Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Tyvstart på Bright Friday | To nye tilbud hver dag

E-bikes Hybrid

23 Produkter
Relateret til: hybridcykler
 1. Hybridcykler Herrer
 2. Hybridcykler Damer
Mærke
 • 1
 • 18
 • 2
 • 1
 • 1
Serier
 • 2
 • 4
 • 6
 • 5
 • 2
Pris i kr.
Kundeanmeldelser

E-Crossbikes: Ganske enkelt hurtigere

Disse E-bikes forener crossbikens alsidighed med moderne motorteknologi for et endnu brede indsatsområde. På de slanke hjul, der nu understøttes af den stærke motor, er man let undervejs både i terræn og på fast underlag. Det er den perfekte cykel til dem, der både har lyst til sjov og spas i terrænet, men som også ønsker sig en hverdagskompatibel cykel, og som kan se fordelen i en smule ekstra motorhjælp. Har man i øvrigt i sinde at opnå højere hastigheder, bør man satse på en cykel med hydrauliske skivebremser.

E-crossbike E-hybridcykel
Sorter efter
 
Side 1 af
1

Elcykler er kommet for at blive

Ved første tanke virker det simpelt, og man kunne måske have gjort det noget før. At montere en motor på en cykel har dog været lidt af et eksperiment for årtier tilbage, men i dag har rigtig mange cyklister taget elcykler positivt til sig. Man får nemlig stadig motion, da motoren ikke virker som på en knallert, men har begrænset ydeevne og dermed stadig kræver, at man selv hjælper til. Rigtig mange nyder i dag godt af et ekstra skub bagi på en af de mange fede E-crossbikes. Disse moderne crossbikes har mange fordele. Ikke nok med, at motoren er den store drivkraft og innovation, for også selve stellet og resten af udstyret og tilbehøret er designet med kreativitet in mente. Det er nemlig et hybridt design, som parrer flere cykeltyper i ét og samme look. Crossbikes er naturligvis fremstillet til brug i stenet, støvet og mudret terræn, hvilket betyder masser af inspiration fra den klassiske MTB. Der er dog også lidt mildere stilarter med inde over, i form af fordele fra citybikes og racercykler. Alt det bedste fra de forskellige cykelmodeller er smeltet sammen samtidig med, at der er påsat en motor med opladeligt batteri. HAIBIKE SDURO Cross 7.0Dermed har man alle odds på sin side og kan køre i præcis den type terræn, man har lyst til.

Nyd godt af cykelbranchens nyudviklinger

Nogle ser det som snyd at køre på e-bike. Men når man så bliver overhalet af en cyklist med hjælpemotor, så bliver man alligevel lidt misundelig. Er man ude på lange, trættende ture eller har man rent fysisk brug for hjælp fra en motor, så er E-crossbikes det helt perfekte valg. Det kan også være, man blot ønsker lidt ekstra sjov og lir, for disse fede cykler er den rene luksus. Det er cykler, som ikke viger for nogle vejrforhold eller elementer i naturen. Samtidig er der også noget elegant og smidigt over E-crossbikes, så man med fordel også kommer nemt omkring i bymiljøer til hverdag. Det er cykler til brug alle ugens syv dage, hele året rundt, da en hybridcykel netop dækker alle behov og kørselsinteresser. At der så tilmed er motor på, gør blot tingene endnu mere sjove og komfortable. Så bliv en del af e-trenden, så du også kan følge med på stier og i skove, på din helt egen model. Udvalget her på Bikester er alsidigt og til både damer og herrer, så klik ind og tag et kig på valgmulighederne.


Brug for hjælp?
Skriv til os via kontaktformularen, hvis du har spørgsmål eller besøg vores FAQ-side.
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes