Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Diamant

Moving people since 1885
Brødrene Friedrich og Wilhelm Nevoigt grundlagde deres succesfulde fyldepens- og strikmaskinefabrik i Chemnitz i 1885. Som et sideprojekt begyndte de også at fremstille cykler, og de første Diamant-cykler rullede af produktionslinjen 10 år senere i 1895. De efterfølgende år arbejde brødrene konstant på at forbedre deres cykler, herunder at udvikle en cykelkæde, der på daværende tidspunkt var unik, men som hurtigt blev den moderne, verdensomspændende standard. Mange andre vigtige nye udviklinger fulgte i årtier efter, herunder fodbremser, sikkerhedsventiler og endda kardandrev. Diamant Fahrradwerke GmbH blev grundlagt i 1992 for den fortsatte udvikling af innovative cykler med sit nye hovedkvarter i Hartmannsdorf. Siden 2002 har Diamant været en del af TREK Bicycle Corporation og tilbyder fortsat moderne og stilfulde by-, trekking- og elcykler.

Cykler af Diamant

Topsælgere fra Diamant

Diamant

17 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Diamant – elegance langt ud over det sædvanlige

Rene linjer, elegante designs og stærke komponenter. Det er, hvad du får, når du investerer i en cykel fra Diamant. Den tyske virksomhed har leveret kvalitetscykler til markedet i mere end 100 år, og med vores store sortiment af modeller fra producenten kan du nu gøre din næste cykel til en kvalitetsmodel fra mærket her.

Mere end 100 år med elegante cykler

Tyske Diamant har produceret kvalitetscykler med fokus på elegance siden slutningen af det 19. århundrede. Bag mærket finder vi de to brødre Friedrich og Wilhelm Nevoigt, der lancerede mærkets første cykel i 1895. I årene, der fulgte, eksperimenterede brødrene med en række nye metoder og innovative designs i produktionen af deres cykler. Diamant Zagora+Formålet var at gøre cyklen til et transportmiddel tilgængelig for alle samfundets borgere, så alle kunne tage del i de mange glæder, der er forbundet med cykling. Den tilgang har ført til et bredt sortiment af cykler, der i dag sælges i store dele af verden. Nu kan du også få fingrene i en af de elegante cykler fra den dygtige producent. På Bikester tilbyder vi et stort udvalg af modeller fra mærket, der i dag udgør en del af det kendte Trek-mærke.

Cykler, der favner bredt

Cyklerne fra Diamant har gennem tiden været brugt af flere professionelle ryttere i større cykelløb i Europa, mens der ligeledes har været lagt vægt på at skabe cykler, der henvender sig til den kvindelige del af befolkningen. Blandt andet stod producenten klar med verdens første cykel i 1924, hvis design og unikke detaljer var udformet med henblik på den kvindelige anatomi. Ligeså introducerede mærket en form for ladcykel i 1934, der skulle gøre det muligt at fragte varer. Siden den spæde start har fokus været på at skabe cykler, der favner bredt og henvender sig til alle behov i samfundet. Den tendens afspejler sig i de mange cykler fra mærket på vores side. Her tilbyder vi alt fra elcykler til city- og trekkingcykler. Diamant 885 W WaveDesuden har vi modeller til både damer og herrer i flere stelstørrelser. På den måde skulle der være rig mulighed for at finde en model, der stemmer overens med dine behov og personlige præferencer.

Cykler sammensat af stærke komponenter

I produktionen af cykler har Diamant værnet om det gode materialevalg. Det betyder letvægtsdele, der aldrig tynger, men derimod giver dig masser af fart på cykelturene. Samtidig har der i sammensætningen af de mange cykler udelukkende været brugt stærke og pålidelige komponenter fra markedets bedste leverandører. Det betyder blandt andet dæk fra Bontrager, nav fra Shimano og for- og baglygter fra AXA. Resultatet er enestående cykler, du kan have glæde af i mange år. Her er der tale om cykler, der forbedrer din oplevelse og hurtigt vil få dig til at gøre det tohjulede køretøj til dit foretrukne transportmiddel. Så gør din næste cykel til en model fra Diamant. Vi har noget for enhver smag og stræber hårdt efter at blive din foretrukne leverandør af cykler og cykeludstyr. Ud over vores mange cykler, finder du også et væld af cykelshorts, lygter, cykelhjelme og pumper på vores side. Vi har alt, hvad du har brug for, og vi gør en dyd ud af at klæde dig på fra top til tå, så du er klar, når cykelstierne og landevejene kalder.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes