Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Nye cykler fra top brands - De første 2021 modeller er landet

E-bike Frempinde

7 Produkter
Styrklemme (mm)
  • 6
  • 1
Vinkelinterval + (i °)
  • 3
  • 1
  • 2
  • 1
Mærke
  • 3
  • 2
  • 2
Serier
  • 2
Pris i kr.
Kundeanmeldelser

E-bike: Frempinde

Frempinden forbinder kronrør og styr. Længden og vinklen på frempinden er afgørende for den korrekte positionering af rytteren på cyklen og har direkte indflydelse på styringsadfærd. Den mest almindelige type er den fremadgående stang, som er monteret direkte på gaffelstilken, hvilket skaber en særlig stiv og enkel forbindelse. De fleste frempinde er lavet af aluminium, og nogle avancerede modeller er lavet af carbon. Et aftageligt frontpanell muliggør nem montering og demontering af styret uden at skulle adskille gear- og bremsehåndtagene. Til touring- og citybikes findes der en lang række vinkeljusterbare Vario-frempinde til hurtig justering af styrehøjden. Uanset design, bør du kontrollere, hvilke diametermål du har brug for, før du køber.

Sorter efter
 
Side 1 af
1

E-bike frempinde fra Bikester – gode produkter til din elcykel

Den forøgede fart ved elcykler kræver udstyr, der kan holde til mere.Reverse E-Black One Enduro Med e-bike frempinde fra Bikester forbedres din oplevelse af kontrol og komfort, hver gang du begiver dig afsted på nye eventyr med din elcykel.

Tag kontrol over din elcykel

Formålet med e-bike frempinde er at forbedre din oplevelse ved at give dig mere kontrol over cyklen og en oplevelse af mere komfort, når du styrer cyklen. Frempinden er det stykke, der forbinder kronrøret med styret. For at give dig den bedste oplevelse, når du cykler, er det vigtigt, at både længden og vinklen på frempinden er justeret efter dine mål som rytter. Med en korrekt positionering vil du opleve at få fuld kontrol over cyklen, hvilket især er vigtigt, når vi taler om den forøgede fart, der er forbundet med elcykler.

Find den rette model til din elcykel

På Bikester finder du et bredt udvalg af e-bike frempinde, der er designet specielt til din elcykel. Blandt andet tilbyder vi modeller fra gode, kendte mærker som Reverse og SQlab. De fleste modeller er lavet af et solidt materiale som aluminium, men det er af og til også muligt at finde modeller, der er produceret af et lettere materiale som carbon. Når du er på udkig efter en frempind til din elcykel, er det vigtigt, at du holder dig målene for øje. Med andre ord bør du kontrollere, hvilket diametermål der passer til din cykel, inden du investerer i et produkt. Under de enkelte produkter kan du orientere dig om de præcise mål for det gældende produkt.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes