Online cykel shop – Bikester
Festlige X-Mas deals med op til -70 %1 rabat
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
S-Pedelecs 45 km/t – topklassen inden for elcykler
S-Pedelecs (Speed Pedelecs) egner sig bedst til lange strækninger, når du ønsker at komme hurtigt og miljøvenligt fra A til B. Sammenlignet med en konventionel Pedelec stopper elmotoren her først ved 45 km/t i stedet for ved 25 km/t. Grundet den højere hastighed er det vigtigt at være opmærksom på de relevante bestemmelser inden for området.

S-pedelecs 45km/h

0 Produkter
Beklager, din søgning gav ingen resultater blandt vores sortiment

Når der skal ekstra fart over feltet

Hvis du er fartglad og stadig ønsker at cykle, så er S-pedelecs 45km/h måske noget for dig.HAIBIKE Trekking S 9 Diamant De hurtige elcykler kræver godt nok som minimum et knallertbevis, men til gengæld får du et mere miljøvenligt transportmiddel. Med en fart på helt op til 45 km/t kommer du hurtigt og effektivt frem mellem alle dagens stationer og ærinder. På pedelecs med en maksfart på 25 km/t er valget om at bruge cykelhjelm dit eget. Når du kører på S-pedelecs 45km/h, skal du dog følge ordensmagtens regulativer, der siger, at det er obligatorisk at bære hjelm. Når du begiver dig rundt i by- og landzoner, skal du blot huske, at det ikke er tilladt at anvende cykelstierne. Her hos Bikester.dk sørger vi for, at du får fart i hjulene med vores udvalg af supercykler, der stadig giver dig motion, da den kun kører, når du træder i pedalerne.

Kom hurtig frem på din helt egen knallertcykel

Det behøver ikke at være en tung byrde at køre på S-pedelecs 45km/h. Modeller med ramme i kulfiber skærer betydeligt ned på vægten, så du let og elegant kan manøvrere omkring. Der er dømt fuld styrke på alle dine cykelture. Tag lange ture med masser af terrænudfordringer, som din S-pedelecs 45km/h klarer med lethed. Udnyt lasteevnen, og montér cykeltasker eller -kurve. Der er masser af plads til din oppakning. Trækkraft i centermotoren, og batterier, der nemt lades op, sender dig afsted med raketfart på ture på mellem 60-140 km på en ladning – afhængig af vejr og din ydeevne i pedalerne. Du kan godt glæde dig til at komme helt nye steder hen. Farten åbner op for nye muligheder og sparer dig tid. Husk blot det rette beskyttelsesudstyr, så du føler dig godt klædt på til at nyde de mange gear samt hastigheden.