Online cykel shop – Bikester
Op til 70% rabat1
Felgen
E-bike: Fælge
Krafterne fra elmotoren betyder større belastninger på elcyklens komponenter. Materialer lider af virkningerne fra øgede drejningsmomenter og tungere vægt. Specielle fælge til elcykler er designet med funktioner som lastfordelende nippelhuller, forstærkede nav og brede profiler. Disse omhyggeligt overvejede detaljer giver fælgene højere vægtmodstand og holdbarhed med en omkring dobbelt så lang levetid som klassiske fælge!

E-bike Fælge

1 Produkter
Filter
Nulstil

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
DT Swiss HX 581 Fælg 27,5", sort
DT Swiss HX 581 Fælg 27,5", sort sort
DT Swiss
HX 581 Fælg 27,5", sort
Vejl. udsalgspris 889 DKK 629 DKK
  • Versioner: 28H
- 29 %
SALE DEAL

Find alt til elcykler på Bikester – også fælge!

Størstedelen af solgte cykler kommer med fælge monteret. Det kan være en fin løsning, da nutidens fælgproducenter er med på det nyeste. Du kan dog til hver en tid investere i nye E-bike fælge, hvis du ønsker en opgradering. Rigtig mange elcykelejere har set fidusen i at investere i kvalitetsfælge, som dem på Bikester, hvor holdbarheden er lang. Det er naturligvis også altid muligt at flytte dine yndlingsfælge over på en ny cykel, så på den måde er kvaliteten langvarig. Der bydes på rigtig mange forskellige E-bike fælge, men fælles for langt de fleste er, at designet er dobbeltbundet. Det vil sige at der er selve fælgkanten, hvor egerne fastmonteres med nipler, samt en ekstra bro indvendig. Dobbeltbundede fælge er både stivere og stærkere, end enkelbundede fælge. Styrke og stivhed er nemlig helt afgørende på elcykler, hvor der er brug for noget at stå imod med grundet vægten fra stellet, motoren og batteriet. Andre ting, som giver styrke til fælgene, er ekstraoptimerede nipler, som er designet til at fordele lasten effektivt. DT Swiss HX 531Derudover er fælge til E-bikes som regel brede, så alt i alt får du gedigne, holdbare og modstandsdygtige fælge, der er specialskabt til elcyklers robusthed.

E-bike fælge med masser af kraft!

Der findes mange typer af E-bikes, og dermed er fælgene også forskellige. Det er især højden på fælgprofilen, der adskiller de forskellige designs. Generelt er en lav profil dog velegnet til mange cykeltyper, som eksempelvis citybikes, mountainbikes eller racercykler. Som udgangspunkt måler den type standardfælge under 25 mm i profilhøjden, hvilket er godt for vægten. Generelt er lave profiler også lig med lav vægt, hvilket kommer dig til gode på cykelturen. E-bike fælge fås dog også med højere profiler. I den forbindelse gælder reglen, at jo højere profilen er, desto mere aerodynamiske er hjulene i det hele taget. De højere profiler betyder dog ofte også højere vægt, men du vinder så til gengæld på mindre vindmodstand. Pladehjul er den mest ekstreme form for fælge, som især bruges til enkeltstart og i triatlon-konkurrencer. Mange af fælgene er produceret med et racerventilhul på 6,5 mm, men der findes også fælge med plads til dunlop- og autoventiler med et hul på 8,5 mm. Ellers er det altid muligt at bore hullet større. Bikester byder naturligvis også på nav, eger, nipler, egernøgle, dæk, værktøj og alle de andre ting, du skal bruge i kombination med dine nye E-bike fælge.