Nytårsforsæt? | #1: Begynd at cykle igen
Online cykelhandler

E-bike Tandhjul

3 Produkter
Filter
Nulstil

Anvendelse

  • Touring 3
  • City 2
  • MTB 2

Mærke

Serier

  • SRAM EX1 1

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Ritzel
E-bike: Tandhjul
Elcyklers komponenter udsættes for større belastninger end almindelige cykler og de kraftfulde motorer overfører høje drejningsmomenter til kæde og tandhjul. Tandhjul til elcykler er ekstremt modstandsdygtige og er designet til at blive sat under store belastninger. Tandhjulene er fremstillet ved hjælp af særlige teknologier og belægningsteknikker og kan holde i en menneskealder.
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
KMC Shimano Klinge 3/32, black black
KMC
Shimano Klinge 3/32, black
59 DKK 54 DKK
Hurtig levering muligt
  • Versioner: 17T18T19T20T
KMC Shimano Klinge 3/32, black
KMC Sprocket til Shimano 1/8" E-Bike, black black
KMC
Sprocket til Shimano 1/8" E-Bike, black
104 DKK 89 DKK
- 14 %
Hurtig levering muligt
  • Versioner: 18T19T20T
KMC Sprocket til Shimano 1/8" E-Bike, black
SRAM XG-899 Airstream klinger
SRAM
XG-899 Airstream klinger
209 DKK 179 DKK
- 14 %
Hurtig levering muligt
  • Versioner: 11/13/15T
SRAM XG-899 Airstream klinger
Yderligere oplysninger

E-bike tandhjul, der kan holde til mere

Den kraftfulde motor på elcykler udsætter cyklens komponenter for langt større udfordringer. Miche KassetteDerfor er det nødvendigt med modstandsdygtige komponenter, der ikke svigter. Med e-bike tandhjul fra Bikester er du sikker på at modtage dele, der kan holde til alverdens strabadser.

E-bike tandhjul du kan sætte din lid til

På Bikester tilbyder vi et stort udvalg af e-bike tandhjul fra gode, kendte producenter som blandt andet Wippermann, Miche og KMC. Tandhjulene er designet specielt til elcykler og derved lavet af ekstra stærke og solide materialer, som kan holde til de større belastninger, der er forbundet med elcykler. Det er især elcyklernes motor, der slider på komponenterne og udsætter dem for langt større belastninger. Derfor er det også nødvendigt med stærkt og modstandsdygtigt udstyr, som du dagligt kan sætte din lid til, når du vælger at bruge cyklen som transportmiddel.

Udskiftning af tandhjulet på din elcykel

Når det begynder at knirke og snurre i pedalerne, er det tegn på, at det er blevet tid til at skifte tandhjulet på din elcykel. Hvis du har en smule viden på området, er det som udgangspunkt let at skifte tandhjulet på egen hånd. Det kræver blot, at du ligger inde med det rette værktøj. En anden mulighed er at få en professionel cykelsmed til at hjælpe dig med udskiftningen, hvis du føler dig tryggere ved det. Med e-bike tandhjul fra Bikester er du i hvert fald hjulpet godt på vej, når det er blevet tid til en opgradering af din elcykel.

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig