Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

DARTMOOR Maze

1 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • grøn

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
DARTMOOR Maze Lite Greb, grøn
DARTMOOR Maze Lite Greb, grøn
DARTMOOR
Maze Lite Greb, grøn
Vejl. udsalgspris 81 DKK 39 DKK
  • Versioner: 125mm
Hurtig levering
- 51 %
UDSALG

Et godt greb i enhver situation

 

Sikkerheden bør altid være i top uanset, hvilken form for cykelsport eller bane, der er iblandt dine favoritter.DARTMOOR Maze Lite Det er i høj grad noget, som det fartglade mærke DARTMOOR udmærket forstår. Sikkerhed er nemlig en prioritet for mærket, hvad end de designer hele cykler eller små dele. Styrke og holdbarhed er af denne grund to ord, der let kan bruges til at beskrive de mange DARTMOOR Maze håndtag som vi fører på Bikester.dk. De slidstærke håndtag sikrer et godt greb i enhver situation, hvilket giver dig friheden til at lave alle de tricks, som du går og drømmer om.

 

Fuld fart frem

 

Det er en klar og urokkelig passion for cykelsporten, som kendetegner polske DARTMOOR. Det kvalitetssikre mærke har igennem årene udviklet en lang række af cykler og dele, der på stilig vis har erobret alverdens MTB-baner. De forskellige produkter er blevet testet hårdt af mærkets eget hold af dedikerede og talentfulde ryttere i forskellige miljøer. Det er et hold med en smag for vilde cykelture, hvilket betyder, at du trygt kan stole på, at de i høj fart og uden nåde har testet selv den mindste cykelkomponent. Det er også tilfældet for de mange DARTMOOR Maze håndtag, som du kan finde på Bikester.dk.

 

En farverig detalje

 

De forskellige håndtag i serien DARTMOOR Maze leverer et solidt og sikkert greb, uanset om du flyver igennem luften eller træder hårdt i pedalerne. Det er naturligvis deres primære opgave, som de uden besvær fuldfører. Med det sagt, så skruer de dog ikke kun op for sikkerheden på din tur, men så sandelig også din gode stil. De er fremstillet med et blink i øjet og af folk, der forstår at kombinere en høj kvalitet med en stilsikker æstetik. På Bikester.dk kan du gå på opdagelse iblandt de mange håndtag og vælge præcis den farve, der passer til din cykel og dit look.