Online cykelhandler

EX 1501 Spline Forhjul 27.5" Disc CL 100/15mm Thru-aksel, sort

ID: 1058987

FLASH DEAL
- 15 %
3.189 DKK
2.719 DKK DKK
Inkl. moms., gratis forsendelse
    • sort
Varen er blevet føjet til din ønskeliste

Dette produkt kan i øjeblikket ikke bestilles i den ønskede mængde. Kontroller din indkøbskurv.

Spørg om produktet

Jeg vil gerne kontaktes, når varen er tilgængelig igen.

Vi gemmer din anmodning i 3 måneder. Hvis varen kommer inden da, vil vi kontakte dig.
Standardlevering inden for 5-7 arbejdsdage

Beskrivelse af

DT Swiss EX 1501 Spline Forhjul 27.5" Disc CL 100/15mm Thru-aksel, sort

Beskrivelsen af dette produkt er automatisk oversat. Vi beklager eventuelle fejl.

EWS-banerne bliver hårdere og hårdere, Enduro-dækkene bredere og bredere, og professionelle kørere ønsker et Enduro-egnet hjul. Dette hjul er et EX 1501 SPLINE ONE 30. Det bruges ofte på forhjulet for at generere så meget greb som muligt, hvor der er mest brug for det, og det er hjulet til dem, der leder efter de hårdeste spor eller alligevel bor i Alperne. Robust, let og virkelig hårdfør - EX 1501 SPLINE ONE 30.

Slangeløs teknologi
Slangeløse dæk har nogle afgørende fordele i forhold til den konventionelle kombination af dæk og slange: Dækket kan køres med mindre tryk uden risiko for slangebid, hvilket giver mere vejgreb. Det lavere tryk øger også kørekomforten. Da der ikke er en inderslange, er der ingen friktion mellem slangen og dækket, og derfor er der mindre rullemodstand ved kørsel i terræn og over forhindringer. Hvis der også anvendes slangeløs mælk, er dækket også immunt over for punkteringer og små snit. En stor fordel for alle dem, der kan lide at rejse langt væk fra den nærmeste cykelforretning. Tubeless Ready-fælge fra DT Swiss har yderligere fordele i forhold til konventionelle fælge. Takket være dækets tværsnit kan dækket simpelthen springe på plads, når det pumpes op, så der normalt kun er brug for en normal standerpumpe. Den geniale profil på DT Swiss-fælgene sikrer også en præcis og sikker pasform til dækket, selv under hårde kørselsforhold.

PHR-teknologi
PHR - Pro Head Reinforcement System. PHR-systemet øger den bærende overflade af brystvorterne på fælgen og reducerer de lokale belastninger. Spidsbelastningerne er reduceret, hvilket gør det muligt for DT at gøre fælgen endnu lettere. Skivens form fungerer også som et kugleled og tilpasser automatisk de specifikke DT Squorx Pro Head-kuglenipler til egeren, hvilket reducerer risikoen for at eger knækker eller revner i fælgen.

PRO LOCK-teknologi
I Pro Lock-processen sprøjtes et patenteret tokomponentlim ind i nippelgevindet, hvilket gør det muligt at konstruere ekstremt holdbare pumpehjul. Så snart brystvorterne er skruet i, aktiveres klæbemidlet og hærder fuldstændigt ved stuetemperatur efter ca. 6 - 7 timer. Gentagne omcentreringer er mulige uden problemer, idet klæbestyrken dog aftager en smule ved hver omcentrering.

RATCHET SYSTEM Teknologi
Det patenterede friløbssystem med tandskiver med høj præcision garanterer maksimal belastningskapacitet og pålidelighed. Takket være det værktøjsløse koncept er systemet meget nemt og hurtigt at vedligeholde.

Detaljer

  • ASTM-klassificering: 4
Vis alle modeller fra DT Swiss EX-serien

Funktioner

Tilsigtet brug
All Mountain/Enduro, Enduro
Vigtigste oplysninger
Version: Forhjul
Akselsystem
Forhjul 15x100
Akselstandard
Stikakse
Fælge
Materiale: AluminiumDesign: Hollow chamberProfilhøjde: lav (< 30mm)Højde: 21mmdæktype: Trådkantsdæk/ClincherBremsesystem: SkivebremseVentilboring: 8,5 mmTubeless-egnet: jaBredde: 35 mmindvendig bredde: 30 mmStørrelse (i tommer): 27,5 tommerETRTO (Bredde x Diameter): 30 - 584
Fornav
Installationsbredde (mm): 100 mmAksediameter - foran (mm): 15 mmMateriale: AluminiumType: 240Egenskaber: Til stikakse, lukket
Eger
Materiale: Rustfrit stålDesign: DT competition straightpull, Nippel: DT ProLock Squorx ProHead aluLacing: 3 3-20 11: 1)
Forhjul
konstrueret til Bremsetype: Center Lock-skivebremserVægt: 826 g
Baghjul
konstrueret til Bremsetype: ---
Hjulsæt
Maks. totalbelastning: 130 kg
Leveringsomfang
Leveringsomfang: 1 x DT Swiss EX 1501 Spline 27.5" front wheel, Tubeless Band 32 mm, Tubeless Valve MTB 32 mm, IS 6-hole adapter MTB
Modelår
2020
Produktnummer
1058987

Kundeanmeldelser

Giv din mening til kende. Vær den første til at anmelde dette produkt.