Online cykelhandler

M 1900 Spline Baghjul 27,5 "Disc CL 148/12 mm gennemgående aksel 25 mm MicroSpline, sort

ID: 1058936

FLASH DEAL
- 15 %
1.709 DKK
1.459 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • sort
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 5-7 arbejdsdage

Beskrivelse af

DT Swiss M 1900 Spline Baghjul 27,5 "Disc CL 148/12 mm gennemgående aksel 25 mm MicroSpline, sort

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

I modsætning til billedet leveres baghjulet med en Shimano Micro Spline frihjulskrop.

Til de erfarne all-mountain-ryttere derude, dem med ridsede lægge og albuer: Dette hjul er til dig. Den lette M 1900 SPLINE 25 kan klare de hårdeste alpinture. Den slangeløse fælg er ikke kun blevet testet af professionelle mountainbikere på sporene, men også af vores eksperter i laboratoriet. Det lette lige træknav indeholder knowhow fra mere end 20 års udvikling af nav. Med denne udvikling sørger DT for, at M 1900 SPLINE 25 sammen med dig vil gøre stierne i bjergene usikre i mange år.

Straightpull-teknologi
Straightpull står for lige, lige eger. Takket være denne teknologi er det muligt at opnå en ideel balance mellem vægt og stabilitet. Straightpull eger giver en meget præcis justering og optimeret placering i hjulet for at opnå et stivere og mere responsivt hjul.

Straightpull-navteknologi
Straightpull-nav er designet til lige, lige eger. De er ekstremt holdbare og pålidelige og kan ombygges til næsten alle akselnormer.

DT pro lock-teknologi
Skruelåsesystemet, der er indsprøjtet i niplerne, gør det muligt at konstruere ekstremt holdbare pumpehjul. DT pro-låsnipler forhindrer, at forbindelsen mellem eger og nipler løsner sig af sig selv. Det integrerede, patenterede skruelåsesystem i nippelgevindet er baseret på et tokomponentklæbemiddel. Så snart brystvorterne er skruet i, aktiveres en lim, som hærder fuldstændigt ved stuetemperatur efter ca. 6 - 7 timer. Hvis det er nødvendigt, kan pumpehjulet anvendes umiddelbart efter monteringen. Gentagen re-centrering er mulig uden problemer. Klæbestyrken aftager dog en smule ved hver ny centrering.

TUBELESS-teknologi
Slangeløse dæk har nogle afgørende fordele i forhold til den konventionelle kombination af dæk og slange: Dækket kan køres med mindre tryk uden risiko for slangebid, hvilket giver mere vejgreb. Det lavere tryk øger også kørekomforten. Da der ikke er slange, er der ingen friktion mellem slangen og dækket, og derfor er der mindre rullemodstand ved kørsel i terræn og over forhindringer. Hvis der også anvendes slangeløs mælk, er dækket også immunt over for punkteringer og små snit. Det er en stor fordel for alle dem, der gerne rejser langt væk fra den nærmeste cykelforretning.
Tubeless Ready-fælge fra DT Swiss har yderligere fordele i forhold til konventionelle fælge. Takket være dækets tværsnit kan dækket simpelthen springe på plads, når det pumpes op, så der normalt kun er brug for en normal standerpumpe. Den geniale profil på DT Swiss-fælgene sikrer også en præcis og sikker pasform til dækket, selv under hårde kørselsforhold.

Design af fælgprofil
Profilerne på DT Swiss-fælge er specielt designet til slangeløs brug. De garanterer en perfekt pasform og gør monteringen af dækket så let som muligt. Det er dog altid muligt at anvende en konventionel kombination af dæk og slange.

Intet særligt værktøj
Der er ikke behov for specialværktøj til normal vedligeholdelse.

Detaljer

  • ASTM-klassificering: 4
Vis alle modeller fra DT Swiss M 1900-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
All Mountain/Enduro, All Mountain / Trail
Vigtigste oplysninger
Version: Baghjul
Akselsystem
Baghjul 12x148
Akselstandard
Stikakse
Fælge
Materiale: AluminiumDesign: Hollow chamberProfilhøjde: lav (< 30mm)Højde: 20dæktype: Trådkantsdæk/ClincherBremsesystem: SkivebremseVentilboring: 6,5 mmTubeless-egnet: jaBredde: 30 mmindvendig bredde: 25 mmStørrelse (i tommer): 27,5 tommerETRTO (Bredde x Diameter): 25 - 584
Bagnav
Type: 370Installation bredde: 148 mmAkse diameter: 12 mmTandhjuls type: Shimano Micro SplineEgenskaber: kuglelejer, lukket, Til stikakse
Eger
Design: DT mester DT mester, DT ProLock Squorx ProHead aluLacing: 3 3-20 11: 1)
Forhjul
konstrueret til Bremsetype: ---
Baghjul
konstrueret til Bremsetype: Center Lock-skivebremserVægt: 1003 g
Hjulsæt
Maks. totalbelastning: 120 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang: M 1900 Spline 35 HR 27.5" "CL, Shimano Micro Spline, slangeløs tape 27 mm, slangeløs ventil MTB 32 mm, IS 6-huls skiveadapter
Modelår
2020
Produktnummer
1058936

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.