Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Dragon

12 Produkter
Kategorier
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Dragon - stilsikre cykelbriller

Seje og stilfulde briller er måske ikke det første, man tænker på, når Dragon goggles nævnes. Men faktum er, at dette mærke, der måske bedst er kendt i ski-verdenen, også laver cykelbriller i verdensklasse. De er holdbare og fremstillet i ultramoderne materialer, der udsættes for grundige tests, før det endelige produkt til sidst når frem i butikken til os forbrugere. Dragon goggles, som har været på markedet i et årti, er blevet en af de største producenter af briller til sportsgrene, der kræver lidt ekstra, når det kommer til udstyr. I snowboarding, wakeboarding og surfing er Dragon Goggles et veletableret navn, men også dem, der dyrker forskellige sportsgrene indenfor cykling, har opdaget deres fantastiske kvaliteter.

Historien om Dragon goggles

Historien om Dragon starter i en garage i Californien, USA. I 1993 var Will Howard en aktiv idrætsmand i flere forskellige sportsgrene. Dragon NFX Rapid RollHan kunne lide at cykle, surfe og stå på snowboard. Fremfor alt var snowboard ikke etableret på verdensplan, og havde et noget middelmådigt ry, med kun få specialiserede produkter i detailhandlen. Will Howard ønskede at ændre dette, og med hans gode kendskab til sporten vidste han, hvad det krævede for at få succes. At de forskellige sportsgrene var integreret blandt de aktive unge og var blevet en livsstil, var noget han tog udgangspunkt i, da han producerede de første briller. De allerførste briller, som blev produceret, solgtes kun i lokale butikker i Californien, men spredte sig efterhånden som en steppebrand, verden over, med start i Hawaii og Australien. I dag, ti år efter firmaet blev grundlagt, er det et velkendt navn blandt de, som dyrker alternative sportsgrene, og de er aldrig veget bort fra det ideal, de havde fra starten. At producere gode, holdbare og flotte briller, som tilfredsstiller præcis det formål, de er skabt til, nemlig at beskytte de aktive atleter fra sol og andre ydre faktorer, som kan skade øjnene.

Andre modeller fra Dragon goggles

Der er mange briller på markedet, som er målrettet til forskellige sportsgrene. Bare til cykelsporten findes der er en overflod af forskellige modeller at vælge imellem, så der er altid nogle, som passer til de forskellige behov. Nedenfor følger en liste, som viser nogle af alle de goggles, som sælges i Danmark:
  • Vendetta rockstar
  • Vendetta vox
  • Vendetta crash landing
  • Mdx rockstar
  • MDX pivateer
  • MDX connection
Alle briller er tilpasset til forskellige cykelsportsgrene. Dragon goggles briller er ofte produceret i polykarbonat, som er et ekstremt holdbart materiale, som kan modstå styrt. Dragon NFX Rapid Roll FilmBåndet på brillerne er utroligt elastisk og justerbart, så det både passer udenpå hjelmen eller indenunder, alt efter hvad udøveren foretrækker. Brillerne har god ventilation og et glas, som modvirker dug, det såkaldte AFT. AFT er en forkortelse og betyder anti-fog treated. At brillerne er behandlet med denne metode, er overordentligt vigtig for dem, som elsker downhill eller cyklister i almindelighed, som færdes i terræner, hvor højderne varierer. Forskellige højdeniveauer betyder, at temperaturerne varierer, hvilket resulterer i dug og et ikke eksisterende udsyn for briller, som ikke er AFT-behandlede. En anden finesse, er deres produktion af briller uden stel. Disse briller passer godt i hjelmen, og mange af konkurrenterne har forsøgt at kopiere denne opfindelse uden held. Ved valg af briller er det endda muligt at vælge, hvilken farve glas, som føles behageligt for øjet. For dem, som cykler på forskellige tider af døgnet, er det muligt at vælge briller, hvor glasset på en nem måde kan skiftes ud, så man på den måde kan benytte de samme briller morgen og aften.

Derfor bør du beskytte øjnene

Briller, som beskytter, er måske ikke det første en nybegynder i cykelsporten tænker på, men de erfarne ved, at det er noget af det absolut vigtigste, når det gælder udstyr , især ved offroad, hvor det ikke er muligt at se, hvilke farer eller forhindringer der venter efter næste kurve. En uventet gren, som slår mod ansigtet, når cyklen er oppe i høj fart, kan få katastrofale følger og endnu værre, hvis brillerne ikke er tilpasset til at holde til de ekstreme sportsgrene. Sommerens små plageånder i form af insekter undgås også med et par briller. Udstyret med et par goggles kan koncentrationen rettes mod selve cyklingen og ikke på, hvad der rammer øjnene. Men det er ikke kun de synlige risici, som deres goggles beskytter imod, men også de farer, som ikke kan ses, nemlig solens skadelige ultraviolette stråler. Dragons visir giver ikke bare øjet et behageligt lys, men filtrerer også de skadelige stråler 100 % væk, men vær opmærksom på aldrig at kigge, direkte mod solen. Hvad mange ikke tænker på, er at brillerne med beskyttelse mod solen er ligeså vigtige at bruge om vinteren, hvis ikke endnu vigtigere, da sneen kan reflektere solens stråler. De fleste af os kender fænomenet sneblindhed, som opstår, når øjets hornhinde skades af solens stråler. Selvfølgelig beskytter deres goggles også mod dette, så cyklisterne kan nyde ruterne, uanset om det er i et sommer- eller vinterlandskab.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!