Online cykel shop – Bikester
Op til 70% rabat1
E-Bike Schaltwerke
Gear til elcykler: Smidige gearskift
På en elcykel er det ikke nødvendigt at skifte gear, da motoren yder intelligent støtte, der passer til den pågældende køretilstand. Hvis kadencen er for høj eller for lav, er det dog nødvendigt at skifte gear. Da der sjældent er to kædehjul på en elcykel, foregår gearskiftet på baghjulet. På derailleurgear sætter et skiftegreb bagskinnen i bevægelse, hvilket får kæden til at hoppe over på et mindre eller større tandhjul, og pedalerne bliver dermed lettere eller tungere som følge heraf. Da belastningen på bagskifteren på en elcykel er noget anderledes end på en ikke-elcykel, vil producenterne i fremtiden designe flere og flere bagskiftere specielt til elcykler, hvilket du også kan finde her.

E-bike Gear

1 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SRAM EX1 Bagskifter 8-trins, sort
SRAM EX1 Bagskifter 8-trins, sort sort
SRAM
EX1 Bagskifter 8-trins, sort
Vejl. udsalgspris 1.439 DKK 939 DKK
gratis forsendelse
Hurtig levering
- 35 %

E-bike gear – gør gearskift til en leg

En elcykel er ofte en større investering. Derfor er det også nødvendigt med det rette udstyr for at forbedre cyklens ydeevne og forlænge dens levetid. SRAM EX1Med e-bike gear fra Bikester er det slut med at bekymre sig om mislykket gearskift, der frarøver glæden ved cykelsporten.

Gør dine gearskift rolige og kontrollerede med e-bike gear fra Bikester

Der er intet værre end lyden af et gearskift, der går galt. Den knasende, lidende lyd kan hurtigt berøve en rytter glæden ved en god cykeltur. For at undgå at havne i en situation som denne, er det nødvendigt med udstyr, der til enhver tid kan klare hverdagens strabadser. Netop udstyr af den kaliber gør vi en dyd ud af at tilbyde på vores side. For eksempel finder du et godt udvalg af e-bike gear, der vil gøre dine fremtidige gearskift rolige og kontrollerede. Blandt vores udvalg finder du blandt andet modeller fra et kvalitetsmærke som SRAM.

Gear, der er specialdesignet til din elcykel

E-bike gear fra Bikester er lavet af gode, solide materialer, der sikrer dig en lang levetid på produktet. Gearene er designet, så de er kompatible med elcykler og kan holde til at blive brugt. Det betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om gearenes ydeevne. Nu er det én gang for alle slut med gearskift, der ikke vil tage ordentligt fat. I stedet vil du opleve, at gearskiftene bliver langt smidigere og sker på rekordtid. Samtidig har vi lagt vægt på at tilbyde gear, der vejer så lidt som muligt. På den måde tynger de aldrig din cykel.