Online cykel shop – Bikester
Tag på cykeleventyr i weekenden
30 DAGES RETURRET GRATIS RETUR
Ladcykler – miljøvenlige transportvidundere
Med en ladcykel kan du transportere dine børn sikkert på den rummelige bagagebærer forrest på cyklen eller foretage store indkøb uden at skulle bruge tid på at lede efter en parkeringsplads. Alt afhængig af dine behov fås ladcykler også med andre bagagebærere samt i en elektrisk version. Dette giver dig et seriøst og miljøvenligt alternativ til bilen – især i byen – og du behøver ikke længere bekymre dig om trafikpropper.

Ladcykler

3 Produkter
Filter
Nulstil

Ramme - Design

 • Longtail ladcykel 2
 • Tohjulet ladcykel 1

Energitæthed i Wh

Wh
Wh

Minimum rækkevidde i km

km
km

Hjulstørrelse

Type sadelpind

 • Sænkbar 2
 • Patentsadelpind 1

Vægt i kg

kg
kg

Totalvægt i kg

kg
kg

Farve

 • gul
 • hvid
 • sort

Serier

 • Creme Happy Wagon 2

Pris

DKK
til
DKK
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Filter
Sorter
Mest solgte produkter Nyheder Bedst bedømte Pris faldende Pris stigende Nedsatte produkter
Benno Bikes eJoy 5i Easy On, gul
Benno Bikes eJoy 5i Easy On, gul gul
Benno Bikes
eJoy 5i Easy On, gul
Vejl. udsalgspris 32.729 DKK 27.699 DKK
 • Versioner: One Size | 45cm (26")
- 15 %
Creme Happy Wagon 5-trins, sort
Creme Happy Wagon 5-trins, sort sort
Creme
Happy Wagon 5-trins, sort
Vejl. udsalgspris 31.239 DKK 27.999 DKK
 • Versioner: 44,5cm (24")
- 10 %
Creme Happy Wagon 5-trins, hvid
Creme Happy Wagon 5-trins, hvid hvid
Creme
Happy Wagon 5-trins, hvid
Vejl. udsalgspris 31.239 DKK 27.999 DKK
 • Versioner: 44,5cm (24")
- 10 %

Et godt alternativ til en bil

Store og velkendte mærker eller små nichemærker. Rigtigt mange forskellige cykelmærker designer ladcykler, så du kan vælge efter dine behov her hos Bikester.dk. I stedet for bil nummer to vælger mange folk at investere i en af de praktiske cykler med lad. Det er både godt for budgettet, miljøet og helbredet. Du får nemlig motion, samtidig med at du skåner miljøet for emissioner.

Cykling med ekstra meget plads

Den er genial, når du har ekstra pladsbehov.Metz E-Packr 8.0 En ladcykel kan nemlig i de fleste tilfælde bære op til 100 kg – udover dig selv – på cyklen. Dermed får du en cykelmodel med plads til det meste af familien. Mor eller far sidder på sadlen og styrer løjerne, mens ungerne hygger sig foran fra første parket i selve ladet. Når børnene er sat af ved børnehaven eller skolen, kan du runde supermarkedet på hjemvejen. Det er blot at udnytte den store pladskapacitet, så du kan få handlet stort ind. Ladcykler er også blevet populære som firmacykler i bymidten, hvor de er nemme at komme omkring med på til diverse ærinder. Desuden slipper du for at skulle betale parkeringsafgifter – altid en bonus.

Se alle de smarte modeller hos Bikester.dk

Hvordan ser terrænet ud i dit område? Hvis du dagligt bliver udfordret af bakker samt andre krævende strabadser, kan du med fordel vælge en ladcykel. Hvis du ikke kan magte en almindelig cykel, er en el-ladcykel også et oplagt valg. En hjælpemotor sørger for effektiv fremdrift, hvad enten du cykler alene eller har børn eller varer med på turen. Inden du begiver dig afsted for første gang, så husk en forsikringsgodkendt cykellås. Skal du ud på længere cykelture, kan du med fordel investere i en GPS. Vælger du en model med stort lad, kan du trygt pakke til en fiske- eller campingtur med plads til telt, rygsæk og andre ting.

Ud i det blå med lad på!

Her hos Bikester.dk imødekommer vi dine specifikke behov, så du får plads til den oppakning, du har brug for. En ladcykel er i dag ikke blot en cykel med en stor kasse foran. Designudviklingen har gjort, at cyklerne passer perfekt ind i det moderne bybillede. Derfor finder du også forskellige varianter, hvad enten det er med plads til alle dine indkøb eller blot til en sportstaske og en ramme øl eller sodavand. Vælger du en model med bagagebærer opnås yderligere opbevaringsplads, så du ikke behøver at lade vigtige ting blive hjemme.