• HURTIGE LEVERANCER
 • BETAL NEMT MED KLARNA
 • ALMINDELIGE SPØRGSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Indkøbskurv

BH Elcykel BH Atoms Diamond Wave Pro S kobber/sort

Elcykel BH Atoms Diamond Wave Pro S kobber/sort
Beskrivelse

Mangesidig bycykel med atletisk eldrift og en sporty urban kørefornemmelse 

Allrounderen BH Atoms Diamond Wave Pro S har en udpræget urban fornemmelse, og dens atletiske drivlinje leverer masser af kraft samt ægte køreglæde, uanset hvor mange watt du tilfældigvis har tilbage i benene. Det perfekte transportmiddel for dig, som ønsker en smidig elcykel med praktisk funktion og masser af dejligt tryk i pedalerne. Modellen er absolut ikke begrænset til jævne cykelstier, men dens alsidighed er en af dens stærkeste egenskaber. Takket være robuste hjul med god volumen og en affjedret forgaffel, er det nemt at komme frem blandt gader, torve og smøger. Jep, den trives faktisk lige så godt inde i betonjunglen som ude på de snoede grusveje. Dens moderne design med ekstra lav indstigning er i front, og den har et næsten ufejlbarligt gearsystem med minimalt vedligeholdelsesbehov, en pålidelig elektrisk motor og effektive hydrauliske skivebremser, der fungerer i alle typer vejr. Den er bygget til at bære tung last og leveres allerede fra starten med alt udstyr, som kan være nødvendigt for, at du kan udføre masser af ærinder om dagen.

Nøglen til succes!

 • Underholdende bycykel som giver den rette balance mellem hastighed, stabilitet og funktionalitet
 • Stel i aluminium med ekstra lav indstigning, der uden problemer klarer hårde belastninger 
 • Højkvalitets foraffjedring fra SR Suntour (NCX-D LO) med lockout og slaglængde på 63 mm 
 • Let og kraftfuld elmotor fra BH (1E-36V) med et drejningsmoment på hele 90 Nm 
 • Batteri, der er integreret i diagonalrøret med hele 720 Wh og giver en rækkevidde på op til 150 km
 • Næsten vedligeholdelsesfri indbygget drivlinje med 8 navgear fra Shimano (Nexus 8)
 • Robuste 28-tommers hjul som ruller på 50 mm brede kvalitetsdæk fra Schwalbe (Big Apple) 
 • Kraftfulde hydrauliske skivebremser fra Shimano (MT200) som fungerer i al slags vejr
 • Den stabile bagagebærer fra Racktime gør cyklen til en smidig fleksibel lille pakæsel
 • Udstyret med både skærme, kædeskærm, støtteben, godkendt lås samt højkvalitetsbelysning 

Skulpturelt aluminiumsstel med lav indstigning og en moderne urban geometri 

Det skulpturelle stel består af et højkvalitets aluminiumsramme med rene linjer og et batteri, der er fuldt integreret i diagonalrøret, praktisk intern kabeltræk og en velbalanceret geometri, der er både komfortabel og samtidigt giver dig fuldt overblik over alt, der sker omkring dig i trafikken. Dets tydeligt udmejslede rammeform med ekstra lav indstigning er praktisk funktionel, og den vækker uden tvivl en glubsk begær. Men rammen er ikke kun elegant, den har en robust konstruktion med høj lateral stivhed, hvilket skaber tryg stabilitet, men har samtidigt tilstrækkelig med fleksibilitet til at kunne garantere en komfortabel tur selv på virkelig dårlige underlag. Foran finder du desuden en affjedret forgaffel fra SR Suntour (NCX-D LO) med 63 mm slaglængde og lockout, som styres via et letbetjent greb, hvilket giver dig et bredere anvendelsesområde samt muligheden for at kunne køre lige så stærkt på bumpede skovstier som på snoede cykelstier.

Atletisk elmotor med dynamisk kørefornemmelse og et kraftfuldt drejningsmoment

Kraften kommer fra en atletisk elmotor (1E-36V) som yder et drejningsmoment på 90 Nm, og den drives af et kraftfuldt (720 Wh) og helt integreret batteri med en velbeskyttet placering i diagonalrøret, hvilket giver dig en rækkevidde på op til hele 150 km med hastigheder på op til maksimalt 25 km/t. Du kan naturligvis cykle meget hurtigere end så, men resten af arbejdet skal så gøres ved hjælp af tyngdekraften eller med ærlig gammeldags muskelkraft. Hele drivpakken (både motor og batteri) er desuden centralt placeret i rammen nederste del. Det skaber et forbilledligt lavt tyngdepunkt, hvilket igen giver en vidunderlig balance, stabilitet og derudover kvik manøvredygtighed.

Det potente elsystem er ikke bare let, men har desuden god spændst, men mindst lige så imponerende er elmotorens følgesvendige fornemmelse, som skaber en dynamisk cykelfornemmelse ved hvert pedaltråd. Det skyldes i høj grad de tre højkvalitetssensorer, og i praksis betyder det, at når du tramper roligt og forsigtigt, så får du en blød og rolig assistance. Men træder du i stedet hurtigere, og især hårdere, så får du en betydelig mere kraftfuld assistance. Hele pakken har en imponerende lav lydniveau og leverer en solid fornemmelse i kraftoverførslen, og det bedste af alt er, at det sker med sømløs harmoni og med høj effektivitet.

Dertil kommer en smidig X Display som via tydelige indikatorer viser, hvilken af de fem forskellige driftstilstande du har valgt for øjeblikket, du kan vælge mellem Off, Eco, Eco+, Sport eller Boost. Du styrer alt via et smidigt og letbetjent greb med lettilgængelig placering og med et design, der beskytter, hvis uheldet skulle være ude. Og med BH´s Core app (tilgængelig for både iOS og Android) kan du forbinde til din smartphone og styre en række forskellige funktioner... lige så nemt som det er genialt!

Bjergsikker drivlinje som sjældent driller og styres via et letbetjent cockpit 

Under motorhjelmen sidder en pålidelig drivlinje fra Shimano med 8 helt indkapslede og næsten bjergsikre gear, der leverer fejlfri funktion, et bredt gearområde og kræver næsten intet vedligehold overhovedet. Gearskiftene håndteres desuden via et letmanøvrerbart greb, som giver dig mulighed for at skifte mellem gear uden at det føles det mindste anstrengt. Dette intuitive gearsystem lader dig desuden skifte gear, selv når du ikke træder i pedalerne, hvilket er perfekt i bytrafikken med alle dens konstante stop. Det er et forbilledligt smidigt og letbetjent system, som desuden hjælper med at beskytte cyklens vigtige dele mod vejsnavs og vejrets kræfter. Du styrer hele drivlinjen via et cockpit fra BH, som giver dig et klart overblik og som desuden er forbilledligt letbetjent uden en masse unødvendigt pjat.

Robust hjulsæt med tempofyldte kvalitetsgummier og kraftfulde skivebremser 

Det robuste hjulsæt har fælge i aluminium og ruller på et par tempofyldte kvalitetsgummier fra Schwalbe (Big Apple), disse grebsikre 28-tommere med 50 mm bredde kendetegnes af stor køreglæde i kombination med et pålideligt greb i svingene. Når det går stærkt, stiger kravene til bremseevnen, og derfor er cyklen udstyret med kraftfulde hydrauliske skivebremser fra Shimano (MT200), der matcher fartressourcerne og sørger for, at du har højkvalitets bremseevne året rundt og desuden uanset om det er mudret, regnfuldt eller sjappet for dagen. 

Smidig urban elcykel med vidunderlig komfort og himmelhøj udstyrsniveau

Den elassisterede BH ATOMs Diamond Wave Pro S sørger for, at du både når at sætte børnene af og klare alle de vigtige ærinder, inden du ankommer til arbejdet, desuden uden at du bliver det mindste svedig eller forpustet. At cyklen desuden er udstyret med det meste, du kan tænkes at få brug for lige fra starten, ville vi kalde for en ekstra bonus, eller hvad siger du til både justerbar styrstamme, robuste skærme, en stabil bagagebærer, støtteben, kædeskærm, belysning samt et godkendt lås som forhåbentlig skræmmer fingernemme cykeltyve væk og sørger for, at du får lov at beholde din elskede BH i fred.

I DETALJEN
Varenummer0061032
EAN-kode-
VaremærkeBH
FarveBrun/Svart
Producentens varenummer-
Specifikation
PersonaliseringPendling
ProduktserieBH Atom
ModelserieBH Atom
KønDame
Dam-specifik 

Dam-specifik

Eftersom kvinder og mænd oftest ser forskellige ud anatomisk, bygger mange producenter cykler, der er tilpasset derefter. Normalt er det kun små forskelle, der adskiller dem. Blandt andet plejer der at være bredere sadler, smallere styr og kortere krankarme. I nogle tilfælde laves der også damespecifikke modeller i mindre størrelser og med et skrånende overrør. Nogle gange også i andre farver.
Ja
Producentens farve-
Årgang2022
Producentens hjemmesidewww.bhbikes.com/
ElcykelJa
El-systemTS System
Din højde 

Din højde

Anbefalet længde ifølge leverandøren
-
Passer til højde (cm)-
Bremsetype 

Bremsetype

Fælgbremse

De klassiske bremser for alle typer af cykler, som langsomt men sikkert udfases af skivebremser. Disse styres via greb fra styret og klemmer til med bremsebelæg omkring fælgbanen for at stoppe cyklen. Fælgbremser findes i forskellige typer for at passe til forskellige typer af cykler og kommer som blandt andet V-bremse, cantilever og U-bremser. Fordelen med disse er, at de er meget lette at vedligeholde og har en lav vægt.

Rullebremse

Disse fungerer ligesom tromlebremser som findes på blandt andet knallerter. Her trykkes bremseklodser ud mod metal indeni en cylinder i midten på hjulet. Disse kræver mindst vedligeholdelse og er utroligt driftssikre. Ulempen med disse er, at de ikke har lige så kraftig bremseeffekt som for eksempel skivebremser.

Fodbremse

Standarden som findes på de fleste klassiske dame- og herrecykler. Denne bremse kræver meget lidt vedligeholdelse men begrænses hvis du ønsker flere gear. Disse hører nemlig til specifikke typer af nav (hjul) som har indkapslede gear, for eksempel Shimano Nexus. Ulempen med disse er, at der kræves mere kraft for at bremse ordentligt sammenlignet med andre, samt at du skal have fødderne i specifikke positioner for at kunne udøve den ønskede kraft.

Skivebremse

De moderne bremser på blandt andet mountainbikes, hybrider og et flertal af elcykler. Disse er baseret på en bremsekaliber som klemmer til omkring en skive af metal ved hjulets nav (midten på hjulet). Dette er meget lig de systemer som findes på både biler og motorcykler og anses for at være det absolut bedste i dagens situation. Disse er de kraftigste bremser, kræver relativt lidt vedligeholdelse og er meget driftssikre og findes som både mekaniske (med wire) og hydrauliske (lukket system med olie).

Hydraulisk skivebremse
Antal gear 

Antal gear

Hvor mange gear har jeg brug for?

Dette afhænger fuldstændig af, hvordan du cykler, og hvad du ønsker at få ud af din cykel. For at finde ud af dette, skal du vide, hvordan du vil cykle, og om du ønsker at prioritere lav vedligeholdelse eller høj ydeevne.

Lav vedligeholdelse

I dette tilfælde bør du vælge et gearsystem med navgear. Disse findes i varianter fra 2 til 11 gear fra blandt andet Shimano og deres Nexus-serie, som har 3, 7 og 8 gear. Der er også Shimano Alfine, som er en finere model, der har mindre modstand i mekanikken og fås med 8 og 11 gear.

Høj ydeevne

I dette tilfælde hænger antallet af gear bagpå sammen med kvaliteten. Producenterne konkurrerer om at lave de bedste gear med det højeste antal klinger på kassetten. Dette betyder så, at de fineste komponenter også er dem, som har det højeste antal gear bagpå. Foran er det enten et eller to klinger, der gælder for de finere dele.

En kombination af begge

I dette tilfælde kigger vi på systemer, som har 2-3 gear foran og 8-10 klinger bagpå. Disse er af en lidt enklere byggekvalitet, som også har en højere vægt. De er i stedet bygget af mere robuste materialer såsom stål i stedet for aluminium osv. Disse tåler ofte mere strabadser, men fungerer ikke lige så smidigt

8-gears (navgear)
GearskiftesætShimano Nexus
Forhjulsderailleurserie 

Forhjulsderailleurserie

Hvad betyder f.eks. Shimano SLX? Hver komponentproducent opdeler sine komponenter som f.eks. gear, bremser, kranksæt osv. i serier, i dette tilfælde er producenten Shimano og serien SLX.

Serierne spænder fra funktionelle enkle komponenter til betydeligt mere avancerede komponenter med høj præcision og lav vægt.

Selvfølgelig fungerer gear og bremser fra en simpel serie som de skal, men det sker ikke med samme præcision eller følelse som hos komponenter fra en finere serie. Det vil sandsynligvis kræve mere service over tid for de enklere komponenter.

Nedenfor ser du en liste over de største producenters serier arrangeret sådan, at den fineste serie er øverst.

Bemærk, at denne tabel ikke sammenligner forskellige mærker eller landevejscykler vs. mountainbikes, men den bør kun bruges til at sammenligne inden for en kolonne.

Shimano mountainbikeShimano landevejSRAM mountainbikeSRAM landevejShimano navgear
XTR Di2Dura-Ace Di2XXRed E-tapAlfine 11
XTRDura-AceX0Red 22Alfine 8
XT Di2Ultegra Di2X1RedNexus 8
XTUltegraGXForce 22Nexus 7
SLX105NXForceNexus 3
DeoreTiagraX9Rival 22 
AlivioSoraX7Rival 
AceraClarisX5Apex 
Altus
Tourney
Ingen forskifter
Bagderrailleurserie 

Bagderrailleurserie

Hvad betyder f.eks. Shimano SLX? Hver komponentfabrikant opdeler sine komponenter såsom gear, bremser, kranksæt osv. i serier, i dette tilfælde er fabrikanten Shimano og serien SLX.

Serierne spænder fra funktionelle enkle komponenter til betydeligt mere avancerede komponenter med høj præcision og lav vægt.

Selvfølgelig fungerer gear og bremser fra en enklere serie som de skal, men det sker ikke med samme præcision eller følelse som hos komponenter fra en finere serie. Det vil sandsynligvis kræve mere service over tid for de enklere komponenter.

Nedenfor ser du en liste over de største fabrikanters serier arrangeret således, at den fineste serie er øverst.

Bemærk at denne tabel ikke sammenligner forskellige mærker eller racercykler vs. mountainbikes, men den bør kun bruges til at sammenligne inden for en kolonne.

Shimano mountainbikeShimano racercykelSRAM mountainbikeSRAM racercykelShimano navgear
XTR Di2Dura-Ace Di2XX1 EagleRED E-tapAlfine 11
XTRDura-AceXX1Red 22Alfine 8
XT Di2Ultegra Di2XXForce 22Nexus 8
XTUltegraX01 EagleRival 22Nexus 7
SLX105X01ApexNexus 3
DeoreTiagraX0  
AlivioSoraEX1  
AceraClarisX1  
AltusGX Eagle
Tourney GX  
NX Eagle
  NX  
  X9  
  X7  
  X5  
Shimano Nexus
Stel
Stelstørrelse-
Stel-
Stel materiale 

Stel materiale

Kulfiber koster lidt mere end en aluminiumstel, men den har en hel del fordele i forhold til andre materialer, når det kommer til rene køreegenskaber. Den er stærkere, lettere, stivere og mere komfortabel at cykle på, da det er et mere levende materiale end aluminium. Kulfiber er dog lidt mere følsomt over for montering af tilbehør, som du klemmer rundt om stellet, for eksempel låse eller børnestole. Dette betyder, at kulfiber især er velegnet til sports-cykler som racercykler og mountainbikes.

Aluminium er et prisvenligt og let materiale, som egner sig til alle typer af cykler. Det er nemt at opnå en rigtig lav vægt, men stadig bevare styrke og gode køreegenskaber, og materialet er heller ikke følsomt over for, hvad du monterer for tilbehør på det. Bare at blæse og køre og montere præcis hvad du vil på din cykel!

Stål er et materiale, der kan fremstilles i mange forskellige kvalitetsniveauer. Stål kan bygges meget billigt og findes derfor på de enklere cykler i vores sortiment. Men det kan også være et utroligt eftergivende, holdbart og komfortabelt materiale, når man bruger rigtig fint stål. Det rigtig fine stål findes i mange cykler, der er beregnet lidt mere til langdistancykling, for eksempel vores fine touringcykler fra Surly og Skeppshult-cykler, som er bygget i svensk kvalitetsstål (hvilket bidrager til meget fine komfortegenskaber på de fleste underlag).

Aluminium
For affel-
Foraffjedring, type af fjederStålfjeder
Affjedringsvandring foran 

Affjedringsvandring foran

Det her med vandring på en mountainbike kan virke som en rigtig jungle. En simpel måde at forklare det på er, at jo længere vandring cyklen har, jo mere udfordrende terræn er cyklen tilpasset til. Cykler med 100 mm vandring er hovedsageligt tilpasset til Cross Country-cykling, altså hurtigere cykling i mindre teknisk terræn.

En cykel med 120 mm vandring er måske det bedste allround-valg, da disse cykler ofte ligger imellem en rendyrket racermaskine og en cykel tilpasset til rå og ujævne terræner med grene og sten. Disse cykler egner sig til alle motionister, der ønsker at kunne komme frem i alle typer af terræn, uden at have ekstreme ambitioner i nogen retning.

En cykel med 140 mm vandring eller mere er perfekt for dig, der kan lide at begive dig ud i mere udfordrende terræn, og måske hænge ud i bikeparken og cykle ned ad bakkerne så hurtigt som muligt.

Mange hybridcykler har også affjedring foran, omkring 60-80 mm vandring for at øge komforten. Dette bør ikke ses som noget, der gør, at cyklen kan bruges som en mountainbike, men er hovedsageligt for at øge komforten på grusveje og fladere stier eller spor.

63 mm
Låsbar forgaffel? 

Låsbar forgaffel?

Låsbar betyder, at affjedringens bevægelse låses i en position (alternativt begrænses) for at lette, når man f.eks. cykler i stejle opstigninger eller i fladt terræn.

Forskellige producenter håndterer dette på forskellige måder. Nogle affjedringer bliver helt låste (stive), mens andre har valgt f.eks. at bremse kompressionsdæmpningen.

Med justeringer på forgaflen
Baggaffeltype 

Baggaffeltype

En mountainbike kan opdeles på rigtig mange forskellige måder. Blandt andet kan man opdele disse i såkaldte "fuldt affjedrede" og "hardtails". Dette angiver altså antallet af affjedringstyper, der er monteret på cyklen.

Stiv

En hardtail har kun en affjedret forgaffel foran og en stiv forgaffel bagpå. Fordelen ved at køre med en stiv baggaffel er, at der ikke går nogen kraft tabt på grund af bagaffjedringen. Desuden opnår du en lavere vægt generelt på cyklen.

Affjedret

En fuldt affjedret har ud over en affjedret forgaffel også en affjedret baggaffel. Disse cykler har et link-system, som sammen med bagaffjedringen giver en mere komfortabel kørsel, men også en mere stabil og i de fleste tilfælde også hurtigere cykling. På samme måde som forgaffelen affjedrer for at bevare greb og øge komforten, gør bagaffjedringen præcis det samme for bagdelen.

Stel
Hjulstørrelse 

Hjulstørrelse

Hjulstørrelsen er præcis hvad det lyder som - størrelsen på hjulene. Den måles normalt i tommer (f.eks. 28") eller i millimeter (f.eks. 622). I Sverige er tommer det mest almindelige mål, og derfor er det mål vi har valgt at bruge. Hjulstørrelsens betydning varierer afhængigt af cykeltypen.

Børnecykler

Børnecykler benævnes oftest med hjulstørrelse som størrelse på cyklen, hvilket adskiller sig fra voksen cykler hvor ramme størrelsen er hvad der afgør størrelsen på cyklen. Det betyder ikke at alle cykler med 24"-hjul er lige store, og derfor har vi valgt at, i stedet for at have en størrelsestabel, angive præcise længdeanbefalinger for hver enkelt cykel.

Når man køber børnecykel vil man selvfølgelig have at barnet skal kunne vokse med cyklen. Tænk dog på at en alt for stor cykel generelt bliver for lang, og dermed giver en liggende siddestilling hvilket i sin tur mindsker udsynet for barnet. Vælg derfor aldrig en cykel hvor barnet er mere end 5 centimeter kortere end vores angivne længdeangivelse.

Mountainbikes

I mountainbikeverdenen findes tre hjulstørrelser: 29", 27,5" og 26". 26" var længe den eneste størrelse der blev brugt til mountainbikes, men bruges i dag principielt kun til juniorcykler og enklere mountainbikes som er tænkt til transport og lettere motion. Vil du træne eller endda konkurrere med din cykel er det 29" eller 27,5" der gælder. Lidt forenklet kan man sige at 29" giver en mere stabil oplevelse, bevarer fart bedre og lettere tager dig over små forhindringer bedre end 27,5", mens en 27,5" giver dig en cykel som opleves kvikkere i kurver samt en anelse hurtigere i accelerationen. Mange fuldt affjedrede mountainbikes med 27,5" har desuden længere slaglængde, og er tilpasset til en mere teknisk og ujævn terræn.

Racercykler, standardcykler, hybridcykler og øvrige cykler

For praktisk talt alle cykler bortset fra mountainbikes og børnecykler gælder 28"-hjul som er en velafbalanceret størrelse som giver både gode forudsætninger for at rulle let, være behagelig at sidde på og let at manøvrere.

28"
Hjul
Forhjulsnav-
Baghjulsnav-
Eger-
Forhjul-
Bagdæk-
Dækdimension50-622
Drivlinje
Gearskifter-
Baggear-
Kassette-
Komponenter
Forbremse-
Bagbremse-
Styrfittings-
Styr-
Styrstamme-
Sadelpind-
Pedaler-
Håndtag/Styrbånd-
Motor
Motor-
Motorplacering 

Motorplacering

Hvor en motor er placeret afgør, hvor meget støtte du får, og hvor jævn kraftoverførslen opleves. En motor placeret på for- eller baghjulet giver generelt en oplevelse af, at cyklen skubber på (baghjul) eller trækker (forhjul), mens en centralt placeret motor generelt giver indtrykket af, at det er dig selv, der træder i pedalerne (og du er blevet meget stærkere).

En motor placeret i krankboksen giver altså en række fordele, men er noget dyrere at fremstille, hvilket gør, at cyklens pris bliver højere med en krankboksmonteret motor sammenlignet med en bag- eller forhjulsmonteret motor. En hjulmonteret motor er altså billigere, og for dig, som cykler kortere afstande eller bruger cyklen relativt lidt, fungerer dette udmærket for dig - mens en krankboksmonteret motor er at foretrække, hvis du agter at cykle/pendle oftere og længere.

Mere om krankboksmonteret motor

Motoren er placeret i krankboksen, dvs. midten på cyklen. Derfor kaldes dette også ofte for midtmonteret motor eller centermonteret motor. Den giver blandt andet følgende fordele:

 • Jævnere gang, eftersom en midtmotor har flere sensorer end motorer, der er placeret på hjulene
 • Er lettere at bruge uden eldrev, eftersom der ikke er nogen modstand i hjulene
 • Bedre vægtfordeling i cyklen, hvilket gør cyklingen lettere og sjovere
 • Giver øget pedalstyrke, eftersom elkraften kommer fra samme sted som pedalstyrken
Krankparti
Motoreffekt 

Motoreffekt

Maks. tilladt motoreffekt i Sverige er i øjeblikket 250 W. Hvis der angives en højere effekt end 250 W i specifikationen, er det kun en midlertidig værdi ved start eller acceleration, som falder til 250 W efter få sekunder.
250 W
Motorens lydniveauLav
Drejningsmoment 

Drejningsmoment

Motorens drejningsmoment måles i Newtonmeter (Nm) og er et mål for en krafts evne til at dreje et objekt omkring en bestemt akse. Forenklet kan man sige, at jo højere drejningsmoment, desto bedre.
90 Nm
SensorerHastighed, Kadence, Drejningsmoment
Maksimal assistancehastighed 

Maksimal assistancehastighed

Den højeste tilladte assistancehastighed i Sverige er i øjeblikket 25 km/t. Når du når over 25 km/t, stopper motoren med at yde assistance, og du må ganske enkelt træde i pedalerne på egen hånd.
25 km/h
Maksimal rækkevidde 

Maksimal rækkevidde

Angiver hvor langt man kan komme under ideelle forhold (varmt vejr, få bakker, få start og stop samt jævnt underlag) inden batteriet er helt afladet. Oplysningerne er for det meste hentet fra elmotorens producent, og der er taget hensyn til hvilken type cykel det er (MTB, standardcykel osv.)

155 km
Batteri
BatteritypeLitium-ion
BatteriplaceringIndvendigt
Aftageligt batteriNej
Opladningstid4 h
Batterikapacitet (Wh)720
Spænding36 V
Batteri inkluderet?Ja
Batteriopladerinkluderet
Kan oplades på cyklenJa
Visning
VisningBH X Display Lite
Aftagelig displayNej
DisplayplaceringCentrum
OpladningsportNej
AssistanceniveauerBoost, Eco, Eco+, Off, Sport
PedalassistanceNej
Udstyr
Belysning-
Skærme-
Støtte-
Lås-
SSF-godkendt lås 

SSF-godkendt lås

Hvis din cykel bliver stjålet, kræver forsikringsselskaberne ofte, at den skal have været fastlåst omkring et fast objekt sammen med en SSF-godkendt lås. Tænk derfor grundigt over det, før du bestiller en alt for simpel lås, som måske ikke er godkendt.
Ja
KUNDERNES MENINGER
Også tagget i

LIGNENDE PRODUKTER

-17%
RAWBIKE Sammenfoldelig Elcykel City Sort
15 339 dkk
12 674 dkk
Tilbud
-3%
RAWBIKE Elcykel Urban Sand Beige
20 009 dkk
19 348 dkk
Tilbud
-3%
RAWBIKE Elcykel Urban Matte Black
20 009 dkk
19 348 dkk
Tilbud
-3%
RAWBIKE Elcykel Urban Ivory White
20 009 dkk
19 348 dkk
Tilbud

Din indkøbskurv(0 varer)

Din indkøbskurv er tom
I alt: 0 dkk
Til kassen

Foretrukne(0 varer)

Du har ingen favoritter
MENU