Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR

Dare2Tri

3 Produkter
Filter
Nulstil

Farve

  • sort

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Dare2Tri FlyerS Svømmeskind Damer, sort
Dare2Tri FlyerS Svømmeskind Damer, sort sort
Dare2Tri
FlyerS Svømmeskind Damer, sort
Vejl. udsalgspris 1.859 DKK 959 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: S
Hurtig levering
- 48 %
Dare2Tri FlyerS Svømmeskind Herrer, sort
Dare2Tri FlyerS Svømmeskind Herrer, sort sort
Dare2Tri
FlyerS Svømmeskind Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 1.859 DKK 989 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: S
- 46 %
Dare2Tri Keep Warm Neoprenhals med hætte Herrer, sort
Dare2Tri Keep Warm Neoprenhals med hætte Herrer, sort sort
Dare2Tri
Keep Warm Neoprenhals med hætte Herrer, sort
Vejl. udsalgspris 589 DKK 279 DKK
  • Versioner: S
- 52 %

Dare2Tri fjerner begrænsningerne og giver mod til mere

Dare2TRi er noget helt originalt. De er drevet af en passion og et drive på et niveau, vi her hos Bikester sjældent har set. Grundlæggeren Alex de Boer har gennemført over tre Ironmans efterfuldt af 16 triatlons, samtidig med at han i 1993 lancerede Dare2Tri. Med mange års erfaring indenfor endurancewear har de Boer skabt en virksomhed, der i sandhed kæler for detaljerne og møder de høje krav som triatleter og langdistancesvømmere har. Her hos Bikester er vi bekendt med den slidstyrke og fleksibilitet, der kræves af en sådan våddragt. Dare2Tri MACH2Det er derfor, vi har valgt at give dig muligheden for at tage din performance til det næste niveau.

Transitiongear og dragter til endurance-elskeren

Siden deres begyndelse har de udvidet deres ekspertise og knowhow med smart gear og accessories, der er designet af mennesker, der selv har prøvet kræfter med de helt hårde udfordringer på det åbne hav og de kuperede trails. Ved udelukkende at benytte materialer i højeste kvalitet og kombinere dem med den nyeste teknologi overrasker de os gang på gang. Triatlondragterne giver en forbedret svømmeposition, maksimal optimering af kropsvarmen og den nødvendige kvalitet for at nå vores peak performance. Din våddragt er essentiel for, at du kan nå fra fra A til B på den korteste tid. Versioner med lang lynlås ved bryst og ryg gør, at dragten er nem at komme i og ud af, og det optimerer desuden ventilationen.

Letvægtsdragter til en sværvægts performance

En triatlondragt skal ikke bare holde dig varm, den skal også understøtte din krops bevægelser. Ved at bruge materialer som neoprene skaber Dare2Tri svømmedragter, som er uimodståeligt lette. I kombination med materialer og designs, som forhøjer elasticiteten, vil du opleve en bevægelsesfrihed helt uden begrænsninger. Til svømmeren finder du dedikerede wetsuits til vandsport. De forskellige designs med og uden ærmer lader dig vælge den pasform, som bedst matcher din sport. Triatleten vil elske swim-run-versionerne, som overgår ubesværet fra land til vand med en næsten magisk lethed. Men du behøver faktisk hverken være triatlet eller konkurrencesvømmer for at få gavn af disse uovertrufne produkter. Til dig, som leder efter gear og wetsuits, der er til at stole på, finder du unikke tasker og svømmegear, som med sikkerhed tager dit eventyr til nye højder. Fra handsker til sokker i neoprene, resistance cords og svømmecaps. Der er tænkt på alt helt ned til mindste detalje. Eventyret venter derude.