Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

Delta

10 Produkter
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Når cyklen skal køre som smurt

Rengøring og vedligeholdelse er en del af vores hverdag hele livet igennem. Ikke blot i vores hjem og med vores krop, men også i forbindelse med alle vores gadgets og transportmidler. Derfor er det ikke en sur pligt at holde en cykel ved lige, for det lønner sig i sidste ende, da du dermed forlænger dens holdbarhed. Med Delta får du et mærke, der byder på alle de ting, som skal til, for at din cykel altid fremstår fuld funktionsdygtig og dermed køreklar.

Når der skal kvalitet på cyklen

Man har brug for at udskifte forskellige dele på sin cykel før eller siden. Komponenterne holder naturligvis ikke evigt. Men så er det heldigvis nemt blot at gå online og så klikke sig ind på Bikester, hvor du kan bestille de produkter, som du lige står og mangler. Det danske klima sætter sine spor på cyklen, da både regn, salt, grus, solskin og mange andre elementer slider på de forskellige dele. Gearkabler fra DeltaDerfor vælger mange folk at opbygge et lille lager af tilbehør derhjemme i garagen eller i en smart opbevaringsboks i hjemmet. Så man ikke står uden cykel, når man har allermest brug for den. Amerikanske Delta er garant for forskellige cykeldele, tilbehør, udstyr og gadgets, så du kan svinge dig op i sadlen med vished om, at din bike er i bedste stand.

Så skal der dyrkes motion på to hjul

Når man er afsted på cykel, gælder det først og fremmest om at overholde loven, og samtidig skal man være beregnende og opmærksom, så man undgår uheld. Derudover skal ens cykel naturligvis være i god stand, så sikkerheden er i top, når du begiver dig afsted på arbejde eller i skole, eller når den står på afslappende cykelture, en cykelferie eller sjove og udfordrende løb. Det betyder, at man regelmæssigt skal tjekke op på, om cyklen er i forsvarlig stand. Man skal med andre ord holde øje med alt fra bremser, kabler og kæde til dæk, gear, sadel, lygter samt andre vigtige ting, der sørger for en sikker og funktionsdygtig cykel. Nogle vælger at bringe cyklen til reparation, men langt de fleste har i dag styr på, hvordan man udskifter de forskellige dele. Ellers er der masser af vejledning at hente på nettet. Og mon ikke de fleste har en ven, onkel, far eller andre, der kan give en hånd med? Det er i hvert fald en stor fordel selv at kunne vælge produkter, mærke og pris lige her på Bikester.dk.

Hold dig fuldt opdateret med Delta

Er bremse- eller gearkablet sprunget, trænger du til nye dæk, pedaler eller cykelhåndtag, eller har du brug for komponenter eller accessories? Så tøv ikke med at lade Delta gøre jobbet. Mærket har mere end 30 års erfaring indenfor design af cykeldele og -tilbehør. Der behøver dog ikke at være slidtage eller ødelagte ting på din cykel, før du vælger at udskifte dem, for mærket byder også på cool udstyr, der virker som ekstra lir på din cykel. Dermed er det blot at ty til Delta her på Bikester, så du kan sørge for, at din tohjulede altid er helt up-to-date. Det er kvalitetsprodukter, der sikrer en lang og god holdbarhed, hvad enten du cykler sjældent eller ofte.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes