Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Diamant

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grøn
  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Diamant 365 Deluxe Diamant, grøn
Diamant 365 Deluxe Diamant, grøn grøn
Diamant
365 Deluxe Diamant, grøn
Vejl. udsalgspris 19.699 DKK 16.899 DKK
  • Versioner: M | 46,3cm (28")XL | 55,8cm (28")
- 14 %
Diamant 365 Diamond, sort
Diamant 365 Diamond, sort sort
Diamant
365 Diamond, sort
Vejl. udsalgspris 18.219 DKK 10.109 DKK
  • Versioner: XL | 55,8cm (28")
- 44 %
Diamant 365 Deluxe Trapez, grøn
Diamant 365 Deluxe Trapez, grøn grøn
Diamant
365 Deluxe Trapez, grøn
Vejl. udsalgspris 19.699 DKK Fra 14.318 DKK
  • Versioner: S | 40,8cm (28")L | 50,7cm (28")
- 27 %
Diamant Rubin Super Legere Diamond, sort
Diamant Rubin Super Legere Diamond, sort sort
Diamant
Rubin Super Legere Diamond, sort
Vejl. udsalgspris 15.979 DKK 11.618 DKK
  • Versioner: S | 45cm (28")
- 27 %

Diamant – elegance langt ud over det sædvanlige

Rene linjer, elegante designs og stærke komponenter. Det er, hvad du får, når du investerer i en cykel fra Diamant. Den tyske virksomhed har leveret kvalitetscykler til markedet i mere end 100 år, og med vores store sortiment af modeller fra producenten kan du nu gøre din næste cykel til en kvalitetsmodel fra mærket her.

Mere end 100 år med elegante cykler

Tyske Diamant har produceret kvalitetscykler med fokus på elegance siden slutningen af det 19. århundrede. Bag mærket finder vi de to brødre Friedrich og Wilhelm Nevoigt, der lancerede mærkets første cykel i 1895. I årene, der fulgte, eksperimenterede brødrene med en række nye metoder og innovative designs i produktionen af deres cykler. Diamant Zagora+Formålet var at gøre cyklen til et transportmiddel tilgængelig for alle samfundets borgere, så alle kunne tage del i de mange glæder, der er forbundet med cykling. Den tilgang har ført til et bredt sortiment af cykler, der i dag sælges i store dele af verden. Nu kan du også få fingrene i en af de elegante cykler fra den dygtige producent. På Bikester tilbyder vi et stort udvalg af modeller fra mærket, der i dag udgør en del af det kendte Trek-mærke.

Cykler, der favner bredt

Cyklerne fra Diamant har gennem tiden været brugt af flere professionelle ryttere i større cykelløb i Europa, mens der ligeledes har været lagt vægt på at skabe cykler, der henvender sig til den kvindelige del af befolkningen. Blandt andet stod producenten klar med verdens første cykel i 1924, hvis design og unikke detaljer var udformet med henblik på den kvindelige anatomi. Ligeså introducerede mærket en form for ladcykel i 1934, der skulle gøre det muligt at fragte varer. Siden den spæde start har fokus været på at skabe cykler, der favner bredt og henvender sig til alle behov i samfundet. Den tendens afspejler sig i de mange cykler fra mærket på vores side. Her tilbyder vi alt fra elcykler til city- og trekkingcykler. Diamant 885 W WaveDesuden har vi modeller til både damer og herrer i flere stelstørrelser. På den måde skulle der være rig mulighed for at finde en model, der stemmer overens med dine behov og personlige præferencer.

Cykler sammensat af stærke komponenter

I produktionen af cykler har Diamant værnet om det gode materialevalg. Det betyder letvægtsdele, der aldrig tynger, men derimod giver dig masser af fart på cykelturene. Samtidig har der i sammensætningen af de mange cykler udelukkende været brugt stærke og pålidelige komponenter fra markedets bedste leverandører. Det betyder blandt andet dæk fra Bontrager, nav fra Shimano og for- og baglygter fra AXA. Resultatet er enestående cykler, du kan have glæde af i mange år. Her er der tale om cykler, der forbedrer din oplevelse og hurtigt vil få dig til at gøre det tohjulede køretøj til dit foretrukne transportmiddel. Så gør din næste cykel til en model fra Diamant. Vi har noget for enhver smag og stræber hårdt efter at blive din foretrukne leverandør af cykler og cykeludstyr. Ud over vores mange cykler, finder du også et væld af cykelshorts, lygter, cykelhjelme og pumper på vores side. Vi har alt, hvad du har brug for, og vi gør en dyd ud af at klæde dig på fra top til tå, så du er klar, når cykelstierne og landevejene kalder.