Nyt tøj, nyt udstyr | Få mtb-udstyr til foråret '21 i dag
Online cykelhandler

Racercykler Damer

0 Produkter
Racercykel kvinder
Racercykler til kvinder: Til de helt hurtige
Med den voksende interesse for racercykling ser man også flere og flere kvinder på landevejene. Hvad end det er alene, sammen med veninderne eller til diverse løb - fascinationen for racercyklen er lige så stor og alsidig hos det kvindelige køn som hos mændene. Derefter er det skønt, at flere og flere producenter fremstiller modeller med en pasform og komfort specielt designet til kvinder. Uden at gå på kompromis med kvaliteten fremstilles der i dag cykler med en kvindespecifik geometri, smallere styr eller en kortere frempind for en til kvinder optimeret siddeposition.Selvfølgelig er en sporty racersadel til kvinder også et must. Denne forståelse fra producenternes side bidrager desuden til, at endnu flere kvinder verden over indtager cykelverdenen.
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment
Yderligere oplysninger

Mange kvinder er også til fart over feltet

Det er ikke kun mænd, der kan lide action og hurtig fart. Tiden hvor sportsgrene og aktiviteter blev delt op i kvinde- og mandesport er nemlig for længst forbi. Liv Envie Advanced 2I dag dyrker man præcis den sport, man har lyst til, og her er cykling blevet noget, der tiltrækker begge køn. Derfor ser man også rigtig mange par på vejene, men også blandede grupper eller rene venindehold. Det hele er op til dig, så længe du blot husker at sætte bagdelen op på den helt rette model. Den finder du naturligvis i udvalget med racercykler til damer fra Bikester.dk, der er designet specifikt til kvinder.

Racercykler til damer – skræddersyet til dig

Der er nu engang forskel på mænd og kvinder rent anatomisk, og med alle disse specialdesigns skal du ikke længere nøjes med en herremodel. Nu kan du endelig få racercykler til damer, hvor stel, sadel og frempind eksempelvis designet i lettere og lidt mindre varianter, hvilket bidrager til optimal køreglæde på to hjul. Her på Bikester.dk kan du samtidig nemt og hurtigt angive din højde, så du får et udvalg med de rette stelstørrelser til dig. Når du så har sporet dig ind på tommer og centimetermål, så kan du gå i dybden med de enkelte modeller, og dermed endeligt udvælge en model, der matcher din vægt og højde perfekt. Rækken med racercykler til damer er beregnet til landevejskørsel, hvor de slanke fælg og dæk sørger for en mindre rullemodstand. Du kan også bruge din racercykel til hverdagsbrug, hvor den sagtens kan anvendes i fladt terræn i by og omgivelser. Så oplev alle de fede designs fra de bedste mærker her på Bikester.dk.