Nytårsforsæt? | #1: Begynd at cykle igen
Online cykelhandler

Ethjulede cykler

1 Produkter
Filter
Nulstil

Hjulstørrelse in Zoll

  • 16

Mærke

Serier

  • Only One Unicycle 1

Farve

  • hvid

Pris

kr
til
kr
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Ethjulet cykel
Ethjulede cykler: Til balance-eksperter
De fleste af os ved, hvordan man cykler, men de fleste af os ville tøve en ekstra gang, hvis vi blev præsenteret for en ethjulet cykel. Har man dog først tag på balancen og på indstigningen, kan man glæde sig over en helt særlig kørefornemmelse og en manøvredygtighed, der tillader en også at køre baglæns og at dreje på stedet - næsten alt er muligt. En ethjulet cykel er måske på mange måder ikke den mest praktiske cykel, men den kan med garanti give adgang til helt nye udfordringer og eventyr.
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
OnlyOne Einrad, white white
OnlyOne
Einrad, white
729 DKK
gratis forsendelse
  • Versioner: 16"
OnlyOne Einrad, white
Yderligere oplysninger

Sjov og træning på en ethjulet cykel

Man forbinder dem oftest med cirkusartister og andre gøglere, men i løbet af de senere år er det blevet en trend for alle og enhver at praktisere kunsten i at cykle på ét hjul. I hvert fald herhjemme i Danmark er denne cykelform først og fremmest forbundet med artisteri og street-aktiviteter, men ser man mod udlandet, så dyrker man disciplinen på et helt andet niveau. Der spiller man hockeykampe på ethjulede cykler, og man har også masser af konkurrencer på lige fod med alle mulige andre gængse cykelkonkurrencer. Uanset hvilket niveau du cykler på, så er der nok af modeller at vælge imellem her på Bikester. Nybegyndere, trænede eller avancerede ryttere vil alle få særlige oplevelser med denne sjove cykelform, der stiller høje krav til ens balance. Det er netop nøgleordet – balance, der sammen med motorikken udvikles og udfordres på sjoveste vis. Når først man har lært teknikken, så kan man cykle omkring som på en almindelig cykel, for så går tingene helt af sig selv uden, at man tænker nærmere over det. QU-AX Profi ISISUdvalget med ethjulede cykler vil med garanti bringe glæde blandt børn, men voksne kan også være med, når der skal trænes, støttes og trædes i pedalerne.

En ny måde at cykle på

Der er flere måder at kommer op i sadlen på, når man skal i gang med cykle på en ethjulet. Den klassiske startteknik læres bedst ved at holde fast om noget, så man kan støtte sig og dermed bedre sætte fra. Er man mere rutineret, så lader man blot cyklen hælde lidt forover i en let nedadbøjet position, hvorefter man placerer bagdelen i sadlen, samtidig med at man sætter i fart. Når man har investeret i udvalget med ethjulede cykler, så kommer man ikke uden om forskellige former for beskyttelse. Det gælder både hjelm og knæ- og albuebeskyttere, som naturligvis også findes her på Bikester. Nu hvor denne type af cykel primært er designet til børn, så tilbydes de naturligvis også i farver der passer til dette kræsne segment. Det betyder lækre farver i alt fra gul eller pink dæk til masser af andre muligheder. Motion kan dyrkes på mange måder, og hvorfor ikke på en af disse fede ethjulede cykler, der imponerer og fascinerer med deres designs, der i den grad sætter balancen på prøve. Når man på et tidspunkt er blevet rigtig rutineret i at cykle, så kan man begynde at lave stunts og tricks eller deltage i nogle af de forskellige konkurrencer og events landet over.

Dette websted bruger cookies og pixel tags for at forbedre dens funktionalitet og for at give dig interessebaseret reklame, f.eks. på sociale medier. Se vores privatlivspolitik for mere information - særligt; om hvordan du forhindrer cookie-indstilling og pixel-tagsporing på din enhed i fremtiden. Enig