Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Tyvstart på Bright Friday | To nye tilbud hver dag

Skubbebiler

7 Produkter
Mærke
  • 1
  • 6
Serier
  • 2
  • 4
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Skubbebiler til de aktive børn

Til de aktive og energiske børn tilbyder Bikester et stort udvalg af smarte skubbebiler, der kan underholde børn i timevis og introducere dem for glæden ved cykling på en simpel, sikker og lærerig måde.

Den perfekte introduktion til cykling

Når først de små begynder at gå, går der ikke længe før, at der skal nye midler i brug for at holde de energiske børn beskæftiget.SLEX RodeoBull Med skubbebiler fra Bikester kan du introducere dit barn for en ny sjov aktivitet, der uden tvivl vil kunne holde ham eller hende beskæftiget i adskillige timer. Denne form for løbecykel tilbyder en sikker og lærerig måde, hvorpå børnene kan stifte bekendtskab med de mange glæder ved cykling. Her kan børnene selv styre farten med fødderne, mens de er placeret trygt og sikkert i sadlen, der er udformet, så de bliver siddende selv ved mere udfordrende kørsel. Også grebene er designet med fokus på børns sikkerhed. Den optimerede sikkerhed betyder, at der er skabt trygge rammer, inden for hvilke børnene kan udforske og lege.

Produkter, der kan holde til at blive brugt

De mange skubbebiler fra Bikester fås i en lang række søde og sjove designs og farver, der er lavet til at vække børns nysgerrighed og opfordre til leg. De er produceret af holdbare og solide materialer, der kan holde til til lidt af hvert, og så kan de bruges både udendørs og indendørs. Samtidig vejer de minimalt, så det er nemt at transportere og flytte rundt på dem. Med skubbecykler som disse er der lagt op til masser af sjov for energiske og aktive børn.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes