Online cykelhandler
Klar til aktiviteter | Vi ruster dig til en sporty sommer

EX 1700 Spline Forhjul 27,5" skive 6-bolt 15x110mm TA 21mm

ID: 1227129

2.179 DKK
2.009 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 4-6 arbejdsdage

Beskrivelse af

DT Swiss EX 1700 Spline Forhjul 27,5" skive 6-bolt 15x110mm TA 21mm

DT har taget al deres knowhow om aluminiumsfælge og lagt den i en højtydende pakke. EX 1700 SPLINE-hjulene er baseret på det berømte 36t RATCHET-nav og kombinerer det med en superstærk og svejset 30 mm bred aluminiumsfælg. Fælgprofilen er designet til at kunne modstå den hårdeste brug i Enduro-racing, mens vægten stadig holdes lav til lange og krævende opkørsler. EX 1700 SPLINE-hjulene er snøret til dobbelt buttede konkurrencespejle med straightpull-egge og er bygget til at kunne tåle en del tæsk.

SLANGELØS TEKNOLOGI
Slangeløse dæk har nogle afgørende fordele i forhold til den konventionelle kombination af dæk og slange: Dækket kan køres med mindre tryk uden risiko for "slangebid" og giver derfor mere vejgreb. Det lavere tryk sikrer også større kørekomfort. Når man slipper for inderslangen, betyder det, at der ikke er nogen friktion mellem slangen og dækket, og at rullemodstanden derfor er lavere, når man kører offroad og over forhindringer. Hvis der også anvendes slangeløs mælk, er dækket også immunt over for punkteringer og små snit. En stor fordel for alle dem, der kan lide at køre langt væk fra den nærmeste cykelforretning.

Fordelene
Tubeless Ready-fælge fra DT Swiss har yderligere fordele i forhold til konventionelle fælge. Takket være dækets tværsnit kan dækket simpelthen springe på plads, når det pumpes op, så der normalt kun er brug for en normal standerpumpe. Det geniale slidbanemønster på DT Swiss-fælgene sikrer også, at dækket sidder præcist og sikkert, selv under hårde kørselsforhold.

Den perfekte pasform
Profilerne på DT Swiss-fælge er specielt designet til slangeløs brug. De garanterer en perfekt pasform og gør monteringen af dækket så let som muligt. Det er dog altid muligt at bruge en konventionel kombination af dæk og slange.

DT Swiss ventil
Brugen af aluminium sparer 40 % vægt i forhold til konventionelle messingventiler. Det integrerede ventilværktøj i ventilhætten sparer tid og kræfter med at finde det rigtige værktøj til at fjerne ventilindsatsen. Den koniske ventilbase sikrer en tæt pasform. DT Swiss Tubeless-ventilen passer perfekt til DT Swiss-fælge og sikrer en perfekt tætning til lange problemfri ture.

DT Swiss slangeløst bånd
DT Swiss Tubeless Ready Tape forsegler fælgen og fungerer også som fælgtape. Den fås i forskellige størrelser, så den passer perfekt til fælgenes forskellige indvendige bredder.

DT Swiss slangeløse sæt til slangeløse slanger
DT Swiss Tubeless Ready Kit bruges til at forsegle Tubeless Ready-fælgen og gør det dermed muligt at køre uden slange. DT Swiss anbefaler på det kraftigste, at der anvendes et højtydende dæktætningsmiddel, selv når du bruger slangeløse specifikke dæk. Når du bruger Tubeless Ready-dæk, er det obligatorisk at bruge tætningsmidlet (tætningsmidlet forsegler dækket, som først og fremmest ikke er lufttæt). En slangeløs konstruktion opnår kun sit fulde potentiale med et tætningsmiddel! Sørg for, at tætningsmidlet er kompatibelt med fælgen, fælgbåndet og dækket. Det må ikke være ætsende eller aggressivt på nogen måde. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte producenten af tætningsmidlet, så du ikke mister din DT Swiss-garanti.

PRO LOCK-TEKNOLOGI
Pro Lock er en proces, hvor en patenteret, dobbelt sammensat, klæbende væske sprøjtes ind i nippelgevindet, hvilket giver mulighed for ekstremt holdbare hjulkonstruktioner. Ved at sætte niplen på egeren aktiveres limen og begynder at hærde. Det er stadig muligt at eftermontere hjulet, efter at limen er hærdet fuldstændigt, med kun en minimal forringelse af dens gevindlåsende funktion.

PRO LOCK - FAKTA
DT Pro Lock-nipler forhindrer, at forbindelsen mellem eger og nipler løsner sig.
Hjulets holdbarhed forbedres op til 20 gange i forhold til hjul uden Pro Lock-udstyr.
Egnet til både hånd- og maskinbyggede hjul. Brug af fedt eller olie anbefales ikke.
Alle DT Swiss-nipler fås med og uden DT Pro Lock.

PHR - PRO HEAD FORSTÆRKNINGSSYSTEM TEKNOLOGI
PHR-systemet øger den belastningsbærende overflade af brystvorterne på fælgen og reducerer lokale spændinger. Spidsbelastningerne er reduceret, hvilket gør det muligt for DT at bygge fælgen endnu lettere. Skivenes form fungerer også som et kugleled og justerer automatisk de specifikke DT Squorx Pro Head-kuglehovednipler med egerne yderligere, hvilket reducerer risikoen for fejl på egerne eller revner i fælgen.

Detaljer

  • ASTM-klassificering: 4
Vis alle modeller fra DT Swiss EX-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
All Mountain/Enduro, Enduro
Vigtigste oplysninger
Version: Forhjul
Akselsystem
Forhjul 15x110
Akselstandard
Stikakse
Fælge
Materiale: AluminiumDesign: Hollow chamberProfilhøjde: lav (< 30mm)Højde: 21 mmdæktype: Trådkantsdæk/ClincherBremsesystem: SkivebremseVentilboring: 6,5 mmTubeless-egnet: jaBredde: 35 mmindvendig bredde: 30 mmStørrelse (i tommer): 27,5 tommer
Fornav
Installationsbredde (mm): 110 mmAksediameter - foran (mm): 15 mmAntal eger: 28Materiale: AluminiumType: DT Swiss 350Egenskaber: Til stikakse, lukket, kuglelejer
Eger
Design: DT Competition straightpull med DT ProLock Squorx ProHead aluminiumLacing: 3-vejs krydset (1: 1)
Forhjul
konstrueret til Bremsetype: Skivebremse 6-hulsVægt: 902 g
Baghjul
konstrueret til Bremsetype: ---
Hjulsæt
Maks. totalbelastning: 130 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang: Hjul, TL-tape 32 mm, TL-ventil MTB 32 mm
Modelår
2022
Produktnummer
1227129

Video

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.