Online cykel shop – Bikester
Op til 70% rabat1
City & trekking-hjul - robuste og pålidelige
Hjul til trekking cykler og cykler til brug i det daglige har i de fleste tilfælde 28-tommer hjul. I modsætning til de fuldt udviklede systemhjulsæt til racercykler og mountainbikes, hvor der anvendes specielle hjul, anvendes der til citybikes og trekking cykler i vid udstrækning klassisk konstruerede hjul af standardkomponenter. Hjulene skal kunne holde til meget, fx når man cykler med bagage på veje af mindre god kvalitet. Hvis du bevidst vælger ikke at gå efter eksotiske og vanskeligt tilgængelige eger eller lignende, kan du hurtigere få reservedele hos de fleste cykelværksteder, hvis noget går i stykker. Der er også praktiske kombinationsaspekter. En navdynamo på forhjulet sikrer fx, at du altid er lyst op, og det er den lille ekstra vægt værd. Vores sortiment omfatter nogle af de mest populære og gennemprøvede kombinationer af nav, fælg og eger.

Hjul City & Trekking

2 Produkter
Filter
Nulstil

Serier

  • Prime Attaquer 1
  • Shimano 105 1

indvendig bredde i mm

mm
mm

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Shimano 105 RS330-C30 Hjulsæt clincher 10/11/12-trins
Shimano 105 RS330-C30 Hjulsæt clincher 10/11/12-trins
Shimano
105 RS330-C30 Hjulsæt clincher 10/11/12-trins
Vejl. udsalgspris 1.929 DKK 1.659 DKK
gratis forsendelse
- 14 %
Prime Attaquer Alloy Hjulsæt 28" 10/11/12-trins i aluminium, sort/sølv
Prime Attaquer Alloy Hjulsæt 28" 10/11/12-trins i aluminium, sort/sølv sort/sølv
Prime
Attaquer Alloy Hjulsæt 28" 10/11/12-trins i aluminium, sort/sølv
Vejl. udsalgspris 2.899 DKK 2.599 DKK
gratis forsendelse
- 10 %

Godt kørende med de rette hjul til city & trekkingcykler

Cykelhjul er altid meget udsatte, da de næsten har den direkte kontakt med underlagene. Heldigvis er der dæk og slange til at stå imod med, men ellers er det hjulene, der klarer skærene, når det går over stok og sten. Derfor er det vigtigt at vælge en god kvalitet, hvilket du finder i udvalget med hjul til city & trekkingcykler. Du finder både kendte samt mindre kendte mærker i forskellige prisklasser, så du kan blive godt rullende lige efter din smag samt dit budget. Fælles for alle hjulene i dette specifikke sortiment er, at de netop er designet til city- og trekkingcykler. Disse to cykeltyper kræver hjul med gods i, og derfor er hjulene kraftige og solide, så de passer til de terræn- og underlagstyper, som man kører på. Det betyder solide fælge samt kraftige eger, der er bygget til at forcere brosten, asfalt samt alle hverdagens gader og stræder. Hjulene kan netop også holde til trekking-ture, når man skal cykle en tur langs skovveje, langs kysten og havnen, eller køre i mere mudret og bakket terræn.Exal 26 X 1.75, DH3N30 Hjul til city & trekkingcykler er karakteriseret som allround-hjul, der ligger et sted mellem MTB-hjul og racerhjul, og dermed netop kan bruges på forskellige typer af underlag.

City- eller trekkinghjul? Bikester er garant for begge dele!

Cykelhjul er noget af det, der er nemt at udskifte for langt de fleste cykelejere. Og det kan blive nødvendigt grundet slitage eller skader. Det kan også være, du er så passioneret, at du har flere hjul at skifte imellem. Er hjulet eksempelvis ekset, kan det være nok at skifte nogle af egerne, men der kan også blive brug for et helt nyt hjul. Uanset hvad, så byder sortimentet med hjul til city & trekkingcykler på både hjulsæt samt for- og baghjul hver for sig, så du kan købe, hvad du har brug for. Her på Bikester er der flere valgmuligheder end blot pris og mærke, for du skal også vælge tommer-størrelse, fælgmateriale og akselstandard. For skal dine nye hjul være i aluminium eller stål, og skal de være forsynet med quickrelease, skrueaksel eller stikaksel? Når først, du har fundet de rette hjul til city & trekkingcykler, så har du sikkert også brug for slange og dæk, som du naturligvis kan finde her i webshoppen. Værktøj og smøremidler finder du også på Bikester, så alt er komplet i forbindelse med dine hjul.