Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Deda Elementi

4 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Deda Elementi Logo Frempind Ø26mm 10°, sort
Deda Elementi Logo Frempind Ø26mm 10°, sort
Deda Elementi
Logo Frempind Ø26mm 10°, sort
Vejl. udsalgspris 239 DKK 129 DKK
  • Versioner: 60mm100mm
- 46 %
UDSALG
Deda Elementi Vinci Stamme 17°
Deda Elementi Vinci Stamme 17°
Deda Elementi
Vinci Stamme 17°
Vejl. udsalgspris 1.199 DKK 939 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: 90mm
- 21 %
UDSALG
Deda Elementi Zero100 RHM Cykelstyr Ø31.7mm, sort
Deda Elementi Zero100 RHM Cykelstyr Ø31.7mm, sort
Deda Elementi
Zero100 RHM Cykelstyr Ø31.7mm, sort
Vejl. udsalgspris 929 DKK 279 DKK
  • Versioner: 460mm
Hurtig levering
- 69 %
UDSALG
Deda Elementi Vinci DCR Headset Top Cap til Wilier Zero SLR/Cento10, sort
Deda Elementi Vinci DCR Headset Top Cap til Wilier Zero SLR/Cento10, sort
Deda Elementi
Vinci DCR Headset Top Cap til Wilier Zero SLR/Cento10, sort
Vejl. udsalgspris 489 DKK 139 DKK
- 71 %
UDSALG

Nå nye højder på din cykeltur

Solide cykelkomponenter du kan nyde godt af i mange år frem. Det er præcis det, som det italienske mærke Deda Elementi gennem tiden har leveret. Deres imponerende sortiment inkluderer et hav af cykeldele og tilbehør, hvis høje ydeevne gør de rolige såvel som hurtige ture endnu bedre. Den utrolige funktionalitet er primært takket være mærkets evne til at forene de seneste teknologier med deres egen betydelige erfaring.Deda Elementi Superleggero Denne kombination har gang på gang resulteret i slidstærke produkter, som du med fordel kan benytte til krævende cykeldiscipliner, hvad end du foretrækker ræs på landevejen eller vilde MTB-løb. På Bikester.dk kan du gå på opdagelse i et stort udvalg af komponenter og udstyr fra Deda Elementi, der hver og en kan håndtere de høje krav, som de ekstra hårde cykelsportsgrene stiller til dig og din cykel.

Til entusiastiske og professionelle ryttere overalt i verden

Deda Elementi har længe været en førende producent af førsteklasses cykelkomponenter. Det er netop af denne grund, at det italienske mærkes produkter i dag kan nydes af ryttere overalt i verden. Det gælder også mange forskellige professionelle atleter, som deltager i internationale og udfordrende cykelturneringer. Det er disse ryttere, der gennem tiden har spillet en vigtig rolle, når det kommer til udviklingen af de mange produkter fra Deda Elementi. Det er nemlig i tæt samarbejde med for eksempel triatleter og lignende, at mærket har testet og fremstillet en lang række af deres bedste designs. På Bikester.dk fører vi et stort sortiment af de mange cykelkomponenter, der med garanti er blevet grundigt testet under svære forhold.

Kast dig ud i de vilde cykelløb med udstyr i højeste kvalitet

Gravel, endurance, MTB og mange flere. Det italienske mærke Deda Elementi har efterhånden været inde over enhver form for cykelsport, hvilket så sandelig afspejles i deres utallige og alsidige produkter. På Bikester.dk kan du for eksempel finde alt lige fra simpelt styrtape til solide sadelpinde og hele styr. Det er med andre ord en varieret samling af cykelkomponenter og tilbehør, der dog alligevel har en hel del til fælles. Der er nemlig nogle ting, som altid går igen, uanset hvilket Deda Elementi produkt der er tale om. Først og fremmest benytter mærket sig udelukkende af slidstærke materialer, som kan modstå det høje pres, der konstant er til stede fra start til slut i krævende cykelløb. Det er dermed ideelle produkter, hvis du drømmer om sikkert og komfortabelt at kunne give den maksimalt gas på enhver tur.