Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Giant Racercykler

(23 Produkter)

  Køn

Valgt:
 •  
 •  

  Stelstørrelse (cm) Bemærk, at stelstørrelsen er en ment som første vejledning. I dette skridt kan flere stelstørrelser komme på tale. En præcis beregning på baggrund af skridthøjde finder du på selve produktsiden for den valgte model.

Valgt:

  Gear – Antal gear

 • -
  Anvend

  Vægt

 • -
  Anvend

  Materialetype

Valgt:
 •  
 •  

  Farve

Valgt:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

  Pris (kr.)

 • kr. - kr.
  Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Spurt fra feltet med en Giant Racercykel

Gigantisk cykelteknologi

Fuld fart frem, frisk vind i ansigtet, et landskab, som skifter karakter næsten minut for minut, som cykelturen skrider frem. Der findes ikke meget, som er bedre end at cykle gennem den danske natur, og hvis det sker på en kvalitetsracercykel som en Giant Racercykel, så bliver oplevelsen så meget desto større. Der findes mange forskellige former for cykler, og der findes mange forskellige former for cykling. I et noget mere adstadigt tempo end på en Giant Racercykel kan man sagtens få en stor nydelse ud af at cykle på en mere almindelig cykel som for eksempel en touring-cykel . Kører man primært i en storby, så kan man også vælge en såkaldt citybike, som vel nærmest er en hybrid mellem en racercykel og en mountainbike. Den har knap så mange gear som de to andre typer, for farten i en storbys tætte trafik bliver næppe højere, end man kan klare sig med mellem tre og for eksempel syv gear, med mindre man vælger at køre på en cykel helt uden gear. Man kan også få store naturoplevelser ud af at vælge en mountainbike. Det er en cykel med et kraftigt stel, brede fælge og dæk, mange lave gear, skivebremser og ikke noget ekstraudstyr som bagagebærer eller skærme. Stellet i sig selv er tungt, og derfor skal der ikke fyldes ekstra unødig vægt på cyklen. For den er nemlig beregnet og designet til at køre i hårdt terræn. På skovstier, op og ned ad bakke, over uventede forhindringer som væltede træer og rødder. De brede dæk med dybt dækmønster har til formål at give cyklen og cyklisten godt fæste til underlaget. Producenten af Giant Racercykel fremstiller også mountainbikes, og så hedder de i stedet Giant Mountainbikes. En mountainbike er ikke specielt produceret for at kunne køre hurtigt. Til gengæld skal den være så solid, at den kan tåle store udfordringer i lang tid. En Giant Racercykel er – som navnet siger – en racercykel. Altså en cykel, man kan opnå stor fart på. Den kan bruges på mere flade strækninger, og så kan den naturligvis bruges til decideret konkurrencekørsel på baner. Endda af professionelle cykelryttere, og for eksempel har Tour de France holdet Rabobank valgt både Giant Racercykel og Giant Mountainbike. Sidstnævnte til de voldsomt krævende bjergetaper på Tour de France. Giant racercykel

Let er godt

En god racercykel som Giant Racercykel skal helst være så let som overhovedet muligt, derfor er den som regel hverken udstyret med bagagebærer, skærme, lygter eller støtteben. Hjulene og dækkene er nærmest ultratynde for at reducere kontakten til vejbanen mest muligt. Det handler selvfølgelig om at få så meget fart på cyklen som overhovedet, og en let cykel er alt andet lige hurtigere end en tung. Derfor vælger producenterne af racercykler også de lettest mulige materialer til cyklens forskellige komponenter. Stel af for eksempel aluminium, kulfiber eller andre lette kunstmaterialer. En Giant Racercykel er heller ikke udformet præcist som en almindelig cykel med traditionelt runde rør på stellet. Stellet er meget mere aerodynamisk udformet, og de bedste mærker bliver testet mange gange i vindtunneller og via computersimuleringer for at reducere vindmodstanden mest muligt. Hvis en almindelig cykel til hverdagsbrug har gear, er det som regel et indvendigt navgear på baghjulet med normalt tre gear, mens racercykler er udstyret med et udvendigt gear og kan have langt over 20 gear. Det udvendige gear består af en række såkaldte klinger, som faktisk er tandhjul i forskellige størrelser. Klingerne er anbragt udvendigt ved baghjulets nav og ved kranken og pedalarmene. Et specielt differentiale kan så – via gearvælger på styret eller stellets skråtstillede rør – flytte kæden mellem de forskellige klinger. Bagerst sidder de små klinger, og forrest de store. Hvis din Giant Racercykel har for eksempel 10 små klinger ved baghjulet og 2 store ved kranken, så har du i princippet 20 gear til rådighed. Men hvor mange gear, du har brug for, og hvilken gering, der er optimal, afhænger meget af den cykling, du har planer om at udføre. Jo mere op ad bakke, jo lavere gearing. På internetbutikken Bikester.dk kan du med stor sandsynlighed finde lige den Giant Racercykel , som passer til dine ønsker og behov. Det er selvfølgelig først og fremmest vigtigt, at cyklen passer til din højde og kropsbygning. Og har du ikke i første omgang fået den helt rigtige gearing – eller har dine cykelvaner ændret sig, så er det muligt på en Giant Racercykel at skifte hele gearsystemet, og her kan du også finde det helt rigtige på Bikester.dk. Giant Racercykel produceres af Giant Manufacturing Co. Ltd., som er en taiwanesisk virksomhed, som anses for en af verdens største cykelproducenter. Firmaet blev grundlagt i 1972 i den nuværende Taichung City. I starten blev der udelukkende produceret cykler for andre mærker, men i 1986 startede man sit eget mærke, Giant Bicycles, som Giant Racercykel er en del af. Giant er i dag etableret over stort set hele verden med salg fra over 50 lande og 12.000 forretninger. Giant Racercykel er et anerkendt kvalitetsmærke, som du altså med fordel kan købe på Bikester.dk. Når du handler her, har du altid 100 dages returret – bare du har gemt kvitteringen.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling