Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.


ABUS Låse

(164 Produkter)

  Pris (kr.)

  • kr. - kr.
    Anvend

  Kundeanmeldelser

Valgt:
SORTER EFTER
Side1af
3
 
SORTER EFTER
Side1af
3

Behold cyklen med en Abus lås

Der findes næppe noget mere irriterende, end at komme ud fra biografen eller et andet sted en sen aften og opdage, at ens cykel er blevet stjålet. Men det var den nok ikke blevet, hvis man havde brugt en Abus lås til at sikre den med. En Abus lås er andet end en cykellås, for Abus er et af de største mærker i verden, når det kommer til sikkerhedslåse, og mærket er blandt andet kendt for sine hængelåse. Hængelåsen er en metalboks med en u-formet bøjle for oven, som man kan låse op enten med en nøgle eller med en kodelås. En hængelås er imidlertid ikke så hensigtsmæssig til at låse cykler, da en kraftig kæde med en hængelås ville fylde for meget og være for uhåndterlig, så derfor findes der en Abus lås, som er en særlig cykellås, der er meget nemmere at have med at gøre. Cykellåsen består af en relativt tynd stålwire indkapslet i plastic og med en integreret lås i enderne, som ikke fylder ret meget. Det giver en særdeles fleksibel cykellås. Takket være den tynde wire kan låsen gøres længere, uden at den fylder mere, så man også kan låse sin cykel fast til stationære emner, for eksempel et vejskilt eller et cykelstativ. Abus Online Shop

En Abus lås er solid og fleksibel

Mange kan sikkert huske de gammeldags cykellåse, som sad fastmonteret på stellet lige bad sadlen. Disse låse bestod af en boks for oven, og så kunne man trykke en pal ind gennem hjulet, så den klikkede sig fast i en modsvarende cylinder på den anden side. Men disse låse var ikke særligt solide, og de var følsomme over for vejr og snavs. Desuden kunne man let glemme den rigtige kombination. Derfor så en Abus låstil cykler dagens lys i starten af 1970’erne, og denne lås var en kædelås. En Abus lås er som oftest en utroligt stærk stålwire med en snaplås. Man presser ganske enkelt den ene ende af wiren, som er forsynet med en pal, ind i låsemekanismen i den anden ende af wiren, og klik – så er cyklen låst. Kædelåsen er lang nok til, at man kan stikke den gennem både for- og baghjul, og dermed rundt om stellet, eller gennem hjul eller stel og omkring en fast genstand såsom et vejskilt eller et cykelstativ. Dermed kan eventuelle cykeltyve ikke uden videre fjerne cyklen med lås, men skal have hele cykelstativet med. Wiren er så stærk, at den kræver en kraftig boltsaks at bide over, og det er jo de færreste, der går undt med sådan en i lommen. Abus lås findes også som den såkaldte bøjlelås, og mange typer findes på internetbutikken bikester.dk, for eksempel:
  • Winner cykellås
  • My First Abus cykellås
  • Abus uGrip Chain cykellås
Find alt det bedste cykeludstyr på bikester.dk – til cyklen og cyklisten, til professionelle og amatører, til børn og voksne.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-18.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!
Skriv en anbefaling