi har hjul til både mountainbikes og racercykler og et stort udvalg i nav, nipler, eger, fælge og lynlukkere. Vi har også hjultasker til dine reservehjul samt masser af tilbehør og smådele, værktøj, pumper og udstyr til montering. DT Swiss 350 NavVi har cykeltrøjer og bukser til damer og herrer samt en smart cap fra DT Swiss. Siden de startede har de specialiceret sig i udstyr til de fleste former for udendørs cykelsport, men det er indenfor mountainbikes, freeriding, touring og anden langdistance cykling, de virkelig skiller sig ud. Og du kan være sikker på, at deres produkter holder. DT Swiss laver cykeludstyr, der kan holde til ekstrem brug. Det er stærk schweizisk kvalitet, innovativ produktion parret med moderne design. Og holder de originale værdier i hævd. At køre mountainbike handler om at have det sjovt sammen med vennerne ude i naturen og om eventyrlige oplevelser på cykel.

Enhver cykelrytters drøm

DT Swiss giver dig muligheden for at køre som de allerbedste professionelle. En af de største stjerner på cykelsportens himmel, den schweiziske mountainbikerytter Nino Schurter, kører blandt andet med dette. 2012 blev året, hvor Nino Schurter vandt verdensmesterskabet i mountainbike, OL-sølv, World Cup’en og det schweiziske mesterskab. De exceptionelle resultater taler for sig selv og understreger, at cykeludstyr er noget af det ypperste, markedet har at tilbyde. Der er ingen tvivl om, at de står for kvalitet. Da læsere af de tyske cykelmagasiner mountainBIKE og roadBIKE kårede 2012’s bedste cykelmærker, opnåede DT Swiss førstepladsen i kategorien mountainbike hjul en andenplads i kategorien støddæmpere og tredjeplads i kategorien forgafler.

Innovative produkter

Deres hjul er et helt kapitel for sig. De producerer til de fleste former for cykelsport, og vælger du hjul, fælge eller andre produkter til dine hjul, kan du være sikker på, at det er aerodynamisk teknololgi og design uden noget overflødigt materiale til at hindre din vej op ad bakker eller din fart nedad. Fælge og hjul er skabt med ét for øje, og det er at give dig den største køreglæde, hvad enten du kører mountainbike, landevejskørsel eller almindelig by- og hyggekørsel. Bikester.dk sælger et bredt udvalg af hjul, eger, nipler, nav, aluminiumfælge og lynlukkere. DT Swiss RC 46 Spline HDette brand er til dig, der gerne vil bygge dine hjul selv. Niplerne fås i flere varianter. Standardudgaven i messsing, eller pro-udgaven med en særlig patenteret væske, der øger holdbarheden i sammenføjningerne med egerne, eller i en aluminiumsudgave, når vægten virkelig betyder noget. Du vælger selv, hvilket materiale, der passer bedst til dine behov. Men du har brug for, at dine cykelhjul og dit udstyr holder til de belastninger, du udsætter det for, når du giver den gas på skovstierne, på de vilde bakker eller de lange ture, der virkelig trækker tænder ud. Du skal kunne stole på, at udstyret holder til mindst lige så meget, som du selv gør.

Vi har det største udvalg

Bikester.dk sælger også forskellige støddæmpere, forgafler og fjederforgafler fra DT Swiss. Kulfiber er et materiale, der sikrer, at forgaflen er noget af det letteste og stærkeste, du kan ønske dig, og de har gennemtestet den for dig. Den er hurtig, enkel og oldschool mountainbike uden så mange dikkdedarer. Fjederforgaflerne af magnesium kombinerer lav vægt med høj ydeevne, så du opnår den mest fantastiske kørefornemelse. Støddæmpere og forgafler sikrer dig kontrol og et godt greb i alle terræner, hvad enten du flyver hen over trin og kanter eller stenet og knoldet underlag. Husk også at sørge for korrekt luftttryk. Ligesom du sørger for luft i dine dæk, er det vigtigt, at du husker at tjekke trykket i din forgaffel. Derfor sælger Bikester.dk også en Swiss DT pumpe. For det rigtige tryk er forskellen på, om du flyver afsted eller føler, du er kommet ud på din gamle havelåge.

Pimp din bike

Er du til cykelsport, er du sikkert også vild med det fede udstyr. Det er fedt med lækre hjul og den rigtige forgaffel. Men det er også rart at vide, at man selv ved, hvordan cyklen skal holdes ved lige. Har du valgt DT Swiss til din mountainbike eller din landevejscykel hos Bikester.dk, er det fordi, du går op i, at dit udstyr skal være solidt, gennemtestet og højteknologisk design. Hvis du lander i en grøft eller ryger med næsen først over en trærod, så er det ikke fordi dit udstyr har svigtet, men fordi du har satset hårdt, og en gang imellem skal der satses hårdt for at gøre det sjovt. Du overlader ikke noget til tilfældighederne. Så husk også at klæde dig ordentligt på til din cykeltur. Bikester.dk har cykelbukser og cykeltrøjer fra DT Swiss til både herrer og damer. Og tøjet er naturligvis af den samme høje kvalitet, som firmaet i øvrigt står for, funktionelt uden generende sømme og i microfiber kvalitet, der føles godt på huden.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling