• HURTIGE LEVERANCER
  • BETAL NEMT MED KLARNA
  • ALMINDELIGE SPØRGSMÅL OG SVAR
0
Ønskeliste
0
Indkøbskurv

Frappé Frappé Cityhybrid Fss 500 Dame Matte Black

Frappé Cityhybrid Fss 500 Dame Matte Black
Beskrivelse

Elegant pendlercykel, der hurtigt, kvikt og uden dramatik fører dig, hvor du ønsker

Er du på udkig efter en elegant og veludstyret cykel, der leverer pålidelig præstation og er designet i øjenfaldende stil? Tag et nærmere kig på Frappe FSS 500, en raffineret cykel med smukke linjer, som egner sig perfekt til den hektiske bypendling såvel som til afslappede cykelture på landeveje. Her får du en cykel, som kombinerer effektivitet og komfort med sportslige egenskaber, hvor intet er overladt til tilfældighederne – hver en detalje vidner om høj kvalitet og praktisk funktionalitet. Dette miljøvenlige køretøj præsenteres i moderne farvesammensætninger og tidløst design, der vil tiltale den kvalitetsbevidste storbyboer med sans for både design, funktionalitet og komfort. At den også gør det muligt at nå både at aflevere børn i institution og ordne dagens ærinder, før du ankommer på arbejde, er vel næppe mindre end en velkommen bonus.

Nøglen til succes!

  • Velkonstrueret bycykel til den kvalitetsbevidste daglige pendler, som sætter pris på let anvendelighed
  • Højkvalitets aluminiumsstel (AL 6061) med et moderne udtryk og let adgang
  • Praktisk justerbar styrstamme, som gør det muligt for dig at tilpasse din kørestilling
  • Pålidelig ekstern 8-gears drivlinje fra kvalitetssikrede Shimano (Claris)
  • Kraftfulde hydrauliske skivebremser tilbyder enestående præstation under alle forhold
  • Robuste 28-tommers hjul med 37 mm brede dæk fra (Otis) inkluderer punkteringssikring
  • Høj udstyringsniveau med pålidelige dele, der letter dagligdagens logistiske udfordringer

Sportspræget aluminiumschassi med lav vægt, stor styrke og behagelig indstigningshøjde

Det elegante chassis omfatter et sporty stel fremstillet af førsteklasses aluminium (AL-6061) med indvendig kabelføring, der sikrer en pålidelig respons, når du træder i pedalerne. Takket være en intelligent sammensætning af materialer og moderne fremstillingsteknikker opnås en stelstivhed, der effektivt omsætter muskel- og motorstyrken til den ønskede hastighed.

Effektiv køreposition som giver dig et klart overblik over omgivelserne

Cyklen tilbyder en effektiv, men stadig komfortabel kørestilling, der fremhæver hurtig manøvrering, god udsyn og nem fremkommelighed. Det næsten lige styr er en smule bøjet for at opnå en behagelig armposition, og enderne er udstyret med ergonomiske håndtag. Styrstammen er nem at justere, så du let kan finde den mest behagelige position. Sædet er præcist bredt nok og kommer med blød polstring, som virkelig forbedrer komforten.

Sporty drivlinje med 8 pålidelige gear og hurtigrullende hjulsæt for bedste fremdrift

Den sportslige drivlinje med 8 eksterne gear fra anerkendte Shimano (Claris) sikrer en pålidelig drift og inkluderer et brugervenligt skiftegreb, hvilket muliggør nem og ubesværet gearskift. Hjulene drejer hurtigt på de robuste 28-tommers fælge, udstyret med 37 mm brede dæk fra CST (Otis) for optimal rulleeffekt og komfort, både med indbygget punkteringsbeskyttelse og en praktisk refleksstribe for forbedret synlighed.

Stabil bremselængde og højt udstyringsniveau fra start

Når det er tid til at reducere farten, er de kraftige hydrauliske skivebremser klar til at matche cyklens potentiale, hvilket sikrer konsekvent og afgørende bremseevne under alle vejrforhold, terræn eller sæson. Frappe FSS 500 er fra starten udstyret med justerbar styrstamme, skærme, støtteben, bagagebærer, kædeskærm, lås samt stærk belysning, og alle komponenter er endvidere ideelt tilpasset det udfordrende nordiske klima.

I DETALJEN
Varenummer0053799-0333
EAN-kode-
VaremærkeFrappé
FarveMatt Svart
Producentens varenummer-
Knytnummeret0053799
Specifikation
PersonaliseringPendling
ProduktserieFrappé FSS
ModelserieFrappé City Sport
KønDame
Dam-specifik 

Dam-specifik

Eftersom kvinder og mænd oftest ser forskellige ud anatomisk, bygger mange producenter cykler, der er tilpasset derefter. Normalt er det kun små forskelle, der adskiller dem. Blandt andet plejer der at være bredere sadler, smallere styr og kortere krankarme. I nogle tilfælde laves der også damespecifikke modeller i mindre størrelser og med et skrånende overrør. Nogle gange også i andre farver.
Ja
Producentens farve-
Årgang2022
Producentens hjemmesidefrappecycles.eu/en
ElcykelNej
Din højde 

Din højde

Anbefalet længde ifølge leverandøren
-
Passer til højde (cm)-
Bremsetype 

Bremsetype

Fælgbremse

De klassiske bremser for alle typer af cykler, som langsomt men sikkert udfases af skivebremser. Disse styres via greb fra styret og klemmer til med bremsebelæg omkring fælgbanen for at stoppe cyklen. Fælgbremser findes i forskellige typer for at passe til forskellige typer af cykler og kommer som blandt andet V-bremse, cantilever og U-bremser. Fordelen med disse er, at de er meget lette at vedligeholde og har en lav vægt.

Rullebremse

Disse fungerer ligesom tromlebremser som findes på blandt andet knallerter. Her trykkes bremseklodser ud mod metal indeni en cylinder i midten på hjulet. Disse kræver mindst vedligeholdelse og er utroligt driftssikre. Ulempen med disse er, at de ikke har lige så kraftig bremseeffekt som for eksempel skivebremser.

Fodbremse

Standarden som findes på de fleste klassiske dame- og herrecykler. Denne bremse kræver meget lidt vedligeholdelse men begrænses hvis du ønsker flere gear. Disse hører nemlig til specifikke typer af nav (hjul) som har indkapslede gear, for eksempel Shimano Nexus. Ulempen med disse er, at der kræves mere kraft for at bremse ordentligt sammenlignet med andre, samt at du skal have fødderne i specifikke positioner for at kunne udøve den ønskede kraft.

Skivebremse

De moderne bremser på blandt andet mountainbikes, hybrider og et flertal af elcykler. Disse er baseret på en bremsekaliber som klemmer til omkring en skive af metal ved hjulets nav (midten på hjulet). Dette er meget lig de systemer som findes på både biler og motorcykler og anses for at være det absolut bedste i dagens situation. Disse er de kraftigste bremser, kræver relativt lidt vedligeholdelse og er meget driftssikre og findes som både mekaniske (med wire) og hydrauliske (lukket system med olie).

Hydraulisk skivebremse
Antal gear 

Antal gear

Hvor mange gear har jeg brug for?

Dette afhænger fuldstændig af, hvordan du cykler, og hvad du ønsker at få ud af din cykel. For at finde ud af dette, skal du vide, hvordan du vil cykle, og om du ønsker at prioritere lav vedligeholdelse eller høj ydeevne.

Lav vedligeholdelse

I dette tilfælde bør du vælge et gearsystem med navgear. Disse findes i varianter fra 2 til 11 gear fra blandt andet Shimano og deres Nexus-serie, som har 3, 7 og 8 gear. Der er også Shimano Alfine, som er en finere model, der har mindre modstand i mekanikken og fås med 8 og 11 gear.

Høj ydeevne

I dette tilfælde hænger antallet af gear bagpå sammen med kvaliteten. Producenterne konkurrerer om at lave de bedste gear med det højeste antal klinger på kassetten. Dette betyder så, at de fineste komponenter også er dem, som har det højeste antal gear bagpå. Foran er det enten et eller to klinger, der gælder for de finere dele.

En kombination af begge

I dette tilfælde kigger vi på systemer, som har 2-3 gear foran og 8-10 klinger bagpå. Disse er af en lidt enklere byggekvalitet, som også har en højere vægt. De er i stedet bygget af mere robuste materialer såsom stål i stedet for aluminium osv. Disse tåler ofte mere strabadser, men fungerer ikke lige så smidigt

8-gears (1 x 8)
GearskiftesætShimano Claris
Bagderrailleurserie 

Bagderrailleurserie

Hvad betyder f.eks. Shimano SLX? Hver komponentfabrikant opdeler sine komponenter såsom gear, bremser, kranksæt osv. i serier, i dette tilfælde er fabrikanten Shimano og serien SLX.

Serierne spænder fra funktionelle enkle komponenter til betydeligt mere avancerede komponenter med høj præcision og lav vægt.

Selvfølgelig fungerer gear og bremser fra en enklere serie som de skal, men det sker ikke med samme præcision eller følelse som hos komponenter fra en finere serie. Det vil sandsynligvis kræve mere service over tid for de enklere komponenter.

Nedenfor ser du en liste over de største fabrikanters serier arrangeret således, at den fineste serie er øverst.

Bemærk at denne tabel ikke sammenligner forskellige mærker eller racercykler vs. mountainbikes, men den bør kun bruges til at sammenligne inden for en kolonne.

Shimano mountainbikeShimano racercykelSRAM mountainbikeSRAM racercykelShimano navgear
XTR Di2Dura-Ace Di2XX1 EagleRED E-tapAlfine 11
XTRDura-AceXX1Red 22Alfine 8
XT Di2Ultegra Di2XXForce 22Nexus 8
XTUltegraX01 EagleRival 22Nexus 7
SLX105X01ApexNexus 3
DeoreTiagraX0  
AlivioSoraEX1  
AceraClarisX1  
AltusGX Eagle
Tourney GX  
NX Eagle
  NX  
  X9  
  X7  
  X5  
Shimano Claris
Stel
Stelstørrelse-
Stel-
Stel materiale 

Stel materiale

Kulfiber koster lidt mere end en aluminiumstel, men den har en hel del fordele i forhold til andre materialer, når det kommer til rene køreegenskaber. Den er stærkere, lettere, stivere og mere komfortabel at cykle på, da det er et mere levende materiale end aluminium. Kulfiber er dog lidt mere følsomt over for montering af tilbehør, som du klemmer rundt om stellet, for eksempel låse eller børnestole. Dette betyder, at kulfiber især er velegnet til sports-cykler som racercykler og mountainbikes.

Aluminium er et prisvenligt og let materiale, som egner sig til alle typer af cykler. Det er nemt at opnå en rigtig lav vægt, men stadig bevare styrke og gode køreegenskaber, og materialet er heller ikke følsomt over for, hvad du monterer for tilbehør på det. Bare at blæse og køre og montere præcis hvad du vil på din cykel!

Stål er et materiale, der kan fremstilles i mange forskellige kvalitetsniveauer. Stål kan bygges meget billigt og findes derfor på de enklere cykler i vores sortiment. Men det kan også være et utroligt eftergivende, holdbart og komfortabelt materiale, når man bruger rigtig fint stål. Det rigtig fine stål findes i mange cykler, der er beregnet lidt mere til langdistancykling, for eksempel vores fine touringcykler fra Surly og Skeppshult-cykler, som er bygget i svensk kvalitetsstål (hvilket bidrager til meget fine komfortegenskaber på de fleste underlag).

Aluminium
For affel-
Baggaffeltype 

Baggaffeltype

En mountainbike kan opdeles på rigtig mange forskellige måder. Blandt andet kan man opdele disse i såkaldte "fuldt affjedrede" og "hardtails". Dette angiver altså antallet af affjedringstyper, der er monteret på cyklen.

Stiv

En hardtail har kun en affjedret forgaffel foran og en stiv forgaffel bagpå. Fordelen ved at køre med en stiv baggaffel er, at der ikke går nogen kraft tabt på grund af bagaffjedringen. Desuden opnår du en lavere vægt generelt på cyklen.

Affjedret

En fuldt affjedret har ud over en affjedret forgaffel også en affjedret baggaffel. Disse cykler har et link-system, som sammen med bagaffjedringen giver en mere komfortabel kørsel, men også en mere stabil og i de fleste tilfælde også hurtigere cykling. På samme måde som forgaffelen affjedrer for at bevare greb og øge komforten, gør bagaffjedringen præcis det samme for bagdelen.

Stel
Hjulstørrelse 

Hjulstørrelse

Hjulstørrelsen er præcis hvad det lyder som - størrelsen på hjulene. Den måles normalt i tommer (f.eks. 28") eller i millimeter (f.eks. 622). I Sverige er tommer det mest almindelige mål, og derfor er det mål vi har valgt at bruge. Hjulstørrelsens betydning varierer afhængigt af cykeltypen.

Børnecykler

Børnecykler benævnes oftest med hjulstørrelse som størrelse på cyklen, hvilket adskiller sig fra voksen cykler hvor ramme størrelsen er hvad der afgør størrelsen på cyklen. Det betyder ikke at alle cykler med 24"-hjul er lige store, og derfor har vi valgt at, i stedet for at have en størrelsestabel, angive præcise længdeanbefalinger for hver enkelt cykel.

Når man køber børnecykel vil man selvfølgelig have at barnet skal kunne vokse med cyklen. Tænk dog på at en alt for stor cykel generelt bliver for lang, og dermed giver en liggende siddestilling hvilket i sin tur mindsker udsynet for barnet. Vælg derfor aldrig en cykel hvor barnet er mere end 5 centimeter kortere end vores angivne længdeangivelse.

Mountainbikes

I mountainbikeverdenen findes tre hjulstørrelser: 29", 27,5" og 26". 26" var længe den eneste størrelse der blev brugt til mountainbikes, men bruges i dag principielt kun til juniorcykler og enklere mountainbikes som er tænkt til transport og lettere motion. Vil du træne eller endda konkurrere med din cykel er det 29" eller 27,5" der gælder. Lidt forenklet kan man sige at 29" giver en mere stabil oplevelse, bevarer fart bedre og lettere tager dig over små forhindringer bedre end 27,5", mens en 27,5" giver dig en cykel som opleves kvikkere i kurver samt en anelse hurtigere i accelerationen. Mange fuldt affjedrede mountainbikes med 27,5" har desuden længere slaglængde, og er tilpasset til en mere teknisk og ujævn terræn.

Racercykler, standardcykler, hybridcykler og øvrige cykler

For praktisk talt alle cykler bortset fra mountainbikes og børnecykler gælder 28"-hjul som er en velafbalanceret størrelse som giver både gode forudsætninger for at rulle let, være behagelig at sidde på og let at manøvrere.

28"
Hjul
Forhjulsnav-
Baghjulsnav-
Eger-
Fælge-
Forhjul-
Bagdæk-
Dækdimension37-622
Drivlinje
Gearskifter-
Baggear-
Kassette-
Komponenter
Forbremse-
Bagbremse-
Styr-
Styrstamme-
Sadelpind-
Pedaler-
Håndtag/Styrbånd-
Udstyr
Belysning-
Støtte-
Lås-
SSF-godkendt lås 

SSF-godkendt lås

Hvis din cykel bliver stjålet, kræver forsikringsselskaberne ofte, at den skal have været fastlåst omkring et fast objekt sammen med en SSF-godkendt lås. Tænk derfor grundigt over det, før du bestiller en alt for simpel lås, som måske ikke er godkendt.
Ja
KUNDERNES MENINGER
Også tagget i

Din indkøbskurv(0 varer)

Din indkøbskurv er tom
I alt: 0 dkk
Til kassen

Foretrukne(0 varer)

Du har ingen favoritter
MENU