Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Mærke
 • 33
 • 70
 • 5
 • 4
 • 2
 • 1
 • 2
 • 48
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
 
Side 1 af
3

Cykelkurve fra de allerbedste mærker

Det kan være særdeles besværligt at skulle have både taske, indkøbsposer, og hvad man ellers har brug for, med på cyklen. Med en cykelkurv kan du have det hele. Der findes et hav af forskellige cykelkurve – nogen er spændt fast på cyklen, andre kan tages med og gøre det ud for for eksempel kurven i supermarkedet. Du kan få en cykelkurv i flet, en i sort, en stor eller en lille. Du kan sågar få en cykelkurv til din hund. Udvalget på Bikester.dk er stort. I denne kategori finder du både kufferter & kurve. De findes i alle afskygninger og prisklasser. Bikester.dk har cykelkurve fra de bedste producenter på markedet. Du kan for eksempel finde disse meget populære cykelkurve:
 • Klicfix cykelkurve
 • Basil cykelkurver
I det følgende vil Bikester.dk give dig information om de forskellige former for cykelkurve, som findes i kategorien. På den måde håber vi at kunne inspirere dig til, hvilken specifik cykelkurv du gerne vil have. Cykelkurve

Hvilken cykelkurv skal du have?

Grundlæggende har Bikester.dk delt vores udvalg af kufferter & kurve op i følgende tre kategorier:
 • Almindelige cykelkurve
 • Cykelkurve til bagagebærer
 • Cykelkuffert i hård skal
En almindelige cykelkurv sættes ofte fast på styret. Den kan være udformet på mange forskellige måder. Specielt på citybikes har den gammeldags cykelkurv i flet af pil fået en renæssance. Nogle pynter dem med ranker af blomster. Det ser flot og festligt ud. En cykelkurv i flet af pil vejer dog ofte en del mere end en traditionel cykelkurv i flettet stål. Til forskel fra en cykelkurv i flet af pil kan den traditionelle i stålflet ofte spændes fast på cyklen. Det kan være en fordel, fordi du derved ikke er nødt til at slæbe den med, når du går fra din cykel. Din cykelkurv kan desværre også blive stjålet. En cykelkurv kan desuden fås til din bagagebærer. Hvis du ofte har meget bagage med dig på din cykel, kan det være en fordel at have en cykelkurv både foran og bagpå. En cykelkurv til bagagebærer kan blandt andet fås med ekstra høje sider, så du kan have indkøbsposer eller lignende stående deri. De findes både i pileflet og i stålflet. Vil du gerne sikre din bagage ekstra godt kan du desuden finde såkaldte cykelkufferter på Bikester.dk. Disse er en lukket kasse, som kan monteres på bagagebæreren. Som navnet antyder, er en cykelkuffert en kuffert, som kan lukkes. Derved kan dine ting ikke falde ud. De findes sågar med lås. Det er måske en godt idé, hvis du ofte skal have din bærbare computer med på cyklen eller fortrolige sagsmapper eller lignende. En cykelkuffert har en hård skal og din bagage bliver derfor bestykket imod vind og vejr. Ud over cykelkurve til at transportere traditionel bagage, kan du desuden finde cykelkurve til hunde. Det kan være både besværligt og farligt at have en hund løbende i snor ved siden af cyklen, derfor kan en cykelkurv til din hund være meget praktisk.

Overvej en cykeltaske som alternativ til din cykelkurv

Foruden en cykelkurv kan du også finde såkaldte cykeltasker på Bikester.dk. Cykeltasker leder måske umiddelbart tankerne hen på stor opbagning, der dingler på hver side af bagagebæreren. Moderne cykeltaster er dog langt mere avancerede. Mange cykeltasker ligner fuldkommen en cykelkurv og kan sættes fast enten foran eller bag på, lige som man ville gøre med sin kurv. Hvad er så forskellen? En cykeltaske er lavet i stof og kan derfor pakkes sammen. De er lavet til at være en kombination mellem en taske og en cykelkurv. Derfor kan de nemt tages af cyklen og bruges til almindelig taske. Det kan være fordelagtigt frem for at skulle slæbe rundt på en stiv cykelkurv. Fordi cykeltasker er lavet i stof kan de desuden fås i langt flere forskellige mønstre, farver og designs end cykelkurve. Cykeltaster fås både til styret og bagagebæreren, og der findes også designs specielt egnet til transport af kæledyr. Desuden findes cykeltasker i et hav af specielle typer. Der findes for eksempel cykeltasker, der kan monteres på sadelpinden og forskellige steder på stellet. De findes i alt fra bittesmå tasker, hvor der kun er plads til et dankort og en mobil, til kæmpestore, hvor du kan have bagage til en hel uges ferie. Fordi cykeltasker er lavet i stof, er de naturligvis ikke lige så modstandsdygtige overfor vind og vejr, som cykelkurve er. Tager du alligevel altid din cykelkurv med dig, kan de dog være utroligt praktiske. Du kan finde begge dele på Bikester.dk. Vi håber du finder præcis den cykelkurv- eller taske, som passer dig.


Brug for hjælp?
Kontakt vores kundeservice: man-fre 10.00-17.00
78 77 40 68
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 70 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4
Tilfredse kunder
Er du tilfreds med vores service? Skriv en anbefaling til andre!