Online cykel shop – Bikester
Alt til cykelferien

Vermont E-bikes

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Funktionalitet og holdbarhed

Vermont e-bikes står for funktionalitet og holdbarhed. På Bikester tilbyder vi et stort udvalg af e-cykler fra producenten. Vermont FlorenceCyklerne er alle sammensat af markedets bedste komponenter, og så er de som skabt til dig, der søger en god hverdags- og bycykel.

Komponenter udvalgt med omhu

Det tyske mærke Vermont har indhentet de bedste cykeldele fra markedets dygtigste producenter rundt om i verden. Blandt andet er aluminiumsrammerne til deres cykler hentet fra Asien, der er specialister på området, mens mange Vermont e-bikes fås med hjul og andre cykeldele, der er produceret af velkendte mærker som Shimano, Mavic og Shram. Det har resulteret i cykler bestående af holdbare og funktionelle komponenter. Du kan således være sikker på at få det bedste, når du investerer i en cykel fra Vermont.

En pålidelig e-cykel til hverdags- og bykørsel

Alle Vermont e-bikes har gennemgået en omfattende kvalitetskontrol, der er med til at sikre dig et produkt, du til enhver tid kan regne med. Det er den høje kvalitet, der gør Bikester stolte af at præsentere dig for en række e-cykler fra mærket. Vermont e-bikes henvender sig specielt til dig, der søger en pålidelig e-cykel til hverdags- og bykørsel. Aluminiumsrammen med den lave indstigning gør det let og ligetil at stige på cyklen, mens den kraftfulde elmotor og det stærke batteri sørger for, at du kommer godt frem til samtlige destinationer. E-cyklerne fra Vermont sælges desuden med effektive bremser, der til enhver tid og i al slags vejr sørger for, at du får en god og sikker opbremsning.