Online cykel shop – Bikester
Lageroprydning – rabatter på op til 80 %1
GRATIS RETUR
GRATIS LEVERING FRA 699 KR.6

Kickboards

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Børnesjov i højeste gear

 

80’ernes og 90’ernes rulleskøjtetrends blev senere hen videreudviklet med andre sjove sager. Kickboards blev efterfølgende det helt store hit til rullende oplevelser i det fri.GOMO 3-Wheel Her på Bikester.dk finder du mange populære mærker og modeller, så dine børn også kan være med, når der skal køres om kap derhjemme på villavejen eller i skolegården.

 

Sprudlende legetøj der understøtter energi og fart

 

De første kickboards så dagens lys i 1999. Siden dengang, er løbehjulene opdateret og modificeret, så Bikester.dk i dag byder på de sidste nye modeller inden for genren. Der er intet federe, end at rulle omkring på en af de trehjulede, som stimulerer og udfordrer motorikken.

 

Et forspring på asfalten

 

Noget med hjul taler til det indre barnesind. Sko med hjul, cykler, rulleskøjter, skateboards eller kickboards. Det er cool og sejt at give den gas, mens der udøves tricks. På flere af modellerne kan forhjulene dreje, så der er mulighed for at navigere rundt i sving og kurver. De forskellige mærker har naturligvis sørget for brede platforme, så barnet kan stå trygt og sikkert på brættet. Skridsikre overfladematerialer gør det desuden ekstra komfortabelt at være på farten. Husk dog alligevel altid at give dit barn en hjelm på, samt yderligere beskyttelsesudstyr som giver ekstra sikkerhed.

 

Hylende morsomt undervejs

 

Spark og afsæt så med det ene ben! Det er måden, som får barnet fremad på et af de funktionelle kickboards. Solide og fleksible gummidæk sikrer et godt flow på underlagene, så det er komfortabelt at være på farten. Samtidig sørger en effektiv bremse for, at farten altid kan sænkes. Takket være et justérbart T-styr, sikres et fast og solidt holdepunkt, der gør det nemt at manøvrere rundt på de livagtige boards. Når barnet ikke lige bruger løbehjulet, kan det foldes sammen på praktisk vis, så det ikke står i vejen og fylder. Vælg blandt forskellige modeller og farver her på Bikester.dk!