Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


DARTMOOR

(125 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
Dartmoor
DARTMOOR

Dartmoor: Ride Your Way

For Dartmoor handler det hele om at cykle. Nogle arbejder med design, andre med medier, stadig andre er pro-ryttere. Men for alle gør det sig gældende, at de er ryttere. Det er denne passion i samspil med gedigent håndværk, der gør Dartmoor til Dartmoor og en successhistorie inden for området cykling.

SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Kør hårdt med en cykel fra Dartmoor

Hvis du normalt kører mountainbike eller BMX dag, er der mange gode muligheder at vælge imellem, når det kommer til reservedele og cykler til de hårdere grene af cykelsporten. Dartmoor er et firma, der fremstiller denne type udstyr og har en bred vifte at tilbyde. Siden MTB, BMX og freeride er noget, der ligger tæt på deres hjerte, tager de deres rolle gravalvorligt, i forhold til at opfylde behovene i disse sportsgrene. Virksomheden startede i Polen og er nu almindeligt kendt i hele verden.

Alle dele følger med

Da Dartmoor er en dedikeret virksomhed, når det kommer til disse grene af cykelsporten, fremstiller de alt, hvad der måtte være nødvendigt for de krævende ryttere i cykelverdenen. Har du allerede en cykel, du vil bruge, men som bare trænger til en opgradering, kan du finde mange forskellige dele til den. De sælger ikke bare dele, men også hele cykler, der kan passe en person, der er på udkig efter en ny cykel til at bringe dig sikkert over hårdt terræn. Dartmoor FattyNogle af cyklerne, som virksomheden fremstiller, er også velegnede til de såkaldte dirtruns, der primært indbefatter at man holder sig til stierne af jord og sand. Det er vigtigt, at du bruger den rigtige slags cykel til det rigtige formål, da det ellers kan være svært at få det meste ud af din cykel. Ud over cykeldele af alle slags og komplette cykler tilbyder de også tøj og beskyttende klæder til disse typer cyklister. Men fokus er på de solide produkter, da det er disse, der danner grundlaget for, at cykler kan fungere så godt som muligt, hvilket naturligvis er det vigtigste for virksomheden.

Et team af professionelle

I Polen, som er hjemstedet for dette firma, er der masser af professionelle cykelryttere, der bruger Dartmoor produkter, men også uden for landet er der masser af dygtige cyklister, der bruger deres cykler i høj kvalitet. At en rigtig god cyklist ønsker at bruge en bestemt producents produkter er et godt tegn, fordi de ved, hvad der kræves til den mest krævende form for kørsel. Dette er, med andre ord, god reklame for virksomheden, samtidig med at cyklisterne er glade for, at de har fundet noget, der virkelig fungerer. Så det er en win-win situation. Vi her på Bikester har også indset, hvor gode produkterne er, så derfor har vi valgt at medtage disse i vores katalog. For at nævne nogle af de produkter, vi har på lager, er der:
  • Cykler
  • Stel
  • Pedaler
  • Kæder
  • Sæder
Udvalget af cykler, som de tilbyder, kan du finde her på Bikester.dk, og her finder du flest cykler i høj kvalitet beregnet til kørsel på ramper, i skoven og på asfalten. Dartmoor StreamEr det mest tricks du laver, og udfører du dem for det meste på ramper eller på de sandede og mudrede bakker i naturen eller i skateparken? Så er det en Quinnie model, du bør tjekke ud. Denne cykel er nemlig designet til netop denne type kørsel, og den kan dermed holde til krævende kørsel og samtidig være let og smidig at lave tricks med. En vinder i denne kategori, ifølge firmaet selv. Er du mere til mountainbike og elsker naturen og cykelture i skoven, og måske frem for alt i bjergene? Så er det en Wish Pro fra Dartmoor, der sandsynligvis passer bedst til dig. Det er den ultimative mountainbike, der kan håndtere alle de udfordringer, du kan finde på bjerge og bakker. Med mønstrede dæk og god affjedring, er det ikke noget problem at komme ned ad bjerget eller op igennem den ellers ufremkommelige skov. Denne cykel giver dig perfekt greb og kontrol, så du ikke behøver at bekymre dig om noget, mens du kører. Med en Wish Pro kan du i stedet lægge al fokus på at have det sjovt, og måske prøve nye og spændende veje og udfordre dig selv en lille smule. Denne cykel er lavet til dig, der virkelig er krævende, og som ønsker det bedste af det bedste, når det handler om mountainbikes.

Dartmoor + farve = sandt

Når det drejer sig om dele til cykler, fremstiller Dartmoor dele der normalt er meget lette at genkende, fordi de har en flot, klar farve, der giver en ekstra kant til cyklen. Med farvestrålende dele får din cykel et mere personligt præg. Sadler, pedaler og kæder kan købes i fængende farver, som får din cykel til at lyse op, og gør dig genkendelig for andre på vejen. Selv om cykeldelene er farverige, giver de ikke et useriøst indtryk. Det er let at se, at elementerne er af rigtig god kvalitet, og at der er brugt en masse ressourcer på både udseende og funktion. Så dem, der køber en cykel eller cykeldele fra Dartmoor får ikke blot noget af høj kvalitet, men også noget, der er rigtig smart.

Bestil her på Bikester.dk

Da vi har mange af Dartmoors produkter på siden, har du masser af muligheder, når du er på udkig efter rigtig gode cykeldele til din mountainbike eller BMX-/freeride-cykel. Selvfølgelig kan du også bestille en komplet cykel af dette mærke, som garanterer dig et køretøj af den højeste kvalitet.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling