Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


Cross Cykler

(7 Produkter)

  Køn

Valgt:
  •  
  •  
  •  

  Farve

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Cross – alletiders mærke til det brede segment

Der dukker efterhånden flere og flere niche-mærker op, som forsøger at holde specialet på et bestemt cykeldesign. Men hos bulgarske Cross har man en bred medarbejderpalet af specialister, som kan varetage alle mulige typer af opgaver, hvilket igen fører til et varieret udbud af forskellige cykelmodeller. Derfor er rækken med Cross cykler også blevet hele folkets mærke, da både damer, mænd og børn bliver forkælet med højkvalitetscykler, der gør sig super godt på de danske stier, veje, parker og skove. Cross Areal URBDet er mærket, man altid falder tilbage til, da man ved, at man opnår fuld tilfredshed på alle parametre.

Med Cross kan du cruise derudad i dit eget tempo

Det er først og fremmest ens personlige behov, der sætter barren for, hvilken cykel man skal vælge. Man køber en model, der passer til ens daglige cykelrutiner, men man kan også vælge en model, som skal bruges til ren sjov og spas. De mest solgte modeller af Cross cykler hører til blandt urbane citybikes, som folk især bruger i byerne som ren og skær transportmiddel. Når det så er weekend eller ferie skal der naturligvis være plads til mere luft under vingerne i form af action og udfordrende terræn. Her hjælper udvalget af Cross cykler dig også perfekt på vej, så du kan suse afsted på en MTB, klatre på bakker med en trekkingbike, tulre rundt på en elcykel eller alt muligt andet. Alle behov og budgetter tilgodeses. Så alle folk får gavn af motion samt naturens egne glæder.

Cross hjælper dig fremad på alle måder

Hos Cross går man all-in på alle parametre. Det betyder, at du får en tohjulet, der både er fremstillet i topkvalitet, men som også ser godt ud rent æstetisk. Ligesom med ens tøj, tilbehør og udstråling må en cykel nemlig gerne sende nogle personlige signaler. Med bagdelen placeret i en af disse fremragende Cross cykler ved alle, hvor god en smag man har – og når så kvaliteten samtidig smitter af på omgivelserne, så er enhver ny cykelkøber allerede inspireret til at vælge bulgarsk superpower.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling