Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Tyvstart på Bright Friday | To nye tilbud hver dag

E-bike Gear

1 Produkt
Sorter efter
 
Side 1 af
1

E-bike gear – gør gearskift til en leg

En elcykel er ofte en større investering. Derfor er det også nødvendigt med det rette udstyr for at forbedre cyklens ydeevne og forlænge dens levetid. SRAM EX1Med e-bike gear fra Bikester er det slut med at bekymre sig om mislykket gearskift, der frarøver glæden ved cykelsporten.

Gør dine gearskift rolige og kontrollerede med e-bike gear fra Bikester

Der er intet værre end lyden af et gearskift, der går galt. Den knasende, lidende lyd kan hurtigt berøve en rytter glæden ved en god cykeltur. For at undgå at havne i en situation som denne, er det nødvendigt med udstyr, der til enhver tid kan klare hverdagens strabadser. Netop udstyr af den kaliber gør vi en dyd ud af at tilbyde på vores side. For eksempel finder du et godt udvalg af e-bike gear, der vil gøre dine fremtidige gearskift rolige og kontrollerede. Blandt vores udvalg finder du blandt andet modeller fra et kvalitetsmærke som SRAM.

Gear, der er specialdesignet til din elcykel

E-bike gear fra Bikester er lavet af gode, solide materialer, der sikrer dig en lang levetid på produktet. Gearene er designet, så de er kompatible med elcykler og kan holde til at blive brugt. Det betyder, at du ikke længere skal bekymre dig om gearenes ydeevne. Nu er det én gang for alle slut med gearskift, der ikke vil tage ordentligt fat. I stedet vil du opleve, at gearskiftene bliver langt smidigere og sker på rekordtid. Samtidig har vi lagt vægt på at tilbyde gear, der vejer så lidt som muligt. På den måde tynger de aldrig din cykel.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes