Kan du ikke se det sikre browservindue fra PayPal?

Klik her
for at åbne det.

Din bestilling er lige straks gennemført. Vi takker for din tålmodighed.

Sommerkup - Få det bedste ud af sommeren til en god pris

CatEye Cykelcomputere

10 Produkter
Funktion
  • 1
  • 1
  • 3
Pris i kr.
Kundeanmeldelser
Sorter efter
Side 1 af
1

Hold styr på din træning med en CatEye cykelcomputer

Det er lovpligtigt, at cykler skal have forskellige reflekser. Foran på styret, i hjulene, tidligere også på pedalerne og bagest på bagskærmen. Den på bagskærmen var som regel en lille, rund og rød refleks, som hurtigt fik kælenavnet ”katteøje”. Og det var ikke kun i Danmark. I engelsktalende lande kaldte man refleksen ”CatEye”, og et smart firma, som primært producerede lys, lygter og reflekser til cykler, var hurtige og registrerede varemærket CatEye. I dag laver CatEye meget andet end lys og reflekser, for eksempel den fine CatEye Cykelcomputer, som findes i flere udgaver, og som man kan finde på netbutikken Bikester.dk Der findes næppe en professionel cykelrytter, som ikke bruger en cykelcomputer, når han træner – eller under selve konkurrence løbene, for den sags skyld. Men mange motionscyklister og amatørcyklister er også begyndt at bruge cykelcomputere, for de er ideelle til at holde øje med træningen, selvom det kun er på amatørplan. Ikke mindst dem fra CatEye Cykelcomputer. For mange bruger trods alt cyklen til også at forbedre den generelle kondition, selvom cyklen primært bruges til at bringe én fra A til B – for eksempel til og hjem fra arbejde. Og i stedet for den ugentlige løbetur kan man på denne måde kombinere det praktiske med det sunde. På CatEye Cykelcomputer kan man nemlig blandt andet se, hvor lang tid man bruger på en bestemt distance, og ved at øge hastigheden på cyklen kan man dels forbedre sin kondition og dels komme hurtigere til og fra arbejde. Men hvad er så en cykelcomputer? Ja, som navnet antyder, er det en computer, man kan bruge på cyklen. Cykelcomputere er som regel så små, at de kan fastgøres på cyklens styr, så man hele tiden har øjenkontakt med den. Alternativt kan den spændes fast rundt om armen, og så er den jo også nærmest hele tiden i synsfeltet. En CatEye Cykelcomputer kan i den mest avancerede udgave næsten det samme, som en almindelig, stationær computer eller en bærbar computer kan. Mange har i dag erstattet den stationære eller bærbare computer med en såkaldt tablet – nærmest en minicomputer som for eksempel Apples iPad, som nok er den mest kendte af slagsen. Men selvom en tablet godt nok er lille, så er den stadig for stor til at bruge på en cykel. Og så må man ty til en decideret cykelcomputer som for eksempel CatEye Cykelcomputer. CatEye

Mange funktioner til prisen

Basismodellen fra CatEye Cykelcomputer, som på Bikester.dk kun koster lidt over 250 kroner, har alle basisfunktioner som kilometertæller, start/stop funktion, speed-funktioner med blandt andet aktuel hastighed (km/t), gennemsnitlig hastighed (km/t) og max. hastighed (km/t). Herudover er der tidsfunktion med 12/24 timers visning i display, køretid med auto start/stop og tid. Af andre funktioner er der kalorieforbrug pr. etape. Går man blot en smule op i prisniveau, får man naturligvis flere funktioner med i købet. For eksempel har modellen Strada fra CatEye Cykelcomputer en indbygget kadencefunktion, og den koster kun lige over 400 kroner på Bikester.dk. Topmodellen fra CatEye Cykelcomputer – Adventure – til lige over 1.000 kroner har også en højdemålerfunktion, som både kan vise den aktuelle højde, man cykler i, den akkumulerede højde samt stigning i procent. Herudover har den også display med den aktuelle temperatur. Alle cykelcomputerne fra CatEye Cykelcomputer er batteridrevne.

Markedsførende virksomhed

CatEye er den førende producent af cykelcomputere, cykellygter og til cykler. Virksomheden blev grundlagt i 1954 i Osaka, Japan, og har siden da været pioner inden for innovationer og teknologi. I 1964 skabte CatEye verdens første blinkende cykellygte, og virksomheden var også den første til i 2001 at producere cykellygter, som brugte hvidt LED-lys. Den første CatEye Cykelcomputer så dagens lys i 1981. I dag kan virksomheden tilbyde et bredt udvalg af cykelcomputere til enhver brug. Altid med den nyeste teknologi, og CatEye Cykelcomputer var blandt de første til at introducere for eksempel højdemåler, pulsmåler og kadence teknologi i cykelcomputere. Fra hovedkvarteret i Osaka, Japan, styres to fabrikker i Japan og en i Kina, og virksomheden er ISO certificeret. Samtidig har CatEye Cykelcomputer producenten stort fokus på det miljømæssige aspekt af produktionen. På virksomhedens officielle hjemmeside kan man se en udførligt beskrevet miljøpolitik, som både omfatter proaktivt at opbygge et miljøstyringssystem, at forebygge og forhindre forurening og at sprede viden og forståelse blandt alle medarbejdere om virksomhedens miljøpolitik. Hvis man anskaffer sig en CatEye Cykelcomputer får man altså en cykelcomputer med indbygget miljøbevidsthed, og det er der jo ingen, der kan have noget imod. Bikester.dk er en specialforretning på nettet for cykelentusiaster, så ud over CatEye Cykelcomputer kan man også finde alt andet udstyr til cykling – både professionelt og til amatørbrug. Komplette cykler, reservedele, ekstraudstyr, tøj, cykelhjelme og meget, meget mere. Når du handler på Bikester.dk, har du altid 100 dages returret, hvis du har gemt kvitteringen og emballagen er ubrudt. Og så får de leveret varerne i løbet af få dage. Så find din foretrukne CatEye Cykelcomputer her og bestil den. Så er du hurtigt godt kørende.
  • Cykelcomputer med speed og kadence
  • CatEye Micro Cykelcomputer
  • CatEye Adventure Cykelcomputer


Brug for hjælp?
Lukket telefonlinje
Flere informationer
Nyhedsbrev
Registrer dig nu og få en rabatkupon på 35 kr.
Eksklusive kampagner og tilbud venter dig. 4

Databeskyttelse & afmeldelse
Everyday we get more people on bikes