Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Skubbebiler – gør det sjovt for de mindste at lære at gå
Skubbebiler er en god ting – især for de helt små! De fungerer som praktiske indlæringsredskaber og er perfekte til at træne grundlæggende og vigtige færdigheder så som balance og koordination på en legende måde. Når man har sat sig på skubbebilens sæde, skal bilen ganske enkelt drives fremad ved benenes kraft. Kendte mærker som Puky eller Chillafish tilbyder flotte modeller, der med garanti vil få de små til at spærre øjnene op. De første udforskningsture kan altså med andre ord begynde!

Skubbebiler

4 Produkter
Filter
Nulstil

Mærke

Serier

  • Puky Wutsch 1
  • SLEX Racer 1
  • SLEX RodeoBull 2

Farve

  • gul
  • grøn
  • lyserød

Pris

DKK
til
DKK

Kundeanmeldelser

  • 1
  • 1
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
SLEX RodeoBull Børn, pink
SLEX RodeoBull Børn, pink pink
SLEX
RodeoBull Børn, pink
Vejl. udsalgspris 519 DKK 349 DKK
- 32 %
Puky Wutsch Hjul Børn, grøn
Puky Wutsch Hjul Børn, grøn grøn
Puky
Wutsch Hjul Børn, grøn
Vejl. udsalgspris 439 DKK 309 DKK
- 29 %
SLEX RodeoBull Børn, grøn
SLEX RodeoBull Børn, grøn grøn
SLEX
RodeoBull Børn, grøn
Vejl. udsalgspris 519 DKK 349 DKK
- 32 %
SLEX Racer Børn, gul
SLEX Racer Børn, gul gul
SLEX
Racer Børn, gul
Vejl. udsalgspris 519 DKK 349 DKK
- 32 %

Skubbebiler til de aktive børn

Til de aktive og energiske børn tilbyder Bikester et stort udvalg af smarte skubbebiler, der kan underholde børn i timevis og introducere dem for glæden ved cykling på en simpel, sikker og lærerig måde.

Den perfekte introduktion til cykling

Når først de små begynder at gå, går der ikke længe før, at der skal nye midler i brug for at holde de energiske børn beskæftiget.SLEX RodeoBull Med skubbebiler fra Bikester kan du introducere dit barn for en ny sjov aktivitet, der uden tvivl vil kunne holde ham eller hende beskæftiget i adskillige timer. Denne form for løbecykel tilbyder en sikker og lærerig måde, hvorpå børnene kan stifte bekendtskab med de mange glæder ved cykling. Her kan børnene selv styre farten med fødderne, mens de er placeret trygt og sikkert i sadlen, der er udformet, så de bliver siddende selv ved mere udfordrende kørsel. Også grebene er designet med fokus på børns sikkerhed. Den optimerede sikkerhed betyder, at der er skabt trygge rammer, inden for hvilke børnene kan udforske og lege.

Produkter, der kan holde til at blive brugt

De mange skubbebiler fra Bikester fås i en lang række søde og sjove designs og farver, der er lavet til at vække børns nysgerrighed og opfordre til leg. De er produceret af holdbare og solide materialer, der kan holde til til lidt af hvert, og så kan de bruges både udendørs og indendørs. Samtidig vejer de minimalt, så det er nemt at transportere og flytte rundt på dem. Med skubbecykler som disse er der lagt op til masser af sjov for energiske og aktive børn.