Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Ritzel
E-bike: Tandhjul
Elcyklers komponenter udsættes for større belastninger end almindelige cykler og de kraftfulde motorer overfører høje drejningsmomenter til kæde og tandhjul. Tandhjul til elcykler er ekstremt modstandsdygtige og er designet til at blive sat under store belastninger. Tandhjulene er fremstillet ved hjælp af særlige teknologier og belægningsteknikker og kan holde i en menneskealder.

E-bike Tandhjul

1 Produkter
Filter
Nulstil

Anvendelse

  • City 1
  • Pendling 1
  • Touring 1

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
KMC Shimano Klinge 3/32, sort
KMC Shimano Klinge 3/32, sort sort
KMC
Shimano Klinge 3/32, sort
Vejl. udsalgspris 103 DKK 29 DKK
  • Versioner: 20T
- 71 %

E-bike tandhjul, der kan holde til mere

Den kraftfulde motor på elcykler udsætter cyklens komponenter for langt større udfordringer. Miche KassetteDerfor er det nødvendigt med modstandsdygtige komponenter, der ikke svigter. Med e-bike tandhjul fra Bikester er du sikker på at modtage dele, der kan holde til alverdens strabadser.

E-bike tandhjul du kan sætte din lid til

På Bikester tilbyder vi et stort udvalg af e-bike tandhjul fra gode, kendte producenter som blandt andet Wippermann, Miche og KMC. Tandhjulene er designet specielt til elcykler og derved lavet af ekstra stærke og solide materialer, som kan holde til de større belastninger, der er forbundet med elcykler. Det er især elcyklernes motor, der slider på komponenterne og udsætter dem for langt større belastninger. Derfor er det også nødvendigt med stærkt og modstandsdygtigt udstyr, som du dagligt kan sætte din lid til, når du vælger at bruge cyklen som transportmiddel.

Udskiftning af tandhjulet på din elcykel

Når det begynder at knirke og snurre i pedalerne, er det tegn på, at det er blevet tid til at skifte tandhjulet på din elcykel. Hvis du har en smule viden på området, er det som udgangspunkt let at skifte tandhjulet på egen hånd. Det kræver blot, at du ligger inde med det rette værktøj. En anden mulighed er at få en professionel cykelsmed til at hjælpe dig med udskiftningen, hvis du føler dig tryggere ved det. Med e-bike tandhjul fra Bikester er du i hvert fald hjulpet godt på vej, når det er blevet tid til en opgradering af din elcykel.