Online cykel shop – Bikester
Op til -60 %* på udvalgte cykler
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Trehjulet cykel
Sjov og bevægelse
Der findes naturligvis også fartøjer til de helt små. På sådanne køretøjer lærer de små den rullende cykel-bevægelse at kende, og de vil med garanti elske den. Det er derfor en perfekt træning både til den "rigtige" cykelverden, men ogsåb lot til barnet selv, der på en legesyg vis kan udvikle både muskler, motorik og balance.

Børnekøretøjer

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

En trehjulet hører til barndommen

Det giver minder for livet – lige fra de første spæde træd i pedalerne og indtil man mestrer balancekunsten og koordinationen til fulde. At lære at cykle starter tidligt, og i løbet af måneder og år går man fra trehjulede og støttehjul til voksenudgaver. Derfor har de kære små brug for forskellige typer af børnecykler op gennem årene. Her på Bikester finder du et varieret udvalg, så ungerne kan udvikle motorikken og inden længe blive ægte cyklister på egen hånd.

Dine børn vil elske at cykle fra første dag

Ungerne starter tidligt med at plage om cykler. Det er der dog en lovlig grund til, for hvilke forældre kan stå for en søn eller datter, der er motiveret for at lære cyklingens balancekunst? Puky FitschAlle forældre er naturligvis også parate til at hjælpe guldklumperne på vej, for det er også en spændende udfordring at få ungerne godt på vej med de værktøjer, de nu engang har brug for. Udvalget af børnecykler byder på mange forskellige typer af cykler, der indebærer alle trin i indlæringsfasen, og helt op til større modeller til store børn og teenagere. Stelstørrelse og antal tommer gør det nemt at vælge den cykel, som netop passer til barnets højde og niveau. Børn vokser jo hurtigt, og derfor skal der ikke mange måneder og år til, inden den står på et nyt cykelkøb. Det gælder alt fra trehjulede cykler og løbecykler til gokart-lignende modeller og større børnecykler, så de små og store poder kommer igennem alle stadier, som det nu hører sig til.

Forkæl ungerne med de rette cykler

Børn elsker at cykle. Det giver frisk luft og motion på alle måder, og samtidig kan man race om kap med vennerne og veninderne. På en cykel får man ganske enkelt en masse sjove oplevelser, hvad enten det er på baner, i skoven, i skolegården eller på en decideret cykelferie. Udvalget af børnecykler byder på noget for enhver aldersgruppe, og de forskellige mærker lever op til alle de krævende sikkerhedsstandarder. Desuden er farveudvalget omfattende, da børn normalt er vilde med farver, mønstre og masser af spræl på tingene. Alt efter smag og behov finder du flere typer af børnecykler, hvor nogle er med få, og andre er med mange gear, mens nogle er ret enkle i designet, og andre er monteret med masser af udstyr og tilbehør. Uanset hvad, så kan du altid opgradere cyklen - og husk at investere i en cykelhjelm plus andet sikkerhedstilbehør, så ungerne er godt klædt på i trafikken.