Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.


Puky Løbehjul

(4 Produkter)

  Farve

Valgt:
  •  
  •  
  •  
  •  

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
1
 
SORTER EFTER
Side1af
1

Lækre løbehjul i høj kvalitet

De fleste har på et eller andet tidspunkt i deres barndom haft et løbehjul. Et løbehjul er noget, som alle børn nyder at lege med og køre af sted på. Det er nok en sammenblanding af, at det er let at stå af og på, og det er let at køre meget hurtigt. Nogle havde måske en hjemmebygget udgave, mens andre måske var så heldige at have et Puky Løbehjul. Denne tyske producent er nemlig en klassiker indenfor markedet af børnekøretøj. De har leveret deres fantastiske løbehjul, cykler og meget mere til markedet i mere end 60 år. I dag er det nu også kommet på mode for voksne at transportere sig på et løbehjul. Det drejer sig om specielt tilpassede løbehjul til voksne. Voksenløbehjul er ikke kun større, de er også meget mere robuste. Det hænder, at man ser en voksen på cykelstien i København, som kører til arbejde på sit løbehjul. Og det er smart, for det er for det meste modeller, der kan foldes sammen. Det kunne jo være, det begyndte at regne. Det kunne også være, man bare var træt, og hellere ville tage toget eller bussen hjem. Så er det nemlig, at man lige kan klappe løbehjulet sammen og uden problemer have det med uden at skulle betale. Men løbehjul hører nu oftest børneverdenen til. Og det er også til børn, at man kan få et flot Puky Løbehjul i et børnevenligt design og flotte farver. Kig nærmere på vores udvalg i de absolut allerbedste Puky Løbehjul. Der må være en model, der passer til familiens lille dreng eller pige.

Bagom varemærket

Puky har base i Tyskland, hvor det også blev grundlagt mange år tilbage. Det er et firma, som har formået at opbygge en solid og vedvarende plads på markedet indenfor børnekøretøj. I dag sætter de standarden for andre firmaer indenfor branchen. Firmaets succes skal ses i lyset af en konstant søgen efter at udvikle de sikreste og mest børnevenlige køretøjer. Deres forskellige produkter retter sig mod børn på 1 år og for det meste op til 8 år. Siden starten har de satset stærkt på at udvikle sikre og børnevenlige cykler, Gocarts , løbecykler og mange andre slags køretøj til børn. Kvaliteten har altid været i højsæde ligesom sikkerheden. Dette har også fra starten betydet, at intet produkt kommer på markedet uden at være testet af uafhængige myndigheder. Samtidigt med at have fået renommé for at levere kvalitetscykler og løbehjul designet perfekt til børns behov, så er firmaet også anerkendt deres flotte design i friske farver. Puky Puky Løbehjul, ligesom andre typer af de køretøjer de fremstiller, er også kendetegnet ved det specielt solide stel. Det holdbare stel gør, at løbehullet kan holde år ud og år ind. Et produkt fra Puky går videre fra en søskende til den næste, fordi de er så svære at slide op. Dette gør også, at et Puky Løbehjul har en høj værdi i videresalg. Når børnene er vokset op, hænder det jo ofte, at man sætter tingene og børnetøjet til salg. Det er en god måde at få mere plads på loftet eller i garagen.

Køb Puky Løbehjul gennem Bikester.dk

Løbehjulene fås i forskellige design og farver, hvilket gør, at der er noget for enhver smag. De typiske farver er for eksempel: hvid, rosa, rød, blå og sort. Alle produkter fra denne producent er i højeste kvalitet og holder derfor ekstra længe. Læg mærke til de fordelagtige priser på Puky Løbehjul! Et løbehjul fra denne fabrikant er en garanti for, at dit barn får det bedste, det mest sikre produkt på markedet. Løbehjulene i sig selv er praktiske og komfortable. I midten er der en platform, hvor man kan hvile fødderne, når man kører derudaf. Hjulene i sig selv har bløde dæk. Der findes også en ringeklokke på løbehjulene og behagelige håndgreb. Det er alt sammen med til at øge komfort og sikkerhed. Nogle gange kan børnene jo køre lang tid ad gangen, og så er de tekniske finesser, som Puky produkter har, vigtige at have med. Der er mange fordele ved at vælge et Puky Løbehjul til familiens lille dreng eller pige, først og fremmest fordi:
  • De fremmer motorikken
  • De fremmer balanceevnen
  • Det er en sjov øvelse
Når du har bestilt dit barns næste løbehjul, så husk at du også gennem Bikester.dk kan købe det nødvendige tilbehør som en hjelm. Mange vil også foretrække, at deres barn har knæ - og albuebeskyttere på i tilfælde af, at de skulle vælte. Så slå jer ned i sofaen, gerne hele familien, og kig vores store produktudvalg igennem. Børnene har jo selv tit klare ideer om, hvad de gerne vil have, hvilke farver de kan lide, og hvad deres Puky Løbehjul skal kunne. De har måske set naboens børns løbehjul og kender mærket. Fra vi har modtaget din bestilling, går der kun få dage før at varen bliver leveret. Det er også godt at vide, at man altid har 100 dages returret, såfremt man kan vise kvittering og varens emballage er ubrudt.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling