Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

BRIGHT FRIDAY | Lys tilværelsen op med vores tilbud!

Deuter

My Deuter Is My Flow
DEUTER - PASSION FOR BJERGSPORT
I slutningen af 1800-tallet kunne det kongelige bayerske posthus allerede nyde godt af de robuste tasker fra Deuter. Kort tid efter anerkendte ekspeditionsverdenen kvaliteten af deres udstyr - ikke mindst da Andreas Heckmairs tog sin Deuter-rygsæk på skuldrene og besteg Eiger-bjerget for første gang. Ved udgangen af 1970'erne var næsten alle kendte tyske ekspeditioner udstyret med Deuter-produkter. Deuter bygger på praktisk erfaring i sin løbende produktudvikling og revolutionerer regelmæssigt rygsækmarkedet. Deres succes og en række innovationspriser viser, at de har fat i den lange ende. Uanset om det er en cykel- eller fritidsrygsæk, finder du din følgesvend, som optimalt kan tilpasses forskellige kropsbrygninger, og som giver komfort på selv de mest udfordrende ture.
Nye produkter fra Deuter

Lær mere om Deuter

Trans Alpine Pro

I 2019 reviderede Deuter fuldstændigt Trans Alpine Pro, den foretrukne rygsæk til ambitiøse langdistanceryttere og alpinkrydsere. Det moderne design og mange nye funktioner, som f.eks. Airstripes-rygsystemet, som giver optimal ventilation og forbedret pasform, gør den til den perfekte følgesvend på ethvert spor.

Pakketips til flerdages cykelture

Planlægger du en flerdages mountainbiketur? Tjek denne video for at se, hvordan MTB-guiden Andy Rieger pakker sin Deuter Trans Alpine Pro 28 eller 26 SL til en flerdagstur på cyklen.

Deuter

167 Produkter
Sorter efter