Online cykelhandler
Efteråret er tid til fornyelse | Opdag nye cykler og bestil direkte til din hoveddør

E-bike Kassetter

2 Produkter
Filter
Nulstil

Kompatibel

  • Shimano 1
  • SRAM XD 1

Serier

  • e*thirteen TRS 1
  • SunRace E-Bike 1

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Kassetten
E-bike Kassetter – Bedre gearskifte, større køreoplevelse
For optimal gearskifte kræves en kvalitetssikker og holdbar kassette fra en velrenomeret producent. Kassetten til din E-bike er et komponent, hvor man ikke bør spare. Billige modeller yder ofte ikke optimalt og slides hurtigt op, og skal derefter udskiftes oftere. En kassette med et bredt udvalg af gear giver flere muligheder for at vælge det rette gear i en given situation, så du kan fortsætte med at træde uafbrudt i pedalerne. E-bikes effektive form for geardisposition gør det muligt, at køre længere på hver batteriopladning, og giver dig derved mere tid i sadlen, så du kan koncentrere dig om at nyde cykelturen.
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
e*thirteen TRS Plus Kassette 11-speed, sort
e*thirteen TRS Plus Kassette 11-speed, sort sort
e*thirteen
TRS Plus Kassette 11-speed, sort
1.479 DKK
gratis forsendelse
Hurtig levering muligt
  • Versioner: 9-46T
SunRace MFEZ1 Frihjulskassette 10-trins 11-36T, sølv
SunRace MFEZ1 Frihjulskassette 10-trins 11-36T, sølv sølv
SunRace
MFEZ1 Frihjulskassette 10-trins 11-36T, sølv
709 DKK
gratis forsendelse
Hurtig levering muligt
  • Versioner: 11-36T

E-bike kassetter fra Bikester – for en optimal oplevelse

Godt udstyr er vigtigt for at få en god oplevelse. Med e-bike kassetter fra Bikester kan du være sikker på at få en god oplevelse, hver gang du vil skifte gear på din elcykel.

Gør gearskift til en leg

Vi kender det alle: Den forfærdelige lyd af gearskift, der går galt. SRAM EX1 E-BLOCK XG-899 Denne situation kan som regel undgås, hvis du vælger at investere lidt ekstra i kassetten til din cykel. Især når det drejer sig om kassetten til en elcykel, bør du vælge en solid og holdbar model af høj kvalitet. På Bikester finder du et stort udvalg af e-bike kassetter, der giver dig en optimal oplevelse, hver gang du skifter gear på din elcykel. Vi har blandt andet modeller fra SRAM, Bike-Parts og SunRace. De gode producenter er ensbetydende med, at du modtager et produkt, der aldrig svigter, og altid giver dig en optimal ydeevne på samtlige af dine cykelture.

Vink farvel til slitage og udskiftninger

Kassetter af ringe kvalitet yder sjældent optimalt, og du vil hurtigere opleve slitage på en kassette i denne kategori. Det betyder, at kassetten skal udskiftes oftere. For at undgå at havne i en situation som denne, bør du i stedet gå efter e-bike kassetter, hvor der er taget højde for materialevalget og de enkelte detaljer. Det giver dig en blidere overgang mellem gearene, når du foretager skift, samt en længere levetid på produktet. Vælger du en model med et bredt udvalg af gear, får du desuden flere muligheder for at finde det rette gear i en given situation, så du fortsat kan træde uafbrudt i pedalerne.