Online cykel shop – Bikester
Op til -60 %* på udvalgte cykler
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Fullys til kvinder
Full suspensions til kvinder: Trailbikes med fine detaljer
Moderne full suspension mountainbikes til ubegrænset sjov i terrænet ses oftere og oftere også i dame-versioner. Ligesom hos hardtail mountainbikes skal kvinder ikke længere gå på kompromis med hverken performance eller pasform. De kan nu være sikre på, at der ned til den mindste detalje er tænkt på den kvindelige anatomi. Producenterne udbyder deres damecykler til terrænet med mindre rammestørrelser, og de tilpasser siddepositionen, grebene, styret samt sadlen til kvindelige cyklisters krav. Også affjedringselementerne tilpasses den ofte lettere kvindekrop. Når dette er tilfældet, kan ambitiøse kvinder kaste sig direkte ud i vilde trails.

Full Suspension Damer

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Tjuhej hvor det går med fuld affjedring

Har du også nydt at se MTB for kvinder ved OL i Brasilien? Så er du ikke den eneste. Mountainbiking er for begge køn – bare man er til action og fart over feltet, så er du ’good to go’. Liv Lust 1Men inden der kommer sommerfugle i maven over det næste hop eller den næste bakke, der skal forceres, så skal du lige have styr på det allervigtigste redskab i sporten – nemlig en MTB. I Bikester.dks udvalg med fullys til damer kan det være helt svært at vælge blandt alle de fantastisk populære mærker. Men tag dig god tid i forhold til at researche eller spørge os til råd, så du får fingrene i den helt rette model til dine behov.

Fullys til damer – kvindernes MTB

Har du brug for en MTB med fuld affjedring, så har Bikester.dk det helt rette til dig lige nu. Fullys til damer er nemlig netop designet med dobbelt suspension, der betyder affjedring både foran og bagpå. Dermed absorberes diverse stød undervejs, så du får et mere smooth ride. Især indenfor downhill-disciplinen er en Fully det helt optimale valg, da man dermed mere komfortabelt kan hoppe nedad - naturligvis med den rette teknik. Mountainbikes med dobbelt affjedring kan naturligvis også benyttes til ganske almindelig fritidskørsel, hvor den ekstra luksus også kan nydes, når det går løs i skove og på markstier, med alt hvad der hører til af hop, skråninger, træstubbe, vandhuller og alle de andre fede forhindringer, man møder på turen. Med udvalget af fullys til damer fra Bikester.dk er kvinders anatomi taget med ind i designstudiet, så du får en MTB, der har den rette pasform og komfort.