Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Slutspurt! - Gør et udsalgskup

Devold

2 Produkter
Kategorier
DEVOLD fra A-Z
  1. Tilbehør
  2. Undertøj
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Kvalitetsprodukter, der forbedrer din sportsoplevelse

På Bikester finder du et stort udvalg af lækre kvalitetsprodukter fra Devold. De mange produkter er alle kendetegnet af funktionalitet og ikke mindst brugen af kvalitetsuld.

En erfaren og innovativ producent med et skarpt øje for uld

Norske Devold er en producent med mange års erfaring i branchen. Siden 1923 har mærket tilført markedet en lang række innovative og teknologisk avancerede uldprodukter af højeste kvalitet. Producentens formål har siden opstarten været at give støtte, kvalitet og beskyttelse til blandt andre udendørsentusiaster og sportsudøvere. Det har i dag ført til et stort udvalg af ikoniske produkter fra mærket, hvis stifter er norske Ole Andreas Devold. Som en del af udvalget finder du en stor kollektion af sports-BH’er, som forbedrer sportsoplevelser for kvinder, der elsker sport, samt andet tilbehør, der hjælper til at forbedre den pågældende sportsgren.

Sports-BH’er med unik støtte til kvinder

Uanset sportsdisciplinen, er det nødvendigt med en god sports-BH, der giver dig masser af støtte og sørger for, at du ikke oplever unødige gener, mens du er gang med din sport. Det indebærer blandt andet, at din barm sidder tæt til kroppen, og du ikke oplever unødvendige hop eller andre forstyrrende bevægelser, mens du er i gang med de sportslige aktiviteter. Netop det har været fokus for Devold i konstruktionen af deres mange sports-BH’er. Devold DoubleHer sørger et praktisk og funktionelt rygstykke samt brugen af elastiske uldmaterialer for, at BH’en sidder tæt ind til kroppen og giver maksimal støtte og komfort. Flere modeller er lavet til udendørsbrug, hvor BH’ens stropper er designet, så de ikke kommer i karambolage med stropperne fra for eksempel en rygsæk. Det gode materialevalg sørger samtidig for, at produktet tørrer hurtigt efter at have været udsat for sved, regn, fugt eller lignende. De mange sports-BH’er fra mærket gør sig især godt i kombination med de mange T-shirts fra Bikester.

Andre funktionelle dele fra Devold

Ud over udvalget af sports-BH’er finder du også et bredt udvalg af andre smarte og funktionelle sportsartikler og beklædningsdele fra den dygtige producent. Omdrejningspunktet for samtlige dele er brugen af kvalitetsuld. For eksempel kan du supplere din beklædning med en komfortabel halsbeklædning, der beskytter mod vind og vejr, og sørger for, at din oplevelse i naturen bliver en god en af slagsen. Her har der fortsat været fokus på at skabe dele af materialer, der tørrer hurtigt og sikrer dig komfort. Med produkter fra dette mærke kan du således løfte din oplevelse, når du dyrker motion.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes