Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sommerkup - Få det bedste ud af sommeren til en god pris

Deuter

My Deuter Is My Flow
DEUTER - PASSION FOR BJERGSPORT
I slutningen af 1800-tallet kunne det kongelige bayerske posthus allerede nyde godt af de robuste tasker fra Deuter. Kort tid efter anerkendte ekspeditionsverdenen kvaliteten af deres udstyr - ikke mindst da Andreas Heckmairs tog sin Deuter-rygsæk på skuldrene og besteg Eiger-bjerget for første gang. Ved udgangen af 1970'erne var næsten alle kendte tyske ekspeditioner udstyret med Deuter-produkter. Deuter bygger på praktisk erfaring i sin løbende produktudvikling og revolutionerer regelmæssigt rygsækmarkedet. Deres succes og en række innovationspriser viser, at de har fat i den lange ende. Uanset om det er en cykel- eller fritidsrygsæk, finder du din følgesvend, som optimalt kan tilpasses forskellige kropsbrygninger, og som giver komfort på selv de mest udfordrende ture.
Nye produkter fra Deuter

Lær mere om Deuter

Trans Alpine Pro

I 2019 reviderede Deuter fuldstændigt Trans Alpine Pro, den foretrukne rygsæk til ambitiøse langdistanceryttere og alpinkrydsere. Det moderne design og mange nye funktioner, som f.eks. Airstripes-rygsystemet, som giver optimal ventilation og forbedret pasform, gør den til den perfekte følgesvend på ethvert spor.

Pakketips til flerdages cykelture

Planlægger du en flerdages mountainbiketur? Tjek denne video for at se, hvordan MTB-guiden Andy Rieger pakker sin Deuter Trans Alpine Pro 28 eller 26 SL til en flerdagstur på cyklen.

Deuter

156 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
3

Sikker og bekvem med rygsæk fra Deuter

Den, som har været ude at cykle eller klatre eller beskæftiget sig meden anden form for udendørs aktivitet, ved, hvor vigtigt det er at have en god rygsæk. Når man bevæger sig rundt, er det vigtigt, at eventuel oppakning bæres så tæt på kroppen som muligt. Det er for at balancen ikke forstyrres mere end nødvendigt, og for det at være lettere at bære det, du har med dem. Deuter er en virksomhed, der har taget fat i disse vigtige egenskaber, plus en masse andre. At en rygsæk til disse formål skal være lavet af et holdbart og funktionelt materiale er mindst lige så vigtigt, når det handler om kvalitet og funktionalitet. Deuter er i årenes løb kommet op med flere måder at optimere rygsække på, så brugeren kan få så meget som muligt ud af selve aktiviteten og ikkebehøver at mærke, hvad han bærer på ryggen, mere end nødvendigt. Deuter Online Shop

Rygsække til enhver lejlighed

Det betyder ikke noget, om det er klatring, skiløb, cykling eller vandreture,du beskæftiger dig med. Deuter har en rygsæk til alle lejligheder. Selv dem, der ikke er sportsfans, kan finde tasker i Deuters sortiment, som passer, da selskabet også producerer for eksempelrejsetasker af forskellig art. Selvom sortimentet i dag er meget bredt, var det dog i cykelverdenen, virksomheden slog igennem i 80’er og 90’erne. Det var dengang, forskellige funktionelle materialer begyndte at blive brugt mere og mere, hvilket betød, at den traditionelle rygsæk udviklede sig til noget, man aldrig havde troet var muligt. Udviklingen går som bekendt hele tiden fremad, og i dag har Deuter udvidet sit sortiment af rygsække, der nu klassificeres under forskellige kategorier, som for eksempel:
  • Vandring
  • Klatring
  • Skisport
  • Cykling
  • Rejse
Det er måske nemt at tro, at en god rygsæk fra Deuter kan passe alle disse forskellige områder, men faktum er, at alle modeller er tilpassede forskellige aktiviteter, hvor kroppen bruges på forskellige måder, og hvor behovene for visse funktioner er mere eller mindre vigtige end andre. Når det gælder for eksempel cykling, er det vigtigt, at rygsækken er forsynet med et såkaldt ventilationssystem, hvilket gør, at man ikke sveder så meget på ryggen. Virksomheden har et sådan patenteret system siden 1984, som hedder "Aircomfort". Denne opfindelse revolutionerede markedet i 80'erne og er stadig en af de vigtigste funktioner en rygsæk kan have. Der er også en anden smart opfindelse, der bragte stor succes for virksomheden, nemlig den integrerede rygbeskyttelse. Denne beskyttelse er designet til at beskytte rygsøjlen ved en eventuel ulykke og er en vigtig komponent i både skiløb og cykling, hvor man normalt holder høje hastigheder. Når det kommer til udbuddet af rejsetasker og andre mere dagligdags tasker, tilbyder deuter flere forskellige muligheder, der passer til både sporty og trendy aktiviteter. Sortimentet er stort, og i dag alle kan finde en taske, der passer.

Mere end 100 år i branchen

Virksomheden har en lang historie bag sig, da det blev grundlagt i 1898 af Hans Deuter. Dengang lå virksomheden i Augsburg-Oberhausen nordvest for München, hvor den produceredeteltduge, tæpper og tasker af forskellige typer. Virksomheden ekspanderede kraftigt i begyndelsen af 1900'erne, og det var især i krigstiderne, at behovet for tasker og telte var store. Således begyndte det at blive produceret i raskt tempo, hvilket gjorde, at Deuter blev både et velkendt og populært mærke, når det kom til denne form for produkter. I midten af 1900-tallet var der en masse eventyrere, der brugte Deuters udstyr, hvilket gjorde, at mange inden for friluftslivetfik øjnene op for dennevirksomhed. Når nye materialer som nylon så lyset i slutningen af 60'erne, var Deuter hurtig til at gøre brug af dette, når de producerede rygsække. Med et materiale, der var både holdbart og praktisk, fik rygsækken et lidt anderledes udseende end før, og det var nu lettere at designe til forskellige sportsgrene. Efter at opfindelser som "Aircomfort" og senere "Shield System" blev etableret i virksomheden, er anvendelsesområderne udvidet. I dag er der ingen grænser for, hvad man kan bruge en Deuter rygsæk til. Mærket dækker alle områder med sine produkter, som for længe siden kun blev brugt af eventyrere, der klatrede bjerget.

Deuter tænke fremad

Selv om virksomheden stadig er tysk, foregår produktionen ikke længere er i Tyskland. For at kunne konkurrere på det voksende marked blev produktionen flyttet til Korea,hvor et samarbejde med firmaet Duke startede i 1994. Ved at fremstillingen nu foregår i Asien, kan selskabet stadig tilbyde høj kvalitet rygsække til en god pris. Virksomheden har ekspanderet voldsomt i de seneste 25 år, og har nu også en bred vifte af andet udendørs udstyr som telte og soveposer. Da kvalitet er lige så vigtigt nu som før,udføres der mange strenge tests af de fremstillede produkter, så du som kunde kan være sikker på at få et produkt, der holder længe og godt. Virksomheden satser altid langsigtet og har som mål at kunne tilbyde innovative produkter af den bedste kvalitet. De fleste mennesker, der arbejder for Deuter, er selv friluftsmennesker og gørflittigt brug af de produkter, de sælger. Selv chefen tester så mange forskellige modeller af rygsække, som han kan. Og så bruger han mange timer udendørs hver uge. Et forholdsvis nytindslag i Deuters sortiment er den linje, der er skræddersyet til kvinder. Denne linje er udviklet af og for kvinder med tanke på den kvindelige anatomi, som er noget forskellig fra den mandlige. Således kan også kvinder også få en rygsæk, der passer perfekt nu. Dette er blot ét eksempel på en smart satsningfra Deuter.


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes