Online cykel shop – Bikester
EASTER15: 15% ekstra1 på udvalgte produkter
Dextro tabletter
Dextro Energy: Naturlig nydelse og effektivitet i ét lille mirakelmiddel
Dextro Energy blev grundlagt tilbage i 1927 i Tyskland og er siden dengang blevet adskillige erfaringer rigere. Brandet er blandt andet blevet promoveret i forhold til OL-mesterskaber op igennem 1900-tallet, hvor det cementerede sin status som sportsbrand. Særligt ved Dextro Energys produkter er, at de fremstilles næsten udelukkende af druesukker, og de fleste kender formentlig de små firkantede tabletter. I dag er Dextro Energy dog meget mere endnu det, og det kommer i flere former, farver og faconer, så man altid kan finde det perfekte produkt til formålet.

Dextro Energy

1 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kategorier
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Dextro Energy Flydende gelæske 7 x 60 ml, Mixed
Dextro Energy Flydende gelæske 7 x 60 ml, Mixed
Dextro Energy
Flydende gelæske 7 x 60 ml, Mixed
109 DKK
  • Versioner: Mixed

Dextro Energy og Bikester gør dig sprængfuld af energi

Af og til kan det være nødvendigt med et lille energiboost. Cykelsporten er trods alt en krævende disciplin, som stiller store krav til både fysik og udholdenhed. Bikester hjælper dig på vej, når energien er i bund. Som en del af vores alsidige udvalg har vi samlet en stribe produkter fra Dextro Energy. Dextro Energy Protein Crisp BoxBrandets gels, energikapsler, barer og pulver giver dig lige netop det, du har brug for, når du vil yde lidt ekstra.

Et naturligt middel med mirakuløse effekter

Dextro Energy er oprindeligt synonym for simpelt sukker eller glukose, om du vil. Vi skal en tur næsten hundrede år tilbage i tiden for at finde starten for virksomheden. I 1927 blev den naturlige energi introduceret hos de første apoteker. Mange år efter fortsætter brandets produkter med at imponere i alle lande og blandt alle nicher. Det hænger sammen med, at der siden opstarten er kommet en stribe effektive produkter til sortimentet. Disse produkter bygger fortsat på naturlige ingredienser og har fortsat til formål at holde dig skarp, når du vil præstere. De mirakuløse effekter er årsag til, at sportsfolk på alle niveauer hylder Dextro Energy.

Tag hånd om krop og energiniveau med de effektive produkter

Hos Bikester tilbyder vi en lang række produkter fra Dextro Energy. Det betyder, at du har rig mulighed for at finde lige netop det energiboost, du har brug for til dine ture i sadlen. Giv dine præstationer et nøk opad med de små brusetabletter, som indeholder alle de væsentlige elektrolytter. Disse tabletter opretholder din mineral- og væskebalance, så du kan koncentrere dig om at lægge kilometrene bag dig. Løber du tør for energi undervejs på turen, kan du hurtigt genoprette den med en effektiv gel fra brandet. Når så du er færdig med dagens distance, kan du restituere med recovery-pulveret, som indeholder alle de vitaminer, din krop har brug for.