Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Gokart og kettcar
Gokarts: Drømmen bliver til virkelighed
Små børn kunne selvfølgelig godt tænke sig selv at måtte køre bil ligesom mor og far. Gokarts og kettcars er derfor gode, alderstilsvarende løsninger på dette dilemma. I en sådan vil den lille føle sig sejere end nogensinde og vil på en legende vis på brændt en masse skøn energi af. Vigtigt er det at vide, at nogle modeller kommer med et justerbart sæde, hvorved det kan vokse med barnet længere.

Kettcars & Gokarts

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Fra sæbekassebil til kettcar

Lige siden man begyndte at producer biler, har børn lavet kopier af dem. Det illustrerer med al tydelighed, at børn har en naturlig trang til at efterligne deres forældre – også i leg. I gamle dage måtte man bygge de såkaldte sæbekassebiler selv. Sidenhen opfandt man gokarts, men efterhånden blev disse udstyret med motor. Da gokarting, eller karting som det også kaldes, blev en sport, dukkede der et nyt segment af pedaldrevne vogne op, som kaldes kettcars. Du kender dem måske fra institutioner, hvor børnene elsker at drøne rundt i pedaldrevne biler. Vi har samlet vores udbud indenfor dette segment under overskriften kettcars & gokarts.

Sjovt og sundt

Kettcars & gokarts er en sjov måde for børn at få motion på, hvilket vi hos Bikester.dk er fuldt ud opmærksomme på. Puky F 20Børnene cykler afsted, fuldstændig opslugt af at lege, at de er i en bil. Børnene får motion uden overhovedet at tænke over det, og de træner i øvrigt de selv samme muskler, som de sidenhen får brug for, når de skal køre på cykel. Så længe man holder dem borte fra gader og veje, hvor der kører biler, er det præcis den type leg, som de fleste forældre gerne ser deres børn engagere sig i.

Puky – når leg og sikkerhed går hånd i hånd

Her på Bikester.dk har vi valgt at føre mærket Puky. Puky har produceret køretøjer til børn i Tyskland siden 1949. Først i form af løbehjul, og sidenhen også kettcars & gokarts. Det er med andre ord en virksomhed med en lang erfaring i at lave produkter, der kan tåle den hårde medfart, børn nogle gange giver dem. Derudover har Puky som tysk producent haft årtier til konstant at udvikle sikkerheden af produkterne i overensstemmelse med de strenge tyske krav. Desuden har Puky også længe haft en politik, der går ud på at være i dialog med skoler og institutioner. Her får Puky hele tiden tilbagemeldinger på, hvad der er godt, og hvad der er mindre godt ved de eksisterende produkter og tilpasser derefter produkterne derefter. Når det er sagt, skal det dog også bemærkes, at bare fordi sikkerheden er i højsædet, så behøver det jo ikke at være kedeligt. Og lige såvel som at Puky laver kettcars & gokarts, der er sikre for børnene, så laver de også produkter, der er spændende at se på.